Προς το περιεχόμενο

Mεγιστος επεξεργαστης για socket939?

prgo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εφοσον θα ειναι μεταχειρισμενος μιλαμε για λιγα ευρω, υποθετω.

Πως θα παω στα ιδια χρηματα, θα πρεπει να αγορασω νεα mobo, ram, cpu και δε ξερω τι αλλο...

Ποιος ειναι ομως, δε μου ειπες?

Δημοσ.

opty 185 ή FX-60 αλλά 1ον δεν υπάρχουν μεταχειρισμένοι και δεύτερον είναι πανάκριβοι όπου έχουν ξεμείνει.

Δημοσ.

Eγω εχω X2 4400+ στα 2.2GHz, αξιζει να παω σε FX-60/Opteron185?

Γιατι να ειναι πανακριβοι? Λογικα θα τους πουλανε οσο-οσο αυτοι που αλλαζουν συστημα και δεν τους θελουν πια.

Είχα κοιτάξει και εγω για έναν χ2 4800+ αλλα πάει πάνω 170Ε

Για FX μην ασχοληθείς καν.

Οριστε? 170€ εννοεις πριν απο 2 χρονια φανταζομαι. Σημερα δεν εχει τετοια αξια.

ΓΙΑΤΙ να μην ασχοληθω καν με FX?

Δημοσ.

τράβα στο ebay για μεταχειρισμένους και newegg για κανα καινούργιο (τελευταία φορά πριν 2-3 μήνες είχε) και δες γιατί. Δώσε το σύστημά σου 40-50 ευρώ βάλε κι άλλα 100 και πάρε κάτι καλύτερο.

Δημοσ.

Δεν μπορω να αγορασω απο ξενα sites αφενος δεν εχω καρτα αφετερου δεν τα εμπιστευομαι.

Φυσικα μιλαμε μόνο για μεταχειρισμενο.

Απο νουμερα βλεπω οτι δεν τα πας καλά.

Το συστημα μου δεν κανει μόνο ... 40€

και για να παρω κατι καλυτερο δεν φτανουν 140€. Αρκει να υπολογισεις πόσο θα κοστισουν mobo, καρτα, cpu, ram, psu και δε ξερω τι αλλο. Μιλαμε για 100δες ευρω.

Δημοσ.
Δεν μπορω να αγορασω απο ξενα sites αφενος δεν εχω καρτα αφετερου δεν τα εμπιστευομαι.

Φυσικα μιλαμε μόνο για μεταχειρισμενο.

Απο νουμερα βλεπω οτι δεν τα πας καλά.

Το συστημα μου δεν κανει μόνο ... 40€

και για να παρω κατι καλυτερο δεν φτανουν 140€. Αρκει να υπολογισεις πόσο θα κοστισουν mobo, καρτα, cpu, ram, psu και δε ξερω τι αλλο. Μιλαμε για 100δες ευρω.

Εντάξει ψάξε να βρεις FX-60 Ελλάδα με κανα 50ρικο και τα λέμε τότε. :-)

Δημοσ.

Ναι, ο FX-50 δεν μπορει να πιασει πανω απο 50€(οπως στο μεταξυ μου ειπανε και αλλοι φιλοι).

Το θεμα ειναι: Αξιζει να αλλαξω τον 4400 με τον FX-60?

Για πόση συξηση επιδοσεων μιλαμε? 5-10%?

• Moderators
Δημοσ.

Δε βρισκεις ευκολα φτηνους και καλους dual core socket 939.

Καταργηθηκαν εν μια νυκτι και δεν θα βρεις ευκολα ατομα να τους πουλανε.

Ποσο μαλλον το "κορυφαιο μοντελο" (που και παλι ειναι χειροτερο απο τον χειροτερο Core 2 Duo).

Δημοσ.

Μα εφοσον ειναι τοσο "χειροτερο απο τον χειροτερο Core 2 Duo" τοτε ο κατοχος του που θα παει σε αναβαθμιση, θα τον πουλησει οσο-οσο, ετσι δεν ειναι? Γιατι να τον κρατησει? Περιεργη λογικη εχεις...

Αλλο ειναι το θεμα μου. Πόσο καλυτερος ειναι ο fx-60 απο τον 4400?

Απ τη στιγμη που δεν διαθετω τα 100δες ευρω που χρειαζονται για νεο συγχρονο συστημα, ειμαι αναγκασμενος να αναβαθμισω στο στενο πλαισιο που μου επιτρεπεται.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...