Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Ενας φιλος πειραξε ενα αρχειο σε windows 2000 και δεν ξεκιναει ο υπολογιστης αλλα εχει παρει backup το αρχειο πριν το πειραξει. Υπαρχει τροπος να το ξαναριξει στα windows ωστε να διορθωθει το προβλημα. Κατι εχω ακουσει για win live cd αλλα δεν ξερω πιο πολλα... Αν ισχυει κατι τετοιο το live cd πρεπει να ειναι σχετικο με την εκδοση των windows που ειναι περασμενα ??? Ευχαριστω.
aledjo Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Ενας φιλος πειραξε ενα αρχειο σε windows 2000 και δεν ξεκιναει ο υπολογιστης αλλα εχει παρει backup το αρχειο πριν το πειραξει. Υπαρχει τροπος να το ξαναριξει στα windows ωστε να διορθωθει το προβλημα. Κατι εχω ακουσει για win live cd αλλα δεν ξερω πιο πολλα... Αν ισχυει κατι τετοιο το live cd πρεπει να ειναι σχετικο με την εκδοση των windows που ειναι περασμενα ??? Ευχαριστω. οχι, τα live cd που κυκλοφορουν στο ιντερνετ που ειναι φτιαχμενα απο xp, κανουν τα παντα! μεχρι και αρχεια που ειναι κλειδομενα απο user βλεπεις και αλλαζεις. υπαρχουν διαφορες εκδοσεις.... ψαξε και δοκιμασε.
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 οχι, τα live cd που κυκλοφορουν στο ιντερνετ που ειναι φτιαχμενα απο xp, κανουν τα παντα!μεχρι και αρχεια που ειναι κλειδομενα απο user βλεπεις και αλλαζεις. υπαρχουν διαφορες εκδοσεις.... ψαξε και δοκιμασε. Ευχαριστω πολυ.Παω για...ψαξιμο !!!!
ntg_net Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Ψαξε για το WinInternals 2005 και για καποια εκδοση του MiniPE-XT_v2κχ.χχ.χχ
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Ψαξε για το WinInternals 2005 και για καποια εκδοση του MiniPE-XT_v2κχ.χχ.χχ Ευχαριστω.Βρηκα το WinInternals 2005 Πως δουλευει αυτο ???
Mourgolikos Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 ubcd4win.com Πολύ καλό windows live cd με πολλά utilities και δωρεάν! Το έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.