Toufas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 ναι το αγγλικο. αργησανε, επρεπε τριτη να το εχω κανονικα, μιας και το παραγγειλα κυριακη βραδυ
alt10 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 το ρευμα ειναι κανονικο εχει ανταπτορα? α τωρα ειδα οτι δεν το εχεις λαβει...
pixies451 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 (επεξεργασμένο) παιδια καποιος απο σας που το αγορασε ας το δοκιμασει χωρις ελαια σε δωματιο που εχει επιβαρυμενη ατμοσφαιρα(απο τσιγαρα ας πουμε) να μας πει αποτελεσμα πλιιιζ. επισης οποιος το αγορασε απο αγγλια ας μας πει αν εχει κ ανταπτορα. εχω φιλο μεταπτυχιακο που θα κατεβει το πασχα και λεω να του τον φορτωσω να μου τον φερει, η οικονομικοτερη λυση! Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2009 από pixies451
2arkoudi Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 παιδια καποιος απο σας που το αγορασε ας το δοκιμασει χωρις ελαια σε δωματιο που εχει επιβαρυμενη ατμοσφαιρα(απο τσιγαρα ας πουμε) να μας πει αποτελεσμα πλιιιζ. επισης οποιος το αγορασε απο αγγλια ας μας πει αν εχει κ ανταπτορα. εχω φιλο μεταπτυχιακο που θα κατεβει το πασχα και λεω να του τον φορτωσω να μου τον φερει, η οικονομικοτερη λυση! Θα το δοκιμασω αυριο χωρις ελαια οποτε απο μεθαυριο θα σου πω παντως μπορεις να βαλεις 0,5ml το οποιο ισα ισα που θα κανει μια πιο χαλαρη ατμοσφαιρα
Balourdos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 http://www.telemarketing.gr/default.asp?pid=5&itm=5634&ct=78&la=1 Ειναι κατι παρομοιο αυτο θα λεγατε?
2arkoudi Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Ναι παρομοιο ειναι Το εχω δει κ αυτο αλλα το Breathe πρεπει να ειναι καλυτερο κ απο πλευρας ποιοτητας
pixies451 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 χεχε, το ζαχαρωνα κ γω αυτο εδω και καιρο αλλα δε το πολυεμπιστευομαι. ειδικα τωρα που εχουμε το δοκιμασμενο απο τοσα ατομα δε το σκεφτομαι καν
2arkoudi Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 χεχε, το ζαχαρωνα κ γω αυτο εδω και καιρο αλλα δε το πολυεμπιστευομαι.ειδικα τωρα που εχουμε το δοκιμασμενο απο τοσα ατομα δε το σκεφτομαι καν Αισθητικά ειναι πιο ωραιο (minimal) το Breathe κ εαν το θελεις κ πιο design παιρνεις με την φωτιζομενη βαση http://www.telemarketing.gr/default.asp?pid=5&itm=5634&ct=78&la=1 αυτο λιγο κινεζικο μου φερνει..
Toufas Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 η ερωτηση ειναι τωρα...μπορω να βαλω οτι ελεα θελω? δεν ειχε μεσα πρασινο μηλο που ηθελα πιο πολυ απο ολα o θορυβος δεν ειναι τιποτα τρομερο, και κανενα παραπονο μεχρι τωρα. η βαση led δεν ειναι τιποτα τρομερο (εχω και μια philips living colors στο δωματιο αρα δεν με ενοιαζε τοσο) και ειναι ελαχιστα πιο μικρη απο την βαση του ιονιστη.για 10 λιρες παντως μια χαρα ειναι. δεν θα την επαιρνα αν ειχε την ιδια τιμη με την ελληνικη
2arkoudi Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 η ερωτηση ειναι τωρα...μπορω να βαλω οτι ελεα θελω? Ναι αλλα μην βαλεις πολυ 2-4ml
frenzy Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 η ερωτηση ειναι τωρα...μπορω να βαλω οτι ελεα θελω? Ιονιστής είναι όχι bong
Toufas Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 frenzy να πω την αληθεια δεν το ειχα σκεφτει αυτο που ειπες παλιοπαιδο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα