Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η κατασκευή του αν κατάλαβα καλά είναι, ένας ανεμιστήρας που φυσάει τον αέρα πάνω στο νερό ;

Αυτοί που το έχουν ας επιβεβαιώσουν.

• Απαντ. 202
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Εχω αγοράσει και εγώ τον ιονιστή και κάνει φοβερή δουλειά.

1. δεν έχει καμμία σχέση με τα κοινα αρωματικά χώρου που απλώς μπερδεύουν τις μυρωδιές

2. έχει φοβερή γκάμα αρωμάτων!20!! αλλά έχω δοκιμάσει μονο 10.

3. ο ευκαλυπτος με έσωσε γιατι το χειμώνα που αρρώσταινε η μικρη με συναχι δεν μπορούσε να πάρει αναπνοή. έβαζα το Breathe στο δωμάτιό της και ανέπνεε τουλάχιστον ήρεμα και μπορούσαμε να κοιμηθούμε!

4. όσο για το αν παγιδεύει σωματίδια κτλ η απόδειξη είναι στο νερό όταν το πετας το οποίο έινα μαύρο!

το συνιστώ ανεπιφύλακτα!

αποτυχημενο το promo σου, αθλιοτητα

δεν τρωμε κουτοχορτο

βρες εναν αλλον πιο θεμιτό τροπο να προωθησεις το προιον σου & την επιχειρηση σου

μην υποτιμας την νοημοσυνη μας και το παιζεις χρηστης του insomnia για να διαφημισεις το Προιον σου

αυτο που με εβγαλε απο τα ρουχα μου ειναι το αμοραλιστικο "3" που εγραψες

δεν μπορεις να λες οτι με ελαια ευκαληπτου κανεις καλα το συναχι και την αναπνοη

υπαρχουν φαρμακα και γιατροι για αυτες τις ασθενειες και ο ευκαληπτος δεν κανει δουλεια στο αναπνευστικο με σταγονες σε εναν ιονιστη

δεν μπορεις να λες τετοια πραγματα, να τα δει καποιος αρρωστος ή με χρονια παθηση και να τον παρασυρεις

αυτο σε καθιστα επικινδυνο

Επεξ/σία από Dark_Sage
  • Like 1
Δημοσ.

Το μηχανημα οπως εχει γραφτει δεν ειναι ιονιστης με ολη την σημασια της λεξεως. Ενας καλος επαγγελματικος ιονιστης εχει πανω απο 1000 ευρω. Εδω μιλαμε για 80 ευρω.

Καθαριζει τον αερα και περισσοτερο τον αρωματιζει. Τον αφηνω ολη μερα σε χωρο που καπνιζω και εγω και 2-3 φιλοι καθε φορα. Μυριζει πολυ λιγοτερο καπνιλα απο οτι μυριζε χωρις αυτο, οταν το αφηνω ολο το βραδυ το πρωι ο χωρος εχει μεγαλη διαφορα στην μυρωδια. Στο παρελθον μου σπαγε τα νευρα αυτο γιατι το πρωι δεν ειναι οτι καλυτερο το πρωτο πραμα που μυριζεις οταν βγαινεις απο την κρεβατοκαμαρα να μυριζει καπνιλα. Το νερο στο τελος της μερας ειναι παντα θαμπο, που εμενα μου φαινεται οτι μαζευει κατι τελικα.

Για αλλεργιες κτλπ δεν νομιζω να κανει, εκει πρεπει να πατε στην λυση του επαγγελματικου.

Παντως εμενα μου κανει για την δουλεια που το θελω. Επειδη ειναι ημιυπογειος ο χωρος παντα μυριζε καπως περιεργα. Με το συγκεκριμενο εχει βελτιωθει σημαντικα η μυρωδια και ισως λιγοτερο η καθαριοτητα του αερα που αρκετοι ρωτανε, παντως οταν μπαινει καποιος του φαινετε πιο φρεσκος ο αερας απο πριν.

