2arkoudi Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 αγγλικο, μιας και ειμαι εδω (και μιας ο Κaiowas με γραφει με κατι που του ειχα πει) Αντε θα μας γραψεις κ εσυ ενα review;)
Danny7 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 επειδη αποφασισα και εγω να το παρω ξερετε αμα το παραγγηλω απο το αγγλικο site αμα γινεται με αντικαταβολη?γιατι δεν ειναι λιγα και τα λεφτα που γλυτωνεις!αλλιως θα αναγκαστω να το παρω απο εδω!
2arkoudi Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 επειδη αποφασισα και εγω να το παρω ξερετε αμα το παραγγηλω απο το αγγλικο site αμα γινεται με αντικαταβολη?γιατι δεν ειναι λιγα και τα λεφτα που γλυτωνεις!αλλιως θα αναγκαστω να το παρω απο εδω! Απο το Αγγλικο χλωμο το βλεπω για αντικαταβολη αλλα δεν χανεις τιποτα στειλε τους email http://www.breathe-revitalizers.co.uk/app/contact η παρτους τηλ +44 1205 317808 και ρωτας του μηπως μπορεις να τους στειλεις τα λεφτα μεσω τραπεζας η western union , paypal η με αλλο τροπο
Mourgolikos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Με αποστολή με τράπεζα ή western union δεν συμφέρει! Κρατάνε πάρα πολύ προμήθεια! Μπορείς να πας να βγάλεις μια προπληρωμένη κάρτα. Εγώ έχω βγάλει εδώ και καιρό. Ανέξοδα και γρήγορα! Πάντως τους έστειλα χθες βράδυ e-mail (τους Άγγλους) όπου και τους ρωτάω πολλά περί αποστολή και πληρωμής. Όταν και αν μου απαντήσουν θα το παραθέσω εδώ.
2arkoudi Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Εαν το υπολογισα σωστα με western union ειναι 10 ευρω προμηθεια https://www.westernunion.co.uk/WUCOMWEB/priceItResultsHome.do?method=save Παρτους ενα τηλ να παρεις αμεσα απαντηση εξαλου σχεδον ολες οι dsl γραμμες δινουν δωρεαν τηλ για Αγγλια +44 1205 317808 Υπαρχει κ η καλυτερη λυση της Prepaid card που την εχεις κ για μελοντικες αγορες
mentoras99 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Με επεισε και εμενα το arkoudi με την περιγραφη του και παρηγγειλα σημερα απο NAIDOS το Breathe. Ελπιζω να κανει δουλεια γιατι εχω αρκετες μυρωδιες στο σπιτι απο καπνισμα, υγρασια και αλλα και θα βοηθησει πραγματικα. Εξυπηρετικος οπως ειπε και το arkoudi ο τυπος στο τηλ. Θα παραθεσω αποψη οταν το παραλαβω και το χρησημοποιησω.Στο αγγλικο site παντως δεν ειδα να γραφει Free Delivery για Ελλαδα με μια ματια που εριξα, ελεγε Free UK Delivery. Αντε, να μας πεις εμπειριες! στο site που γραφει την τιμη ρε παιδια?
2arkoudi Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Αντε, να μας πεις εμπειριες! στο site που γραφει την τιμη ρε παιδια? Ελληνικο http://www.breathe.gr/gallery/index.php?action=showpic&cat=1&pic=9 Αγγλικο http://www.breathe-revitalizers.co.uk/app/content_cat/breathe_air_revitalisers_-_purifier.htm
Xorxhs! Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 παρηγγειλα απο Αγγλια αλλα μεχρι τωρα καμμια ενημερωση για την εξελιξη της,αν και τους εστειλα email....ειδωμεν
2arkoudi Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Απο Αγγλια νομιζω οτι εγραφε στο site 5-10 ημερες για αποστολη
Xorxhs! Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 ποσα κιλα ειναι το δεμα,για να δω ποσο θα με χρεωσουν...
Mourgolikos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 (επεξεργασμένο) Λοιπόν το e-mail που μου έστειλαν οι Άγγλοι: Hi Yes we do ship to Greece the approximate cost is £32 and takes up to 7 working days, we use parcelforce for this service. Kind regards Karen Άρα 34,55€ τα μεταφορικά... Οπότε αυτό με τον φωτισμό από Αγγλία κοστίζει περίπου 79,34€! Όσο περίπου από Ελλάδα αλλά με την extra βάση με τα LEDs. Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2009 από Mourgolikos
2arkoudi Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Λοιπόν το e-mail που μου έστειλαν οι Άγγλοι: Ελαφρύ ειναι 1-2 κιλα περιπου
alt10 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 παιδια με τα μεταφορικα παει πολυ ... αρα απο Ελλαδα.
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Από το ελληνικό site πόσο είναι τα μεταφορικά;
2arkoudi Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Μονο εαν παρεις αυτο με την φωτιζομενη βαση μπορει να παει λιγοτερα απο αγγλια αλλα μετα ειναι πιο βαρυ οποτε παρτε το απο τον Naida που εαν κατι δεν παει καλα το παιρνει πισω ευκολα για επισκευη με την εγγυηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα