Προς το περιεχόμενο

καλή τιμή για νέο macbook white..

neXTgen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στα Dixons duty free του Gatwick έχει απίστευτες τιμές στα Apple..αν μπορείς να φύγεις απο Gatwick μην το σκέφτεσαι καν..

Εδώ είναι οι λίστα των Dixons Duty Free στα αεροδρόμια της Αγγλίας.

+ τλκ έχει κ στο stansted :P

Δημοσ.

καλη ευκαιρια ειναι αν εχει καποιος κανενα γνωστο του ο οποιος ειναι φοιτητης στην αγγλια γιατι εχουν -10% εκτωση σε ολα τα apple stores και με την διαφορα στην ισοτιμια συμφερει παρα πολυ

Δημοσ.
Έπεσε στα χέρια μου το τελευταίο φυλλάδιο απ τα μουλτιράμα και είχε το παλιό το macbook 200 ευρώ μείον.

το παλιό(white) με τα καινούργια χαρακτηριστικά όμως;;;δλδ, την 8400 αντί της x3100;;;

edit:αυτό ειναι;;;

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0360621&catid=010200

αν ειναι αυτό τότε σίγουρα δεν αξίζει γτ τα χαρακτηριστικά του(hardware) έχουν αναβαθμιστεί...

Δημοσ.

Δεν το έχω μπροστά μου και νομίζω το έχω πετάξει κιόλας, θα το ψάξω και θα σου πω αν και μάλλον αυτό πρέπει να ναι.

Δημοσ.
το παλιό(white) με τα καινούργια χαρακτηριστικά όμως;;;δλδ, την 8400 αντί της x3100;;;

edit:αυτό ειναι;;;

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0360621&catid=010200

αν ειναι αυτό τότε σίγουρα δεν αξίζει γτ τα χαρακτηριστικά του(hardware) έχουν αναβαθμιστεί...

Την 9400 εννοείς.... Μην μας το υποβαθμίζεις το μηχανάκι :-D

Δημοσ.
Την 9400 εννοείς.... Μην μας το υποβαθμίζεις το μηχανάκι :-D

χαχα, για κάποιο περίεργο λόγο μου έχει κολλήσει 8400 αντί 9400...τι να πω...το εχω ξαναγράψει λάθος σε άλλο ποστ...

Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού :P

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ έχω από τις 16 Φεβρουαρίου το καινούργιο άσπρο MacBook (μου το έφερε η κοπελιά μου από το Βέλγιο με 909 Ευρώ). Η κάρτα γραφικών -nvidia 9400M- είναι πολύ καλύτερη από την Intel GMA 950 που φορούσε το προηγούμενο MacBook που είχα και αυτό φαίνεται μόνο στα παιχνίδια, καθώς τώρα, υποστηρίζει πολύ περισσότερα. Όσο για το λειτουργικό, θα πρέπει να περιμένουμε το Snow Lepoard για να δούμε κάτι ουσιαστικό. Επίσης, οι θερμοκρασίες του είναι χαμηλότερες (στο προηγούμενο είδα ακόμα και 80 βαθμούς!), αλλά, παραμένει η ίδια ποιότητα στα πλαστικά (τα "κοφτερά" palmrests). Το προτίμησα από το Αλουμινένιο, καθώς θέλω να έχει την Firewire επάνω. Προσέξτε όμως ότι φοράει μόνο DDR2 μνήμες και πρέπει να δουλεύουν απαραίτητα στα 667MHz. Οι 800άρες, δεν θα δουλέψουν στο μηχάνημα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...