Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 κατσε γιατι τρελενομαι τα εχω παρει 199 κ μολις χαλασαν την 1η επειδη ειχε πεσει η τιμη μου εδωσαν πιο λιγα .Αρα κοτσος?τι μπορω να κανω?μπορω να ζητησω 199? Αν σου εδωσαν ακριβως τα ιδια με τα πρωτα δεν μπορεις να κανεις τιποτα. Εστω και αν επεσε η τιμη τους.
p_under Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 ok τωρα που χαλασαν παλι μπορω να παρω τα 199 πισω?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δεν ειναι θεμα αν ειναι γνωστη η Trust. ΕΙναι και μαλιστα αρκετα. ΤΟ θεμα ειναι οτι ειναι γνωστη και για τα χειριστης ποιοτητας αντικειμενα που βγαζει. 1) Laser ασυρματο ποντικι: πανω στο χρονο αρχισε να κανει σπασιματα η κινηση... σε 1χρονο και 1 μηνα το δεκτη ακομα και διπλα στο ποντικι να τον ειχα δεν επιανε. 2) Mp3 player mp4 + video 2GB... πανω στο μηνα χαλασε η συνδεση για τα ακουσικα. 3) Ηχεια 2.1 χαμηλης αποδοσης: Μολις τα δυναμωνες ο ηχος ετρωγε τοοοση παραμορφωση, και τα κυκλωματα ζοριζονταν τοοσο πολυ, που ακομα και το λαμπακι ενδειξης λειτουργιας οταν ειχε μπασα κτλ...! Τους αλλαξα πυκνωτη (ανοιγοντας τα). Τουλαχιστον δεν εσβηνε το λαμπακι μετα... Μετα απο κανα 5μηνο καηκε ο ενας δορυφορος (άντε), και τα πεταξα οπως ηταν! Tα 199€ δεν ειναι υποχρεωμενοι να στα δωσουν. (εκτος αν εισαι μεσα στο πρωτο εξαμηνο) Αυτο που ειναι υποχρεωμενοι ειναι ειτε να στα αντικαταστησουν με ιδια ειτε με αλλα τουλαχιστον ισαξια. Εφοσον ειναι εντος εγγυησης.
PCharon Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Αν ομως υπαρχει το ιδιο ακριβως προϊον τοτε εστω και αν η τιμη εχει πεσει πολυ μπορουν απλα να κανουν αντικατασταση. Ναι, ε? "(...) αν το πράγμα εμφάνισε ελαττώματα μέσα σε ένα εξάμηνο από την αγορά του, θεωρούνται τα ελαττώματα αυτά ότι υπήρχαν κατά την παράδοση του πράγματος στον αγοραστή, δηλ. εξ αρχής." "Στις περιπτώσεις ευθύνης του πωλητή για πραγματικό ελάττωμα ή για έλλειψη συνομολογημένης ιδιότητας ο αγοραστής δικαιούται κατ' επιλογήν του: 1. να απαιτήσει, χωρίς επιβάρυνσή του, τη διόρθωση ή αντικατάσταση του πράγματος με άλλο, εκτός αν μια τέτοια ενέργεια είναι αδύνατη ή απαιτεί δυσανάλογες δαπάνες 2. να μειώσει το τίμημα 3. να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση, εκτός αν πρόκειται για επουσιώδες πραγματικό ελάττωμα. Ο πωλητής οφείλει να πραγματοποιήσει τη διόρθωση ή την αντικατάσταση σε εύλογο χρόνο και χωρίς σημαντική ενόχληση του αγοραστή." http://www.efpolis.gr/content/content.asp?catid=101
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 ok τωρα που χαλασαν παλι μπορω να παρω τα 199 πισω? Τα χρηματα που δικαιουσε για νεο προϊον ειναι οσα γραφει η δευτερη αποδειξη.Γενικα οτι λεει η τελευταια αποδεξη που εχεις στα χερια σου. Την πρωτη αποδειξη την εχεις ακομα ???? Αν ναι τοτε καλα εισαι. ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Ναι, ε?Ο πωλητής οφείλει να πραγματοποιήσει τη διόρθωση ή την αντικατάσταση σε εύλογο χρόνο και χωρίς σημαντική ενόχληση του αγοραστή." Αυτο δεν λεω κι εγω ?????
