Προς το περιεχόμενο

Mεγιστος επεξεργαστης για socket939?

prgo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Τι cpu εχεις τωρα?

Μη συστημα γενικοτερα?

Και γιατι θελεις να το αναβαθμισεις τωρα, σε τι δε σε ικανοποιει?

Μηπως θα ηταν καλυτερα να μαζευες χρηματα?

http://www.skroutz.gr/s/9972/AMD-Athlon-64-FX-70-Box.html?keyphrase=amd+fx υπάρχει αυτός αλλά απο επιδόσεις μη με ρωτάς καν ούτε που ξέρω

U failed!

Αυτο ειναι socket F ρε συ, τι του το προτεινεις κιολας!??

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μα εφοσον ειναι τοσο "χειροτερο απο τον χειροτερο Core 2 Duo" τοτε ο κατοχος του που θα παει σε αναβαθμιση, θα τον πουλησει οσο-οσο, ετσι δεν ειναι? Γιατι να τον κρατησει? Περιεργη λογικη εχεις...

Αλλο ειναι το θεμα μου. Πόσο καλυτερος ειναι ο fx-60 απο τον 4400?

Απ τη στιγμη που δεν διαθετω τα 100δες ευρω που χρειαζονται για νεο συγχρονο συστημα, ειμαι αναγκασμενος να αναβαθμισω στο στενο πλαισιο που μου επιτρεπεται.

ρωτα τον cugnus που του εδωσα εναν την περασμενη βδομαδα:-)

Δημοσ.
Τι cpu εχεις τωρα?

Μη συστημα γενικοτερα?

Και γιατι θελεις να το αναβαθμισεις τωρα, σε τι δε σε ικανοποιει?

Εχω πει 3 φορες τι εχω, την τελευταια φορα το υπογραμμισα κιολας, κι εσυ με ρωτας "τι cpu εχω"? :eek:

Θελω να αναβαθμισω για να παω στο καλύερο δυνατο. Εχω την εντυπωση οτι ο 4400 καποιες φορες σερνεται... Καποιοι φακελοι αργουν ν' ανοιξουν και μου σπανε τα νευρα:mad:

• Moderators
Δημοσ.

Καθαρα θεμα αποκρισιμοτητας συστηματος τοτε!

Και οχι, αφου εχεις ηδη 4400 (συγχωρεσε με που δε το ειδα), δεν αξιζει σε καμια περιπτωση να αναβαθμισεις.

Προφανως αν εχεις βαρυφορτωσει το συστημα σου (με προγραμματα κτλ κτλ, ειδικα αν εχεις να κανεις φορματ καμποσο καιρο), ενα φορματ θα ειναι η πρωτη σου επιλογη.

Αν εχεις και λιγη ραμ το προβλημα αργοποριας εντεινεται και αλλο.

Δημοσ.
Εχω πει 3 φορες τι εχω, την τελευταια φορα το υπογραμμισα κιολας, κι εσυ με ρωτας "τι cpu εχω"? :eek:

Θελω να αναβαθμισω για να παω στο καλύερο δυνατο. Εχω την εντυπωση οτι ο 4400 καποιες φορες σερνεται... Καποιοι φακελοι αργουν ν' ανοιξουν και μου σπανε τα νευρα:mad:

και θεωρείς ότι για αυτό φταίει η cpu???χλωμό το κόβω....πόση μνήμη έχεις???επίσης μήπως έχεις καιρό να κάνεις format ή ανασυγκρότηση???διπήρυνο στα 2,2 έχεις δε παίζει να φταίει αυτό...και πες μας ακριβώς τι pc έχεις όχι μόνο cpu...

Δημοσ.

3 giga DDR1 dual channel εχω.

Πόση virtual να ορισω?

Φορματ εκανα προσφατα, degrafment κανω καθε μερα:-)

Με την ευκαιρια, μηπως να κανω o/c? Ειναι ευκολο να παω απ τα 2.2GHz στα πχ. 2.70GHz?

YΓ. Πως μπορω να ειμαι σιγουρος οτι δουλευουν ταυτοχρονα και οι 2 πυρηνες?

• Moderators
Δημοσ.

Virtual για απλη χρηση μπορεις να βαλεις ακομα και 0.

Τοτε το μονο που απομενει για την αργοπορια ειναι να φταιει ο σκληρος (αργος- ide- συνδεμενος παραλληλα με οπτικη ide συσκευη...)

Δημοσ.
3 giga dual channerl εχω.

Πόση virtual να ορισω?

Φορματ εκανα προσφατα, degrafment κανω καθε μερα:-)

Με την ευκαιρια, μηπως να κανω o/c? Ειναι ευκολο να παω απ τα 2.2GHz στα πχ. 2.70GHz?

πως εχεις τοποθετησει την μνημη 3γιγα?εισαι σιγουρος οτι τρεχει σε duall ?

Δημοσ.

Koιταξε, δεν ειμαι και χθεσινος... 2Χ1024GB και 2Χ512ΜΒ.

400ΜΗz και timings 2,5-3-3-8 σε 2Τ.

O σκληρος ειναι sata1 και ο μισος αδειος.

Δημοσ.
Koιταξε, δεν ειμαι και χθεσινος... 2Χ1024GB και 2Χ512ΜΒ.

400ΜΗz και timings 2,5-3-3-8 σε 2Τ.

O σκληρος ειναι sata1 και ο μισος αδειος.

δεν σου ειπε κανενας οτι εισαι χθεσινος.απλα μια ερωτηση καναμε για να το σιγουρεψουμε.αν ειναι να αρπαζεσαι ,πασο.

• Moderators
Δημοσ.

Τοτε κατι δε κανεις καλα.

Ακομα και με Celeron (Conroe-L core), ειδικα μετα απο φρεσκο φορματ, τα παντα στη καθημερινη ζωη (οπως το ανοιγμα φακελων) πανε full speed ;)

Το μονο σιγουρο ειναι οτι δε φταιει η cpu για την αργοπορια αυτη.

Δημοσ.
Koιταξε, δεν ειμαι και χθεσινος...

Ο αριθμός των post σου μας προδιαθέτει για το αντίθετο :P

Στα σοβαρά τώρα, αν βρεις ποοοολύ "σκοτωμένο" κάποιον s939 x2 με καλό χρονισμό κάν' το, αλλιώς άραξε με το παρόν setup και αργότερα πας για mobo+cpu+ram (@least)...

Δημοσ.

και στο windows task manager να πας φαίνεται ότι δουλεύουν και οι 2 πυρήνες...υπάρχει περίπτωση να έχει αρχίσει να τα φτύνει ο δίσκος σου??πόσο καιρό τον έχεις??πάντως αυτός σίγουρα δεν είναι λόγος για αλλαγή cpu(το ότι σέρνεται στο άνοιγμα των φακέλων)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...