Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πες μου ποια ειναι αυτη η αναγκη.Και την coca cola την αγοραζουν δις κοσμου αλλα δεν νομιζω πως καλυπτει καμια αναγκη.

Μερικές ανάγκες που μου έρχονται στο μυαλό και που καλύπτει το facebook: την ανάγκη για επικοινωνία, για αυτοπροβολή, για κοινοποίηση φωτογραφιών και βίντεο, για να σκοτώσεις μισή ώρα παίζοντας και να κρατήσεις επαφή με φίλους σου που δεν θα κρατούσες αλλιώς.

Η κόκα κόλα όταν πρωτοεμφανίστηκε περιείχε κοκαϊνη, που προκαλεί εθισμό, και λανσαρίστηκε σαν φάρμακο. Σήμερα η κοκαϊνη έχει αντικατασταθεί με τεράστιες ποσότητες ζάχαρης, που επίσης προκαλεί εθισμό, και κατά την γνώμη μου καλύπτει την ίδια ανάγκη που καλύπτουν και τα παγωτά: ικανοποιεί την γεύση.

Δεν πιστεύω οτι υπάρχει προϊόν που να έχει τέτοια επιτυχία στην αγορά και να μην καλύπτει κάποια ανθρώπινη ανάγκη. Τώρα αν δεν καλύπτει μια δικιά σου ή μια δικιά μου ανάγκη είναι άλλη υπόθεση. Ας πούμε εγώ δεν έχω πιει ποτέ μου κόκα κόλα.

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η κόκα κόλα όταν πρωτοεμφανίστηκε περιείχε κοκαϊνη, που προκαλεί εθισμό, και λανσαρίστηκε σαν φάρμακο. Σήμερα η κοκαϊνη έχει αντικατασταθεί με τεράστιες ποσότητες ζάχαρης, που επίσης προκαλεί εθισμό, και κατά την γνώμη μου καλύπτει την ίδια ανάγκη που καλύπτουν και τα παγωτά: ικανοποιεί την γεύση.

Ότι να 'ναι,link(σοβαρή πηγή) για την κοκαίνη και μετά τα ξαναλέμε.

Η coca-cola παλαιότερα είχε πράσινο χρώμα και χρησιμοποιούνταν σαν "φάρμακο" για την χώνεψη.Το πράσινο χρώμα αλλάχθηκε με το πιο πιασάρικο καραμελόχρωμα όταν έγινε mainstream.

Επίσης η coca-cola zero? δεν έχει ζάχαρη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Ότι να 'ναι,link(σοβαρή πηγή) για την κοκαίνη και μετά τα ξαναλέμε.

Η coca-cola παλαιότερα είχε πράσινο χρώμα και χρησιμοποιούνταν σαν "φάρμακο" για την χώνεψη.Το πράσινο χρώμα αλλάχθηκε με το πιο πιασάρικο καραμελόχρωμα όταν έγινε mainstream.

Επίσης η coca-cola zero? δεν έχει ζάχαρη

http://en.wikipedia.org/wiki/Coca_cola#Coca_.E2.80.94_Cocaine

α παραλίγο να το ξεχάσω....περιέχει και καφεϊνη.

Edit: δεν θα τα ξαναπούμε ε?

Επεξ/σία από gassim
Δημοσ.
εννοείται οτι δεν τις ξέραν, αλλά υπήρχαν.

(άντε φτάνει με τα οφ τόπικ, θα μας διώξουν)

...μπα,μη το λες,καμια φορα μαθαινουμε κι εμεις που δεν ειμαστε ειδημονες...:-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...