p_under Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Εχω τα g51 απο logitech,τα ειχα παρει 199 απο multirama κ μετα απο 3 μηνες καηκαν,τα παω πισω κ μου λενε θες τα χρηματα η τα ιδια ηχεια κ επειδη ειχε πεσει η τιμη τους πηρα τα ιδια !Τωρα με πουλησαν 2η φορα κ η τιμη ειναι μιση! Τι να παρω σε 2.1 στα 50 ευρω περιπου?Εχουμε κ μια οικονομικη κριση βλεπεται
sam_@ Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 ή τα LOGITECH X-230 ή τα TRUST SP-3850 2.1 SPEAKER SET στην 8εση σου 8α επερνα τα trust
p_under Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 τα trust μου αρεσαν κ εμενα!κανεις αλλος ,για να διασταυρωσω αποψεις?
p_under Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 ρε ηλια δεν ξερω εχω πουληθει 2 φορες. κ αν χαλασουν κ 3η φορα δεν θα εχω εγγγυηση να τα αλλαξω.ξερω εγω..
aggelik Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Για οικονομική κρίση καλά είναι και αυτά : http://www.e-gate.gr/product.aspx?mid=B&subid=B01&cid=B0038&id=001521 http://www.letsbuy.gr/product_info.php?cPath=25_52&products_id=802
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 ρε ηλια δεν ξερω εχω πουληθει 2 φορες. κ αν χαλασουν κ 3η φορα δεν θα εχω εγγγυηση να τα αλλαξω.ξερω εγω.. Τουλαχιστον στο Πλαισιο με αντικατασταση λογω βλαβης ισχυει κανονικα εκ νεου η εγγυηση. Και αν δεν υπαρχει το ιδιο προϊον πιστωτικο για αγορα με την αξια του κατα την αγορα.
p_under Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Τουλαχιστον στο Πλαισιο με αντικατασταση λογω βλαβης ισχυει κανονικα εκ νεου η εγγυηση. Και αν δεν υπαρχει το ιδιο προϊον πιστωτικο για αγορα με την αξια του κατα την αγορα. ισχυει αυτο κ στο multirama?
spartacus Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 δηλαδή ''κάηκαν'' δυο φορές; τι στο καλό πως εγινε;
p_under Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Για οικονομική κρίση καλά είναι και αυτά :http://www.e-gate.gr/product.aspx?mid=B&subid=B01&cid=B0038&id=001521 http://www.letsbuy.gr/product_info.php?cPath=25_52&products_id=802 ε ενταξει ειπαμε οχι κ τοσο κριση :lol: στο 50αρι το δινω αλλα απο eshop θα με βολευε που ειναι κ διπλα στο σπιτι μου (πλαισιο δεν εχει η φανταστικη σπαρτη!!!)
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Ενα θα σου πω, ΜΗ παρεις trust. Ξερω τι λεω. (και η εγγυηση οταν στα αντικαθιστουν ξεκιναει απο την αρχη και παλι. και ειναι υποχρεωμενοι να το τηρησουν. Αν οχι, ΙΝΚΑ ).
p_under Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 δεν εχω ακουσει κ τιποτα για την trust αλλα δεν ειναι κ πολυ γνωστη(νομιζω δηλαδη!) οκ για την εγγυηση θα το κοιταξω ευχαριστω!
PCharon Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 με την αξια του κατα την αγορα Ακριβώς αυτό είναι κομβικό σημείο. Τί πάει να πει "έχουν πέσει"? Πραγματικά δεν καταλαβαίνω με ποιο τρόπο εκπληρώνουν εκεί τους όρους εγγύησης. Επίσης το γεγονός πως με το νέο εξάρτημα δίνεται νέα εγγύηση το ορίζει και ο σχετικός νόμος. Δε μπορεί να δίνει ο καθένας ό,τι γουστάρει. Ελπίζω να μη σε έπιασαν κότσο...
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 ισχυει αυτο κ στο multirama? Νομιζω ισχυει παντου !!!! ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Ακριβώς αυτό είναι κομβικό σημείο. Τί πάει να πει "έχουν πέσει"? Πραγματικά δεν καταλαβαίνω με ποιο τρόπο εκπληρώνουν εκεί τους όρους εγγύησης. Επίσης το γεγονός πως με το νέο εξάρτημα δίνεται νέα εγγύηση το ορίζει και ο σχετικός νόμος. Δε μπορεί να δίνει ο καθένας ό,τι γουστάρει. Ελπίζω να μη σε έπιασαν κότσο... Αν ομως υπαρχει το ιδιο ακριβως προϊον τοτε εστω και αν η τιμη εχει πεσει πολυ μπορουν απλα να κανουν αντικατασταση.
p_under Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 δηλαδή ''κάηκαν'' δυο φορές; τι στο καλό πως εγινε; την πρωτη επαιζαν δυνατα (ως συνηθως ) κ ακουω ενα τσαφ..πανε τα περιφεριακα ετσι απλα! αλλα πριν μου γρατζουναγανε τα αφτια απο τον θορυβο κ τα εβαλα μια μερα τερμα κ αλλαγη αλλα τωρα εχουν αρχισει παλι κ γρατζουνανε,δεν ξερω τι να κανω κ υποτιθεται οτι ειναι πολυ καλα ηχεια! ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Ακριβώς αυτό είναι κομβικό σημείο. Τί πάει να πει "έχουν πέσει"? Πραγματικά δεν καταλαβαίνω με ποιο τρόπο εκπληρώνουν εκεί τους όρους εγγύησης. Επίσης το γεγονός πως με το νέο εξάρτημα δίνεται νέα εγγύηση το ορίζει και ο σχετικός νόμος. Δε μπορεί να δίνει ο καθένας ό,τι γουστάρει. Ελπίζω να μη σε έπιασαν κότσο... κατσε γιατι τρελενομαι τα εχω παρει 199 κ μολις χαλασαν την 1η επειδη ειχε πεσει η τιμη μου εδωσαν πιο λιγα .Αρα κοτσος?τι μπορω να κανω?μπορω να ζητησω 199?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.