Δεν ειναι για να μαζευει σκονες, για αυτο υπαρχει η παλια μεθοδος του τρεχουμενου νερου στο σπιτι.

Αρωματικο δεν θα το ελεγα γιατι κανει καλυτερη δουλεια, ομως δεν θα τον ελεγα και κανονικο επαγγελματικο ιονιστη καθως συγγενικο μου προσωπο εχει στο σπιτι εναν επαγγελματικο και η διαφορα ειναι μεγαλη. Για μενα τα χει βγαλει τα λεφτα του παντως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γενικότερα για τις αλλεργείες αξίζει να ταλαιπωρηθείτε λίγο με τη θεραπεία παρά να τα πετάτε σε ιονιστές.Α κ ναι ξεσκονίζετε μια φορά τουλάχιστον τη βδομάδα το σπίτι.Όσο αφορά το τσιγάρο,έαν είστε αλλεργικοί και αφήνετε άτομα να καπνίζουν μες το σπίτι,κανονικά δε θα έπρεπε.

Επεξ/σία από De@th L0rd
Δημοσ.
Το μηχανημα οπως εχει γραφτει δεν ειναι ιονιστης με ολη την σημασια της λεξεως. Ενας καλος επαγγελματικος ιονιστης εχει πανω απο 1000 ευρω. Εδω μιλαμε για 80 ευρω.

Καθαριζει τον αερα και περισσοτερο τον αρωματιζει. Τον αφηνω ολη μερα σε χωρο που καπνιζω και εγω και 2-3 φιλοι καθε φορα. Μυριζει πολυ λιγοτερο καπνιλα απο οτι μυριζε χωρις αυτο, οταν το αφηνω ολο το βραδυ το πρωι ο χωρος εχει μεγαλη διαφορα στην μυρωδια. Στο παρελθον μου σπαγε τα νευρα αυτο γιατι το πρωι δεν ειναι οτι καλυτερο το πρωτο πραμα που μυριζεις οταν βγαινεις απο την κρεβατοκαμαρα να μυριζει καπνιλα. Το νερο στο τελος της μερας ειναι παντα θαμπο, που εμενα μου φαινεται οτι μαζευει κατι τελικα.

Για αλλεργιες κτλπ δεν νομιζω να κανει, εκει πρεπει να πατε στην λυση του επαγγελματικου.

Παντως εμενα μου κανει για την δουλεια που το θελω. Επειδη ειναι ημιυπογειος ο χωρος παντα μυριζε καπως περιεργα. Με το συγκεκριμενο εχει βελτιωθει σημαντικα η μυρωδια και ισως λιγοτερο η καθαριοτητα του αερα που αρκετοι ρωτανε, παντως οταν μπαινει καποιος του φαινετε πιο φρεσκος ο αερας απο πριν.

Δεν ειναι για να μαζευει σκονες, για αυτο υπαρχει η παλια μεθοδος του τρεχουμενου νερου στο σπιτι.

Αρωματικο δεν θα το ελεγα γιατι κανει καλυτερη δουλεια, ομως δεν θα τον ελεγα και κανονικο επαγγελματικο ιονιστη καθως συγγενικο μου προσωπο εχει στο σπιτι εναν επαγγελματικο και η διαφορα ειναι μεγαλη. Για μενα τα χει βγαλει τα λεφτα του παντως.

νομιζω ειναι μια αρκετα καλη απαντηση...

Δημοσ.

Η πιο σωστή και περιγραφική απάντηση

• 2 μήνες μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ειδικα για την σκονη για να μη σκουπιζουμε καθε τρεις και λιγο αν γνωριζει κατι καποιος ας ποσταρει!

Δημοσ.

