outlaw star Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 ...υπάρχει περίπτωση να έχει αρχίσει να τα φτύνει ο δίσκος σου?? ε όχι και η cpu!!!!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Αστο παω να παρω αερα Αλλα αντ αλλων βλεπω σημερις.
prgo Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Aν ειναι να κατσουμε να ψαξουμε στις πιθανες αιτιες τοτε καηκαμε. Οι ερωτησεις που μου κανατε (εκανες φορματ? εκανες defrag? πως ξερεις οτι ειναι dual?) δειχνουν οτι με αντιμετωπιζεται σαν ανιδεο, γιαυτο και σημειωσα οτι δεν ειμαι χθεσινος. Δεν ειπα οτι αργουν να ανοιξουν ολοι οι φακελοι, μόνο καποιοι συγκεκριμενοι. Το προβλημα ειναι οτι γενικως αργει το συστημα, ειδικα οταν τρεχουν πολλες διεργασιες. Ενδεχομενως να εχω πλεον πολλες απαιτησεις, περισσοτερες απο αυτες που καλυπτει ο 4400 και τα 3G ddr. Επαναλάμβανω οτι το ζητημα ειναι αν εχει να προσφερει κατι περισσοτερο ο fx-60 απ τον 4400. Αν οχι τοτε το ζητημα εκλεισε. και στο windows task manager να πας φαίνεται ότι δουλεύουν και οι 2 πυρήνες...υπάρχει περίπτωση να έχει αρχίσει να τα φτύνει ο δίσκος σου??πόσο καιρό τον έχεις?? Που ακριβως στο task manager, μπορεις να μου πεις? Γιατι εγω εκει βλεπω μόνο εναν. Τον δισκο τον εχω 3 χρονια. Αν αγορασω γρηγορο δισκο θα εχω καλυτερη ταχυτητα? Ισως αυτη ειναι η αναβαθμιση που θελω Ποιον μου προτεινεις?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Εχει, αλλα δεν αξιζει. Και σταματαω να ασχολουμαι. Απο τη μια οχι ανιδεος κι απο την αλλη "πού να δω στο τασκ μανατζερ τη χρηση της cpu"... Μου φαινεται οτι κοροϊδευομαστε.
notios7 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Aν ειναι να κατσουμε να ψαξουμε στις πιθανες αιτιες τοτε καηκαμε.Οι ερωτησεις που μου κανατε (εκανες φορματ? εκανες defrag? πως ξερεις οτι ειναι dual?) δειχνουν οτι με αντιμετωπιζεται σαν ανιδεο, γιαυτο και σημειωσα οτι δεν ειμαι χθεσινος. Δεν ειπα οτι αργουν να ανοιξουν ολοι οι φακελοι, μόνο καποιοι συγκεκριμενοι. Το προβλημα ειναι οτι γενικως αργει το συστημα, ειδικα οταν τρεχουν πολλες διεργασιες. Ενδεχομενως να εχω πλεον πολλες απαιτησεις, περισσοτερες απο αυτες που καλυπτει ο 4400 και τα 3G ddr. Επαναλάμβανω οτι το ζητημα ειναι αν εχει να προσφερει κατι περισσοτερο ο fx-60 απ τον 4400. Αν οχι τοτε το ζητημα εκλεισε. Που ακριβως στο task manager, μπορεις να μου πεις? Γιατι εγω εκει βλεπω μόνο εναν. Τον δισκο τον εχω 3 χρονια. Αν αγορασω γρηγορο δισκο θα εχω καλυτερη ταχυτητα? Ισως αυτη ειναι η αναβαθμιση που θελω Ποιον μου προτεινεις? για να τελειωνουμε. ο FX-60 εχει ξεκλειδωτο πολλαπλασιαστη.σε καλυψα τωρα? o/c
prgo Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δεν εχω ιδεα απο o/c. Ηδη ζητησα να μου μαθετε πως να κανω με τον παροντα επεξστη... Να παω πχ. απο 2.2 se 2.7GHz.
notios7 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δεν εχω ιδεα απο o/c. Ηδη ζητησα να μου μαθετε πως να κανω με τον παροντα επεξστη... Να παω πχ. απο 2.2 se 2.7GHz. δεν εχω τωρα μηχανημα 939,αλλα πρωτα πρεπει να κανεις εναν ελεγχο στις συσκευες αν βλεπεις και τους δυο πυρηνες και απο το λειτουργικο αν τους εχεις ενεργοποιησει.βιστα η χπ εχεις?
prgo Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 XP pro, μπόρεις να μου πεις πως βλεπω τους 2 επεξστες?
notios7 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 XP pro, μπόρεις να μου πεις πως βλεπω τους 2 επεξστες? στην διαχειριση συσκευων βλεπεις 1η2 επεξεργαστες?
prgo Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Kαλα, εκει εννοειται οτι τους βλεπω. Το θεμα ειναι πως ξερω οτι εργαζονται σωστα και οι δυο, δηλαδη οτι μοιραζονται τις εργασιες. Στον Task Manager που ακριβως ειναι?
notios7 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Kαλα, εκει εννοειται οτι τους βλεπω.Το θεμα ειναι πως ξερω οτι εργαζονται σωστα και οι δυο, δηλαδη οτι μοιραζονται τις εργασιες. Στον Task Manager που ακριβως ειναι? πληκτρολογησε στη γραμμη εντολων msconfig κανε κλικ-ανοιγμα,εκκινηση υπολογιστη,επιλογες για προχωρημενους,μαρκαρισε πανω αριστερα αριθμος επεξεργαστων,το ανοιγεις το κουτακι και μαρκαρεις 2.πατας ο.κ. μετα εφαρμογη και ζηταει επανεκινηση.θα περιμενω για λιγο ακομα.προχωρα.
outlaw star Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 στο cpu usage history πρέπει να έχει 2 διαγράμματα που το καθένα αντιστοιχεί σε κάθε πυρήνα(δίπλα απο το cpu usage)
prgo Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Οk, υπαρχουν τα 2 διαγραμματα αλλα πως ξερω οτι οταν χρειαστει δουλευουν και οι δυο μοιραζοντας τις δουλειες? πληκτρολογησε στη γραμμη εντολων msconfig κανε κλικ-ανοιγμα,εκκινηση υπολογιστη,επιλογες για προχωρημενους,μαρκαρισε πανω αριστερα αριθμος επεξεργαστων,το ανοιγεις το κουτακι και μαρκαρεις 2.πατας ο.κ. μετα εφαρμογη και ζηταει επανεκινηση.θα περιμενω για λιγο ακομα.προχωρα. Sorry αλλα εφυγα για λιγο (ελέω Grid:o). Mπορεις να μου τα πεις στα αγγλικα γιατι εχω αγγλικο OS?
phanispal Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Την τιμή ενός μεταχειρισμένου και γενικότερα ενός hardware προϊόντος, δεν την καθορίζουν μόνο η απόδοσή του, αλλά και άλλοι παράγοντες. Έχεις αναρωτηθεί ποτέ για ποιο λόγο SDRAM και DDR1 είναι ακριβότερες από DDR2 και DDR3; Οι s939 είχαν ενσωματωμένο IMC, και στην επιφάνεια εργασίας, άνοιγμα φακέλων κλπ., ήταν πολύ γρήγοροι. Άσε που δεν παίζει πρωταρχικό ρόλο ο επεξεργαστής για αυτές τις δουλειές. Οπότε, όπως προείπαν και οι άλλοι, κάτι άλλο είναι, κι όχι ο Χ2 4400+.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.