pak40 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Όπως φαίνεται για άλλη μια φορά, οι αυτοκρατορίες δε χτίζονται με σκληρή δουλειά και το σταυρό στο χέρι.
jimarass Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Όπως φαίνεται για άλλη μια φορά, οι αυτοκρατορίες δε χτίζονται με σκληρή δουλειά και το σταυρό στο χέρι. Αν κατάλαβα καλά, συμμετείχαν στην ανάπτυξη του κώδικα και μετά το πήραν για πάρτη τους.
gassim Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Τουλαχιστον να του αναγνωρισουμε του Βασιλακη πως εκλεψε κατι της προκοπης και χρησιμο.Ο Ζακ πως-τον-λενε τι ακριβως προσφερει? όταν ενα προιόν βρίσκει ανταπόκριση σε 150 εκ. καταναλωτές, να είσαι σίγουρος οτι κάποια ανάγκη καλύπτει.
Moderators Gi0 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 όταν ενα προιόν βρίσκει ανταπόκριση σε 150 εκ. καταναλωτές, να είσαι σίγουρος οτι κάποια ανάγκη καλύπτει. Πες μου ποια ειναι αυτη η αναγκη.Και την coca cola την αγοραζουν δις κοσμου αλλα δεν νομιζω πως καλυπτει καμια αναγκη.
pak40 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 όταν ενα προιόν βρίσκει ανταπόκριση σε 150 εκ. καταναλωτές, να είσαι σίγουρος οτι κάποια ανάγκη καλύπτει. Την ακατανίκητη τάση για αυτοκτονία.
dark_banishing Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Άμα το facebook δεν φαίνεται χρήσιμο σε κάποιους δεν πειράζει. Απλά μην γράφουμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια.
Moderators Gi0 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Άμα το facebook δεν φαίνεται χρήσιμο σε κάποιους δεν πειράζει. Απλά μην γράφουμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια. Η συζητηση ειναι γυρω απο το facebook,δεν ειμαστε offtopic,οποτε αν αναφερεσαι σε μενα,μπορεις να με κανεις ignore,δεν με ενοχλει.
dark_banishing Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Όχι απλά επειδή τα έχουμε ξαναπεί.. Μπορείς να πας να διαβάσεις σε ένα προηγούμενο θέμα τις απαντήσεις.
Moderators Gi0 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Όχι απλά επειδή τα έχουμε ξαναπεί.. Μπορείς να πας να διαβάσεις σε ένα προηγούμενο θέμα τις απαντήσεις. Ξανα Η συζητηση ειναι γυρω απο το facebook,δεν ειμαστε offtopic Αν το κρινουν οι mods πως επαναλαμβανομαστε,θα τα κανουν merge/delete τα τοπικ για να μην υπαρχουν αντιστοιχα παραπονα.
Barbattilas Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Κι άλλος Bill gates μας προέκυψε... Ολες οι μεγάλες εταιρείες πληροφορικής από clopy paste κώδικα συμφοιτητών ξεκινουν! :lol:
dark_banishing Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Η συζητηση ειναι γυρω απο το facebook,δεν ειμαστε offtopic,οποτε αν αναφερεσαι σε μενα,μπορεις να με κανεις ignore,δεν με ενοχλει. Το θέμα είναι για τον συμβιβασμό 65 εκ του facebook. Δυστυχώς τελευταία όποιο θέμα και αν ανοίγει που έχει μέσα την λέξη facebook μετατρέπεται αυτομάτως σε "εγώ δεν έχω facebook και απορώ γιατί κάποιος φακελώνεται από μόνος του". Τώρα για να σου απαντήσω τις απορίες.. (..) το facebook είναι μια χαρά τρόπος να σκοτώσεις την ώρα σου, να κρατήσεις επαφή με φίλους και συγγενείς ή και γιατί όχι να κάνεις νέους φίλους. Τώρα αν σε κάποιους γίνεται εξάρτηση και μονομανία μην έχετε καμιά αμφιβολία ότι κάποια εξάρτηση θα αποκτούσαν αργά ή γρήγορα και χωρίς facebook. Μπορείς να διαβάσεις εδώ και εδώ Μπορείς να διαβάσεις και εδώ αν θες Τέλος μπορείς να ανοίξεις και θέμα "Γιατί φακελώνεστε στο facebook;"
Moderators Gi0 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Αν θεωρεις αναγκη το"σκοτωνω την ωρα μου και ισως καταφερω να κανω φιλους",οκ. Τα posts που μου ειπες τα διαβασα και η μονη αναγκη που ειδα να αναφερεται ειναι το να εισαι κοινωνικος απο τον elerfalahst,ο οποιος βεβαια στο ιδιο post ξεκιναει λεγοντας"Η απλή απάντηση είναι γιατι κάθε πικραμένος θα πεί την μλκια του, θα την πέσει σε μια/εναν, θα ακούσει 5-10 κομπλιμέντα και γενικά θα πέσει καμάκι." Απο δω και περα μαλλον διαφωνουμε για το πως βλεπει ο καθενας τον ορο"κοινωνικος"(ισως και τον ορο"φιλος")και σεβομαι την αποψη σου οποια και αν ειναι αυτη.Απλα να προσθεσω πως δεν νομιζω να περιμενε κανεις,ακομα και το πιο ενθερμο μελος του facebook,το ιδιο το facebook για να καλυψει αυτην την αναγκη.
