Προς το περιεχόμενο

Mεγιστος επεξεργαστης για socket939?

prgo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγώ θα ξαναπώ μήπως έχει αρχίσει και τα φτήνει ο δίσκος..δεν είναι απίθανο μετά απο 3 χρόνια να συμβαίνει αυτό...υπάρχουν νομίζω κάποια προγραμματάκια που δείχνουν την κατάσταση της υγείας του δίσκου..δε γνωρίζω κάποιο ούτε ξέρω το κατά πόσο είναι αξιόπιστα...ας μας πει κάποιος που να γνωρίζει..επίσης ψάξε και στο google φίλε όλο και κάτι θα βρεις...

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η υγεια του δισκου ειναι καλη αλλα μαλλον ειναι αργος πλεον(sata1 με 16ΜΒ cache, 7200 rpm).

Oπότε, αφου αναβαθμιση σε cpu δεν ενδεικνυται, μηπως καλυτερα να κανω αναβαθμιση στο σκληρο? Τι ακριβως να παρω?

Προτεινετε μου γρηγορο δισκο.

Δημοσ.
Η υγεια του δισκου ειναι καλη αλλα μαλλον ειναι αργος πλεον(sata1 με 16ΜΒ cache, 7200 rpm).

εγώ τελείωσα απο ιδέες...τι περιέχουν οι φάκελοι που αργούν να ανοίξουν(αν θυμάμαι νομίζω ότι είπες ότι είναι κάποιοι συγκεκριμένοι...)και όταν λες ότι αργούν να ανοίξουν μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος αναφορικά με το πόσο χρόνο χρειάζεται για να μπεις μέσα στο φάκελο?

Δημοσ.

To εβαλα κι εγω αυτο το προγραμμα και φαινεται καλο.

Που ακριβως πας ομως για να βγαλει μια εκτυπωση ακριβως σα τη δικη σου?

Δημοσ.

Μολις το ανοιξεις για πρωτη φορα κατω αριστερα εχει μια μπαρουλα που λεει

[Δοκιμασια Επιδοσεων] κλικ και επιλεγεις το [prosessor benchmark] περιμενεις λιγο και μετα αποθηκευεις οπως ειπαμε ..

Επισης να τσεκαρεις τι εκδοση..PC Wizard 2008 Version 1.871 ...

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

Δεν ανεβαζεις τα αποτελεσματα σου ετσι απο περιέργεια?

thank's

Δημοσ.

Nαι, την 1.871εκδοση του 2008 εβαλα.

Τη μπαρουλα[Δοκιμασια Επιδοσεων] την ειδα και τη κλικαρα.

Απο κει και περα το [prosessor benchmark] που βρισκεται??

Δεν το βλεπω πουθενα...

Δημοσ.

εχει εικονιδια μολις μπεις στο [Δοκιμασια Επιδοσεων] εχει κατι εικονιδια με κατι ρολογακια πιο πανω,ενα απο αυτα ειναι..αμα αφησεις τον κερσορα λιγο επανω τους βλεπεις τι ειναι το καθενα..

θα το βρεις ΕΛΠΙΖΩ...

Δημοσ.
Koιταξε, δεν ειμαι και χθεσινος... 2Χ1024GB και 2Χ512ΜΒ.

400ΜΗz και timings 2,5-3-3-8 σε 2Τ.

O σκληρος ειναι sata1 και ο μισος αδειος.

Επειση δεν εισαι χθεσινος...θα σου πω το εξης..

Εχω επεξεργαστη athlon 3700 socket 939 φυσικα μονοπυρηνος και 1 mb cache, ram 2 gb dual channel, και σκληρους δισκους sata II.. τρεχω windows vista home premium και παιζω τελευταια παιχνιδια...τυπου assasins creed στα 1280χ1024 με τουλαχιστον medium γραφικα...επαιξα και crysis σε 1024χ768 με γραφικα medium... Προφανως κατι δεν παει καλα με το φορτωμα που εχεις κανει στο pc σου...αν παντως θελησεις να αλλαξεις συστημα..πολυ θα θελα να αγορασω ''οσο οσο'' τον 2πυρηνο σου.... κανα 30αρι ευρω πιστευω ειναι καλα...ανα φτασταστεις..οτιθα σου μεινει τελικα στο ράφι...:lol: Φιλικα πάντα...χιχι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...