Nick_Iommi Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 παιδια γεια σας.εκανα καποιες ρυθμισεις που διαβασα στο φορουμ πανω στον media player classic home cinema,για να μην παρατηρω κολληματα στα 1080p mkv αρχεια, αλλα δν μ παιζουν τα αρχεια 720p Mkv.συγκεκριμενα απεγκατεστησα ολα τα codecs k εχω εγκατεστημενο μονο το mpc και το haali μαζι με το ac3 filter.τi φταιει? ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** βρηκα τελικα τι εφτεγε..ειχα επιλεξει σαν H264/AVC DECODER το media player classic,το οποιο δουλευει σε αρχεια 720p αλλα οχι σε 1080p.στην υπογραφη μ φενεται το συστημα μου..ποιος ειναι ο καλυτερος κ πιο γρηγορος Η264 DECODER?
micos000 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Καλά, με τέτοιο σύστημα και έχεις προβλήματα σε αναπαραγωγή HD υλικού; Τώρα κουφάθηκα. Εγώ με AMD 2500+, ATI 4870/512 και 1,5GB DDR 1 και παίζουν μια χαρά με το KMPlayer. EDIT: Χώρια που έχω να κάνω φορμάτ κανά 2 χρόνια και τα XP είναι ολίγον τι πανηγύρι από εγκαταστάσεις-απεγκαταστάσεις προγραμμάτων και παιχνιδιών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.