PCharon Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 τα πηρα 199 Ε μου καηκαν μετα απο λιγο καιρο κ μολις τα πηγα πισω μου ειπαν η τα ιδια η 160 νομιζω επειδη εχει πεσει η τιμη κ περνω τα ιδια κ χαλασαν παλι .τι μπορω να κανω ρωταω!η εγγυηση ισχυει απο την αρχη στα καινουργια? μπορω να παρω τα 199 ?να παρω αλλα αλλα με τι κρητιριο την καινουργια τιμη η την παλια η τα χαρακτηριστηκα?οκ? Ή σου τα αντικαθιστούν με ολόιδια ή με άλλα ισάξια της αρχικής τιμής (199) ή αν δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικατάστασης (δεν υπάρχουν τα ίδια ή ισάξια και φυσικά δεν επιδιορθώνονται) παίρνεις πίσω τα 199 και φεύγεις. Αυτό λέει ο νόμος. Αν αρνούνται τους απειλείς με καταγγελία και μήνυση.
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Αν αρνούνται τους απειλείς με καταγγελία και μήνυση. Εχεις αναλογιστει ποσο θα κοστισει κατι τετοιο σε χρονο και χρημα ????
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 To να τους απειλησει με καταγγελια και δησφημιση σε τεχνολογικα φορουμ? 5 λεπτα παιρνει.
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 To να τους απειλησει με καταγγελια και δησφημιση σε τεχνολογικα φορουμ? 5 λεπτα παιρνει. Συμφωνω και το εχω κανει αλλα δεν ιδρωνει το αυτι τους.Νομικα στοιχιζει οχι οσο ενα καλο ζευγαρι ηχεια αλλα οσο ενας super super υπολογιστης.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Προφανως, αλλα τις περισσοτερες φορες ιδρωνει το αφτι τους με τις απειλες (και αν φαινεσαι εξοργισμενος και οχι τζουμ-τριαλαλουμ )
PCharon Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Αν γίνει η μήνυση βάζω στοίχημα πως θα προκύψει συμβιβασμός και θα πάρεις αυτά που πρέπει πριν πας οπουδήποτε. Αλλά και να πας εφόσον έχεις δίκιο παίρνεις και τα έξοδα τη δίκης πίσω και αποζημίωση ακόμα αν συντρέχει λόγος (θα μπορούσε να μην πρόκειται απλά για ηχεία). Σίγουρα δεν έχουν όρεξη. Αλλά τα έχουμε ξαναπεί: αν είσαι σοβαρό άτομο, δεν προσβάλλεις, δείχνεις πως ξέρεις τί σου γίνεται και δεν πας σαν κουτορνίθι όλα γίνονται όπως πρέπει. Αυτό ξέρω εγώ. Ως εναλλακτική, μια θεατρική παράσταση και λίγο διπλωματία μπορούν επίσης να σου δώσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα και να φύγεις γελώντας. Επίσης όταν έχουμε πρόβλημα με κάποιον υπάλληλο που μας λέει ανοησίες, τότε ζητάμε τον προϊστάμενο. Πάντα με τον τρόπο που πρέπει και όχι σαν άξεστοι, αμόρφωτοι και δεν ξέρω τι. Δε συμφωνώ με την ηττοπάθεια και την κακομοιριά ("δε βαριέσαι").
p_under Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 οκ παιδες αριο θα παω multirama κ θα δω τι θα γινει.Παντως εισαι σιγουρος PCharon οτι το λεει ο νομος?
PCharon Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Για να στο πω αλλιώς, όταν πρόκειται για ελαττωματικό πράγμα δεν έχει καμία λογική το να βγεις χαμένος εσύ. Τί πάει να πει έπεσε η τιμή? Όσα λέει η απόδειξη αγοράς, με τόσα πρέπει να "καθαρίσουν". Μπορείς να κρατήσεις το link που έδωσα παραπάνω και να τους το δώσεις επί τόπου να μπουν να το κοιτάξουν μόνοι τους, αν υπάρχει άγνοια ή ασάφεια στα λεγόμενα με τον πωλητή, χα! Καλύτερα πάντως να μιλήσεις με τον προϊστάμενο αν χρειαστεί, αυτός θα ξέρει και αν δείξεις πως ξέρεις κι εσύ δε νομίζω να σου πει βλακείες. Αν έχει γίνει η μαγκιά που λέω από κάτω να τους το τονίσεις για να δείξεις πως είσαι ήδη χαμένος και δυσαρεστημένος από τη συμπεριφορά τους. Όταν ξαναπήρες τα ίδια ηχεία, ελπίζω να μην έγινε υπό στυλ αγοράς (πίστωση 160) διότι τότε σε κορόιδεψαν (και αν κόπηκε απόδειξη στα 160 και τη δέχτηκες τώρα δε μπορείς να πεις τίποτα και πας μόνο για τα 160, όχι τα 199).
p_under Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 οκ καταλαβα!θα το κοιταξω!ευχαριστω!
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Αλλά και να πας εφόσον έχεις δίκιο παίρνεις και τα έξοδα τη δίκης πίσω και αποζημίωση ακόμα αν συντρέχει λόγος (θα μπορούσε να μην πρόκειται απλά για ηχεία). . Με επιφυλαξη που ο paredwse μπορει να μας διαφωτισει νομιζω οτι απο τα εξοδα της δικης την αμοιβη του δικηγορουν την παιρνεις συμφωνα με καποιο σαν "τιμοκαταλογο" που εχει ο Διηγορικος Συλλογος" και οχι με οσα εδωσες που ειναι πολυ πιο πολλα.
PCharon Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δεν πρόκειται να φτάσεις σε δίκη για κάτι τέτοιο. (παίζει να είναι έτσι για τα έξοδα)
p_under Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 ε ναι ρε παιδια για 50 ευρω πανω κατω,να παω στα δικαστηρια?
PCharon Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Πουθενά δεν θα πας. Το θέμα είναι να μη γίνεις θύμα κανενός. Ειδικά όταν τα λεφτά δεν τρέχουν κι από τα μπατζάκια σου (και σε πόσους τρέχουν πια?). Η 200άρα που πήρες, πες του, δεν είχε ελαττώματα... άμα πια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.