neXTgen Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 όλοι βλέπουμε πως αυτή τη στιγμή είναι ότι πιο τίμιο σαν λύση φορητού από την apple το νέο macbook white στα 2GHz με 2 GB Ram και την 9400M για γραφικά.. ποια πιστεύετε πως είναι μια καλή τιμή για να το χτυπήσει κανείς (μέσω ebay ή άλλου ευρωπαικού e-shop) ? σε € πάντα... και με τα μεταφορικά . για πείτε..
kpartsi Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 όλοι βλέπουμε πως αυτή τη στιγμή είναι ότι πιο τίμιο σαν λύση φορητού από την apple το νέο macbook white στα 2GHz με 2 GB Ram και την 9400M για γραφικά.. ποια πιστεύετε πως είναι μια καλή τιμή για να το χτυπήσει κανείς (μέσω ebay ή άλλου ευρωπαικού e-shop) ? σε € πάντα... και με τα μεταφορικά . για πείτε.. Απ΄όπου και να το πάρεις η τιμή θα κυμανθεί στα 800-900 ευρώ.... Και μου φαίνεται άριστη τιμή.
neXTgen Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 ενδιαφέρεσαι μόνο για καινούριο? στο topic λέω NEO, αλλά δεν είναι απόλυτο... καταλαβαίνετε υπάρχουν και οι ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ! .. απλά που το βρίσκω γύρω στα 800 φιλε kpartsi? (καινούριο) , γιατί για παράδειγμα στο skroutz μου βγάζει πιο φθηνή τιμή €899 στο e-shop και είναι το προηγούμενο ... όχι αυτό με την 9400... οπότε ?
blk88memorz Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 γιατί για παράδειγμα στο skroutz μου βγάζει πιο φθηνή τιμή €899 στο e-shop και είναι το προηγούμενο ... όχι αυτό με την 9400... Αυτό που σου βγάζει με τα 899€ είναι το προ-προηγούμενο μοντέλο που απλά επειδή είναι παλιό έχει κατέβει η τιμή του. Το καινούριο άσπρο macbook (που ανακοινώσανε τον Οκτώβρη) έχει 999€ στο Ελλάντα. Και πριν λίγο καιρό το αντικαταστήσανε με την κάρτα γραφικών που λες, 2GB μνήμης και τον επεξεργαστή που φοράει το φθηνό unibody MB. Αν περιμένεις λίγο ακόμα θα το χει και το eshop στα 999€ επίσης. Αυτές είναι οι τιμές της Ελλάδας. Εδώ ενα γερμανικό eshop που το έχει ήδη στα 909€. Μεταφορικά δεν ξέρω όμως.
Freshman12 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Ενημερωτικά απαντώ ότι οι τιμές στο Terminal 5 του Χίθροου, όπου υπάρχει Apple Corner, ειδικά στα laptop είναι ιδιαίτερα ελκυστικές, με δεδομένη και τη χαμηλή -πλέον- ισοτιμία της λίρας έναντι του ευρώ. Την Πρωτοχρονιά που ήμουν εκεί, το λευκό στη βασική του σύνθεση κόστιζε κάτι λιγότερο από 700 ευρώ, ενώ η τιμή για Air Book δεν ξεπερνούσε τα 900 ευρώπουλα! Αν έχεις προγραμματίσει κανένα ταξίδι ή κάποιος γνωστός σου έρχεται από Αγγλία σίγουρα αξίζει. Σημειωτεόν, ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την υποστήριξη των ελληνικών, καθώς οι εκδόσεις του OS X είναι πλέον απόλυτα συμβατές (και δοκιμασμένες).
blk88memorz Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Στο stansted που πετάω εγώ τον άλλο μήνα, ξέρεις αν υπάρχει κάτι; ή @@ επειδή είναι μικρό αεροδρόμιο;
Freshman12 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δεν το ξέρω... Και αυτό που ανέφερα βρίσκεται στον νέο αεροσταθμό που εξυπηρετεί μόνο τις πτήσεις της British, γιατί από όσο θυμάμαι στο παλαιό Duty Free του Χίθροου δεν υπήρχε κατάστημα με Mac.
giorgos_k Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Στα Dixons duty free του Gatwick έχει απίστευτες τιμές στα Apple..αν μπορείς να φύγεις απο Gatwick μην το σκέφτεσαι καν..