p_under Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 οταν λες με αλλα τουλαχιστον ισαξια μρ τι κρητιριο θα γινει αυτη η αξιολογηση.δηλαδη τωρα θελω να τα παω πισω τι να κανω?αν μου δωσουν νομιζω 140 ευρω που τα εχει τωρα ειναι καλυμενοι νομικα?δηλαδη αν δεν θελω ουτε τα λεφτα ουτε τα ιδια κ διαλεξω αλλα θα τα παρω με βαση τα 140 που κανουν τα g51?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δεν ειμαι νομικος και δε γνωριζω. Παντως μην επιλεξεις ΤΡΟΥΣΤ, θα κλαις την επιλογη σου αργα ή γρηγορα
PCharon Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Γιάννης Platano αυτό είναι για την περίπτωση αντικατάστασης. Όμως όταν το ελάττωμα βγαίνει εντός εξαμήνου θεωρείται ελάττωμα εξ'αρχής, οπότε μπορείς και να ζητήσεις τα λεφτά σου πίσω κατ'επιλογήν. Έτσι δε λέει? Τα λεφτά της απόδειξης, όχι τα λεφτά που μπορεί να κάνει τώρα (τί σε νοιάζει εσένα αυτό? και δώρο να το δίνουν τώρα, εσύ όταν το πλήρωσες έδωσες τόσα).
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Γιάννης Platano αυτό είναι για την περίπτωση αντικατάστασης. Όμως όταν το ελάττωμα βγαίνει εντός εξαμήνου θεωρείται ελάττωμα εξ'αρχής, οπότε μπορείς και να ζητήσεις τα λεφτά σου πίσω κατ'επιλογήν. Έτσι δε λέει? Τα λεφτά της απόδειξης, όχι τα λεφτά που μπορεί να κάνει τώρα (τί σε νοιάζει εσένα αυτό? και δώρο να το δίνουν τώρα, εσύ όταν το πλήρωσες έδωσες τόσα). Το θεμα της εγγυησης ειναι μια πολυ πονεμενη ιστορια παιδια και υπαρχει ειδικο Post στο εδω forum και ας το συζητησουμε εκει. http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=234958&highlight=%CE%B5%CE%B3%CE%B3%CF%85%CE%B7%CF%83%CE%B7
PCharon Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Όχι εδώ θα το συζητήσουμε που υπάρχει το θέμα. Δε θα το ξεψειρίσουμε πολύ εξάλλου, ας ενδιαφερθεί αυτός που τον αφορά και ας ξυπνήσει για να μην του λένε ό,τι θέλουν, αυτό είναι το νόημα. Επίσης να σημειώσω πως όταν σου το αντικαθιστούν θα πρέπει να περιμένεις πως η απόδειξη που θα κοπεί θα αναγράφει τουλάχιστον το ίδιο ποσό αξίας με την πρώτη, αλλιώς είναι σαν να μη στο αντικατέστησαν με προϊόν ίσης αξίας! Τίποτα δεν είναι πονεμένο αν ξέρεις να ζητάς και να είσαι σοβαρός όταν πας κάπου. Προσωπικά δεν είχα ποτέ πρόβλημα πουθενά (αυτό έλειπε). * Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι που από τα 199 μιλάμε για 50! Εντελώς παράλογο!
p_under Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 που το στηριζεις αυτο?αρα λες οτι πρεπει να παρω ενα πρωιον με 199 ευρω?
PCharon Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 p_under δεν μπορώ να ξέρω τί ακριβώς έχει συμβεί (δεν είναι λίγες οι φορές που ο καθένας λέει/καταλαβαίνει τα δικά του και τα γεγονότα είναι άλλα), πάντως έτσι όπως τα λες το μόνο που έχεις καταφέρει (σε διάστημα ολίγων μηνών απ'ότι περιγράφεις) είναι να μην έχεις ηχεία και να τους έχεις χαρίσει κι 150 ευρώ! Πως το κατάφερες αυτό... μόνο εσύ το ξέρεις... (πρώτη φορά το ακούω)
PCharon Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 ΟΚ, μπορεί να κατάλαβα λάθος τα γεγονότα τότε. Μάλλον σου έχουν εκπληρώσει τις υποχρεώσεις τους κι εσύ απλά ψάχνεις νέα ηχεία. (Μάλλον τώρα κατάλαβα. Συμβαίνουν αυτά μέσα στο χαμό των μηνυμάτων) Υ.Γ. Πάντως η logitech απ'όσο έχω δει βγάζει καλά πράγματα, πολύ άτυχος ήσουν μπορώ να πω ή κάτι περίεργο τρέχει με τα συγκεκριμένα ηχεία.
p_under Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 τα πηρα 199 Ε μου καηκαν μετα απο λιγο καιρο κ μολις τα πηγα πισω μου ειπαν η τα ιδια η 160 νομιζω επειδη εχει πεσει η τιμη κ περνω τα ιδια κ χαλασαν παλι .τι μπορω να κανω ρωταω!η εγγυηση ισχυει απο την αρχη στα καινουργια? μπορω να παρω τα 199 ?να παρω αλλα αλλα με τι κρητιριο την καινουργια τιμη η την παλια η τα χαρακτηριστηκα?οκ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.