natasa123 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 παιδια εχω παρει ενα bluetooth adaptor και θελω να κατεβασω παιχνιδια java στο κινητο μου αλλα στο ιντερνετ που εψαξα τα παχνιδια ειναι κατι φακελοι με αρχεα τυπου class και ενα φακελο metainf τωρα πως τα περναω ολα αυτα στο κινητο μου βοηθεια λιγο γιατι δε βγαζω ακρη κινητο εχω το ericsson T303 ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** ενταξει το βρηκα περνας απλα ολο το φακελο
micos000 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δεν είναι φάκελος, είναι αρχεία .jar τα οποία τα βλέπουν τα windows σαν συμπιεσμένα αρχεία και τα διαχειρίζονται όπως τα .zip Και όπως είπες περνάς τα αρχείο .jar στο κινητό και αν είναι συμβατό, το κάνει εγκατάσταση μόνο του. Αν το κρατήσεις στην κάρτα μνήμης με αυτή την μορφή (jar) μπορείς να το στείλεις και σε άλλα κινητά που υποστηρίζουν τέτοια αρχεία μέσω bluetooth ή IR
nsmaker Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Θα ανεβασω εγω εδω (αν επιτρεπεται) Εχω πανω απο 400 παιχνιδια και ολα δωρεαν. Την σελιδα δεν μπορω να στην δωσω γιατι ειναι prv ,αν δεν τ΄ανεβασω εδω θα σου στειλω link
parsifal Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Το θέμα μεταφέρθηκε στην ορθή ενότητα του forum. Παρακαλώ πριν να ανοίξετε νέο θέμα, να ελέγχετε τις περιγραφές της κάθε ενότητας στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.
micos000 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δεν νομίζω να είναι δωρεάν τα παιχνίδια. Αυτά τα πουλάνε οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας και οι δημιουργοί στις σελίδες τους π.χ. Gameloft. Εκτός αν είναι indepentent, που χλωμό το βλέπω. Η πλάκα είναι ότι στις σελίδες τους τα αγοράζεις με 4$ μέσω PayPal και αν το παραγγείλεις μέσω κινητής τηλεφωνίας θα το πληρώσεις τουλάχιστον τα διπλά, συν το κόστος για την μεταφορά δεδομένων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.