Προς το περιεχόμενο

προτεινεται ηχεια γιατι πουληθηκα παλι!

p_under

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω τα g51 απο logitech,τα ειχα παρει 199 απο multirama κ μετα απο 3 μηνες καηκαν,τα παω πισω κ μου λενε θες τα χρηματα η τα ιδια ηχεια κ επειδη ειχε πεσει η τιμη τους πηρα τα ιδια !Τωρα με πουλησαν 2η φορα κ η τιμη ειναι μιση! Τι να παρω σε 2.1 στα 50 ευρω περιπου?Εχουμε κ μια οικονομικη κριση βλεπεται

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ρε ηλια δεν ξερω εχω πουληθει 2 φορες. κ αν χαλασουν κ 3η φορα δεν θα εχω εγγγυηση να τα αλλαξω.ξερω εγω..

Δημοσ.
ρε ηλια δεν ξερω εχω πουληθει 2 φορες. κ αν χαλασουν κ 3η φορα δεν θα εχω εγγγυηση να τα αλλαξω.ξερω εγω..

Τουλαχιστον στο Πλαισιο με αντικατασταση λογω βλαβης ισχυει κανονικα εκ νεου η εγγυηση. Και αν δεν υπαρχει το ιδιο προϊον πιστωτικο για αγορα με την αξια του κατα την αγορα.

Δημοσ.
Τουλαχιστον στο Πλαισιο με αντικατασταση λογω βλαβης ισχυει κανονικα εκ νεου η εγγυηση. Και αν δεν υπαρχει το ιδιο προϊον πιστωτικο για αγορα με την αξια του κατα την αγορα.

ισχυει αυτο κ στο multirama?

Δημοσ.

ε ενταξει ειπαμε οχι κ τοσο κριση :lol::lol: στο 50αρι το δινω αλλα απο eshop θα με βολευε που ειναι κ διπλα στο σπιτι μου (πλαισιο δεν εχει η φανταστικη σπαρτη!!!)

• Moderators
Δημοσ.

Ενα θα σου πω, ΜΗ παρεις trust.

Ξερω τι λεω.

(και η εγγυηση οταν στα αντικαθιστουν ξεκιναει απο την αρχη και παλι. και ειναι υποχρεωμενοι να το τηρησουν. Αν οχι, ΙΝΚΑ ;)).

Δημοσ.

δεν εχω ακουσει κ τιποτα για την trust αλλα δεν ειναι κ πολυ γνωστη(νομιζω δηλαδη!) οκ για την εγγυηση θα το κοιταξω ευχαριστω!

Δημοσ.
με την αξια του κατα την αγορα

Ακριβώς αυτό είναι κομβικό σημείο. Τί πάει να πει "έχουν πέσει"? Πραγματικά δεν καταλαβαίνω με ποιο τρόπο εκπληρώνουν εκεί τους όρους εγγύησης. Επίσης το γεγονός πως με το νέο εξάρτημα δίνεται νέα εγγύηση το ορίζει και ο σχετικός νόμος. Δε μπορεί να δίνει ο καθένας ό,τι γουστάρει. Ελπίζω να μη σε έπιασαν κότσο...

Δημοσ.
ισχυει αυτο κ στο multirama?

Νομιζω ισχυει παντου !!!!

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

Ακριβώς αυτό είναι κομβικό σημείο. Τί πάει να πει "έχουν πέσει"? Πραγματικά δεν καταλαβαίνω με ποιο τρόπο εκπληρώνουν εκεί τους όρους εγγύησης. Επίσης το γεγονός πως με το νέο εξάρτημα δίνεται νέα εγγύηση το ορίζει και ο σχετικός νόμος. Δε μπορεί να δίνει ο καθένας ό,τι γουστάρει. Ελπίζω να μη σε έπιασαν κότσο...

Αν ομως υπαρχει το ιδιο ακριβως προϊον τοτε εστω και αν η τιμη εχει πεσει πολυ μπορουν απλα να κανουν αντικατασταση.

Δημοσ.
δηλαδή ''κάηκαν'' δυο φορές; τι στο καλό πως εγινε;

την πρωτη επαιζαν δυνατα (ως συνηθως ) κ ακουω ενα τσαφ..πανε τα περιφεριακα ετσι απλα! αλλα πριν μου γρατζουναγανε τα αφτια απο τον θορυβο κ τα εβαλα μια μερα τερμα κ αλλαγη αλλα τωρα εχουν αρχισει παλι κ γρατζουνανε,δεν ξερω τι να κανω κ υποτιθεται οτι ειναι πολυ καλα ηχεια!

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

κατσε γιατι τρελενομαι τα εχω παρει 199 κ μολις χαλασαν την 1η επειδη ειχε πεσει η τιμη μου εδωσαν πιο λιγα .Αρα κοτσος?τι μπορω να κανω?μπορω να ζητησω 199?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...