dark_banishing Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Αν θεωρεις αναγκη το"σκοτωνω την ωρα μου και ισως καταφερω να κανω φιλους",οκ. Φίλε μου το ποστ είναι το εξής. (..) το facebook είναι μια χαρά τρόπος να σκοτώσεις την ώρα σου, να κρατήσεις επαφή με φίλους και συγγενείς ή και γιατί όχι να κάνεις νέους φίλους. Τώρα αν σε κάποιους γίνεται εξάρτηση και μονομανία μην έχετε καμιά αμφιβολία ότι κάποια εξάρτηση θα αποκτούσαν αργά ή γρήγορα και χωρίς facebook. Το να κρατάς επαφή με φίλους είναι ο πρώτος λόγος. Επειδή δεν το έγραψες στο γράφω πάλι μήπως δεν το είδες. Και ναι είναι ανάγκη. Τώρα για το πως κρατάει κανείς επαφή με τους φίλους του φυσικά αυτό είναι ένα θέμα. Π.χ εσένα μπορεί όλοι οι φίλοι σου να είναι κοντά σου, εμένα όμως δεν είναι. Τα posts που μου ειπες τα διαβασα και η μονη αναγκη που ειδα να αναφερεται ειναι το να εισαι κοινωνικος απο τον elerfalahst Σωστά, το facebook έχει σχέση με το είμαι κοινωνικός. Απο δω και περα μαλλον διαφωνουμε για το πως βλεπει ο καθενας τον ορο"κοινωνικος"(ισως και τον ορο"φιλος")και σεβομαι την αποψη σου οποια και αν ειναι αυτη.Απλα να προσθεσω πως δεν νομιζω να περιμενε κανεις,ακομα και το πιο ενθερμο μελος του facebook,το ιδιο το facebook για να καλυψει αυτην την αναγκη. Συμφωνώ. Απλά να σου πω ότι το facebook δεν καλύπτει από μόνο του αυτή την ανάγκη. Είναι συμπληρωματικό και απλά κάνει τα πράγματα πιο εύκολα και πιο γρήγορα. Τώρα για τα υπόλοιπα, κάποιοι σκοτώνουν την ώρα τους στο offtopic, άλλοι στα αθλητικά, άλλοι στο facebook. Όπως την βρίσκει ο καθένας. Καταλαβαίνω ότι σε κάποιον μπορεί να φαίνεται άχρηστο το facebook. It's ok. Κανένα πρόβλημα. Επίσης χαίρομαι όταν κάποιος καταλαβαίνει ότι μπορεί να είναι χρήσιμο σε κάποιον άλλο.
Moderators Gi0 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δεκτες οι αποψεις σου,ειδες και τις δικες μου.Να προσθεσω κατι τελευταιο και κλεινω την συμβολη μου στο θεμα:Απ οτι κρινω και μ αυτα που εχω δει,διορθωσε με αν κανω λαθος,δεν εισαι ο τυπικος χρηστης του facebook(αν δεν εχεις account,αλλαξε το "εισαι" με "θα ησουν")και αποτελεις την μειοψηφια.Πιστευεις πως το τυπικο μελος σκεφτεται ετσι?Το βλεπει σαν συμπληρωματικο(πολυ σωστη επιλογη) μεσο?Την γνωμη σου θελω,οχι το τι μπορει να ισχυει.
dark_banishing Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Κοίτα αν ο άλλος γουστάρει να τους κάνει όλους add, να έχει ένα εκατομμύριο φίλους, να ζει όλη τη ζωή του για να μπορεί το βράδυ να ποστάρει φωτό στο facebook και αν αντί να πει στην κοπέλα να βγουν για καφέ κάθετε και βλέπει πότε μπήκε στο facebook, πότε βγήκε, τι φωτό πόσταρε και τι σχόλια έκανε, αυτό είναι πρόβλημα του facebook; Όχι βέβαια. Αυτό είναι θέμα ανωριμότητας. Το facebook είναι ένα εργαλείο, αν ο άλλος το χρησιμοποιεί λάθος δικό του το πρόβλημα. Πάντως για διάφορους λόγους και κυρίως λόγω των default κλειδωμένων προφίλ το facebook έχει κρατήσει μακρυά το χάος ανωριμότητας που υπήρχε σε άλλα social networks. Δηλαδή μπαίνει το δεκαπεντάχρονο, βλέπει ότι δεν μπορεί να δει τα προφίλ των άλλων χωρίς άδεια και ξενερώνει. Έτσι έχουμε ησυχάσει. Δεν ξέρω πόσοι το χρησιμοποιούν "σωστά" και πόσοι καίγονται εκεί μέσα αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν υπάρχει λόγος δαιμονοποίησης. Βάζεις και ένα ψεύτικο username και τέλειωσες..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα