Προς το περιεχόμενο

Internet για 5 μηνες!!

jose

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πως μπορώ να έχω internet σε εξοχική κατοικία από μάιο μέχρι σεπτέβριο?

υπάρχει κάποιο πρόγραμμα από κάποια εταιρία? τι μπορώ να κάνω?

Δημοσ.

τι εννοείς κάρτες δικτύου? με laptop θα μπαίνω στο internet αλλα δεν θέλω να πληρώνω 12 μήνες, θέλω να μπαίνω από μάιο μέχρι και σεπτέβριο

Δημοσ.

ναι υπαρχουν καρτες τις οτε σαν καρτοκινητο που αγοραζεις 10 ευρω μεχρι....και 10 ευρω =48 ωρες σερφαρισμα νομιζω..δεν εχω χρησιμοποιηση αλλα νομιζω αγοραζεις και βαζεις ενα κωδικο..κατι τετοιο

Δημοσ.

Το connex εχει 6μηνη παραμονη.Πραγμα που σημαινει οτι στους 6 μηνες πρεπει να διακοψεις την συνδεση σου εσυ που δεν θα θες να συνεχισεις.Του χρονου το Μαιο θα πρεπει παλι να κανεις καινουργια συνδεση κοκ.

Και αν λαβουμε υποψην το ποσο καιρο κανει να συνδεθει η dsl (ειδικα σε εξοχικο που θελεις εσυ) κλαφτα χαραλαμπε.

Η μονη σου λυση ειναι η καμια καρτουλα 3G για το λαπτοπ (αν εχει 3g σημα το μερος που σε ενδιαφερει) η μετα απλα μια dial up μεσω του τηλεφωνου που ηδη εχεις με καρτα απο το περιπτερο.

Δημοσ.
Το connex εχει 6μηνη παραμονη.Πραγμα που σημαινει οτι στους 6 μηνες πρεπει να διακοψεις την συνδεση σου εσυ που δεν θα θες να συνεχισεις.Του χρονου το Μαιο θα πρεπει παλι να κανεις καινουργια συνδεση κοκ.

Και αν λαβουμε υποψην το ποσο καιρο κανει να συνδεθει η dsl (ειδικα σε εξοχικο που θελεις εσυ) κλαφτα χαραλαμπε.

Η μονη σου λυση ειναι η καμια καρτουλα 3G για το λαπτοπ (αν εχει 3g σημα το μερος που σε ενδιαφερει) η μετα απλα μια dial up μεσω του τηλεφωνου που ηδη εχεις με καρτα απο το περιπτερο.

αντε να κανει κανα δυο βδομαδες το πολυ στον ΟΤΕ. θα το κανει μισο μηνα πριν αντε ενα και καθαρισε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...