Η καλυτερη λυση για την σκονη ειναι τρεχουμενο νερο. Ενας φιλος ειχε προβλημα με την σκονη γιατι εμενε κεντρο θεσ/νικη και οποτε ανοιγε το παραθυρο γεμιζε το σπιτι σκονη. Ειχε βαλει κατι σαν μικρο καταρακτη μεσα στο σπιτι ( εχει αρκετη δουλεια η ιστορια) και γλυτωσε απο το σκουπισμα. Το νερο εχει την ιδιοτητα να μαζευει τα σωματιδια που αιωρουνται. Απο οτι μου πε ομως δεν γινετε δουλεια με στατικο νερο, πρεπει να ειναι τρεχουμενο, το γιατι δεν το ξερω.

Α επισης σχετικα με το Breathe, το χω και δουλευει αρκετο καιρο τωρα. Παρατηρησα και εγω οτι εχει μαζεψει μαυριλα (σαν πισα). Οχι στο νερο βεβαια οπως αναφερει καποιος αλλα γυρω γυρω απο τον μηχανισμο. Το δειξα και σε μερικους φιλους και ειμαστε σχεδον σιγουροι οτι ειναι απο τις αηδιες που εχει μεσα το τσιγαρο (παρ'ολα αυτα συνεχιζουμε ολοι ακαθεκτοι το καπνισμα).

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Να ρωτησω εχει παρει κανενας αλλος τον Breathe?

Εκτος απο τον αρκουδι.(δε μου φενετε αντικειμενικος)

Γιατι τα ιδια που λενε καποιοι εδω τα ειδα κ σε αλλα φορουμ.

Μου φαινεται καποιοι σαν να τον προωθούν.

Εμενα με ενδιαφερει αν κανει για τη καπνα.

1 δωματιο 4 ατομα καπνιζουν κλειστα παραθυρα.

Οταν φυγουν μετα απο κανα 15λεπτο θα ξεμυρίσει;;(αν δεν ανοιξεις παραθυρα)

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ρωτησω εχει παρει κανενας αλλος τον Breathe?

Εκτος απο τον αρκουδι.(δε μου φενετε αντικειμενικος)

Γιατι τα ιδια που λενε καποιοι εδω τα ειδα κ σε αλλα φορουμ.

Μου φαινεται καποιοι σαν να τον προωθούν.

Εμενα με ενδιαφερει αν κανει για τη καπνα.

1 δωματιο 4 ατομα καπνιζουν κλειστα παραθυρα.

Οταν φυγουν μετα απο κανα 15λεπτο θα ξεμυρίσει;;(αν δεν ανοιξεις παραθυρα)

Παιδιά, είναι ξεκάθαρο ότι ο αρκούδι είναι του καταστήματος/φίλος/φίλος-φίλου κλπ. Καταρχάς σπεύδει να απαντήσει σε οποιοδήποτε σχόλιο και ερώτηση αιωρείται στο χώρο, σαν καλός υπεύθυνος πωλήσεων. Προφανώς και η γνώμη του είναι γνώμη πωλητή και ως τέτοια πρέπει να αντιμετωπίζεται. Άνοιξε και το θέμα. Και οι υπόλοιποι; Περισσότερο σαν να παίζουν τον παππά μου φαίνεται, παρά να γράφουν κριτικές.

Άποψή μου: "ό,τι πληρώνεις, παίρνεις". Αν είναι ακριβό, μην το πάρεις. Ούτε εγώ έχω χρήματα για πέταμα. Γι αυτό δε δίνω όχι 80, ούτε 20 ευρώ σε ένα παιχνιδάκι με διαστάσεις 20 επί 20 επί 17 που καθαρίζει ένα χώρο 80-φεύγα τετραγωνικά πασπαλίζοντας λάδια την ατμόσφαιρα.

Κορυφαία μάρκα στο χώρο είναι η Daikin. Εγγύηση. Αν είναι πολλά, περίμενε ένα χρόνο μέχρι να τα μαζέψεις. Αν είναι ακόμα πολλά, μην το πάρεις. Αλλά μην πάρεις ό,τι να ναι. Δεν είμαστε πια 12. Έλεος σε ορισμένους

Επεξ/σία από pilot77
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...