christosglx Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Εχω ενα παλιο pc και αγορασα καποια πραγματα για να το κανω αναβαθμιση.Ο παλιος εχει m\b asus A7S333 cpu athlon xp 1800 ram 256 gpu geforce 5600 128MB τροφοδοτικο 420w.Και πηρα μια m\b http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522705 cpu athlon 64 x2 5000+ ram 2gb ddr2 800MHz HDD WD 320Gb και εχω κρατηση το παλιο μου το κουτι και το τροφοδοτικο.Τα συνδεσα ολα αλλα οταν ανοιγω τον υπολογιστη δεν βγαζει καπιο σημα στην οθονη και δεν ξερω τι φταιει επισης το κουμπι της εκκινισης δεν δουλευη αν και τα καλωδια στο panel της μητρικης ειναι σωστα τοποθετημενα συμφωνα με το βιβλιαρακι της μητρικης.Σκεφτομαι τωρα να παρω κσινουργιο κουτι αλλα δεν νομιζω να λυθει το προβλημα επισης σκεφτομαι οτι κατι θα γινεται με την καρτα γραφικων της μητρικης που εχει ενσωματωμενη.Αν μπορει καποιος να βοηθησει thanks!!!!!!! :cry:
ser_x Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Τι εννοείς ότι τα κουμπί εκκίνησης δεν δουλεύει?? Έχει χαλάσει ??η είναι εντάξει αλλά δεν ενεργοποιεί το τροφοδοτικό για να ξεκινήσει το pc ?? Βύσματα όλα τοποθετημένα σωστά ??όπως λέει ο προλαλήσαντος 4 pin το 24 pin έχουν κουμπώσει κανονικά ?? Οι αποστάτες τις μητρικής έχουν αφαιρεθεί όσοι δεν ταίριαζαν στης τρύπες τις νέα μητρικής η εάν έχουν τοποθετηθεί ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.