Sofokliss Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Επειδή έψαχνα πρόσφατα για το νέο white macbook (2GB / GeForce 9400M) το έχω βρεί εδώ στην τιμή 798,42 GBP δηλαδή €891,25 με μεταφορικά για Ελλάδα. Κάνε εγγραφή, χωρίς να απαιτείται να αγοράσεις ή να δώσεις στοιχεία κάρτας, βάλε την διεύθυνση σου στην Ελλάδα και θα σου βγάλει την τιμή που ανάφερα. Τελικά είπα να περιμένω το δώρο του Πάσχα για να πάρω το MacBook Aluminium (13.3" 2.0GHz Intel Core 2 Duo / 2GB / 160GB / GeForce 9400M) ...με €1.122,36 τελική, εκτός αν βρω κάποιο καλό μεταχειρισμένο. Καμιά προσφορά κανείς;
neXTgen Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 αυτά περί london airports πολύ χρήσιμα... ίσως χρειαστούν ! για πέτε με κάτι ακόμα(νες) . τι θα προτιμούσατε εσείς και γιατί? το προαναφερθέν white (το καινούριο ναι και μοναδικό πλέον γουάιτ) ή ένα Aluminium Macbook 2.0ghz 13", 2 γιγα 160 δίσκο GeForce 9400M και λοιπά ? σε τιμή (όλα μέσα) €1000.. remember, ποιο εκ των δύο και γιατί..
Sofokliss Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Είχα αυτό το δίλημμα και κατέληξα σε επικείμενη αγορά Aluminium Macbook αντί Macbook White. Τα whites έχουν σχεδόν όλα ένα ελάττωμα στο κάτω μέρος της πίσω πλευράς, οπτικά είναι καρνάβαλος (για το γούστο μου) και ξεπερασμένα. Επίσης το Aluminium μπορεί να πουληθεί και πιο εύκολα αφού οπτικά είναι συγκρίσιμο με όλα τα νέα macbook. Το white είναι σαν ο φτωχός συγγενής στην γκάμα της apple ενώ μετά από ολιγόμηνη χρήση γίνεται μπεζ-γκρι από τον καπνό και την σκόνη. Επίσης το Aluminium έχει DD3 μνήμη ενώ η προστασία που παρέχει το ταυτόχρονα όμορφο αλουμίνιο είναι υποδειγματική. Aluminium Macbook 2.0ghz 13", 2 γιγα 160 δίσκο GeForce 9400M και λοιπά ? σε τιμή (όλα μέσα) €1000.. Το βρήκες €1000 τελική τιμή καινούριο; Από που;
kpartsi Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 στο topic λέω NEO, αλλά δεν είναι απόλυτο... καταλαβαίνετε υπάρχουν και οι ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ! .. απλά που το βρίσκω γύρω στα 800 φιλε kpartsi? (καινούριο) , γιατί για παράδειγμα στο skroutz μου βγάζει πιο φθηνή τιμή €899 στο e-shop και είναι το προηγούμενο ... όχι αυτό με την 9400... οπότε ? Μίλησες για ευρωπαϊκό eshop... όχι για skroutz και ελληνικά καταστήματα... Ιδιαίτερα από Αγγλία πλευρά συμφέρει πάρα πολύ αυτή την περίοδο.. αυτά περί london airports πολύ χρήσιμα... ίσως χρειαστούν ! για πέτε με κάτι ακόμα(νες) . τι θα προτιμούσατε εσείς και γιατί? το προαναφερθέν white (το καινούριο ναι και μοναδικό πλέον γουάιτ) ή ένα Aluminium Macbook 2.0ghz 13", 2 γιγα 160 δίσκο GeForce 9400M και λοιπά ? σε τιμή (όλα μέσα) €1000.. remember, ποιο εκ των δύο και γιατί.. Θα προτιμούσα το αλουμινένιο λόγω πολύ καλύτερης ποιότητας κατασκευής.... Επίσης έχει και το νέο trackpad...
neXTgen Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 σωστά με διορθώνεις (ευρωπαϊκό e-shops βέβαια ψάχνει και το ελληνικό skoutz, γιατί και η ελλάδα είναι ευρώπη...), απλά τσαντίζομαι να βρίσκω χιλιάρικο και μάλιστα το παλιό λευκό... όσο για το aluminum, δεν έχει firewire ΚΑΘΟΛΟΥ (δε θυμαμαι αν έχει το white, ένα white santarosa που πούλησα προ εξαμηνου νομίζω είχε firewire400) και όλοι βρίζουν την οθόνη του (σαν υπεργυαλιστερή). τέλος μόνο το ακριβό μοντέλο είναι illuminated... στα αεροδρόμια του λονδίνου μπορείτε να μου δώσετε ενδεικτικές τιμές για white, aluminum book 2ghz και mbp 2.4 ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.