Προς το περιεχόμενο

E-BANK Λογαριασμος σε τραπεζα μεσω ιντερνετ

codergr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει καποια ιστοσελιδα απο αξιοπιστη και γνωστη τραπεζα στο εξωτερικο που να επιτρεπει να δημιουργηση κανεις λογαριασμο ταμιευτηριου μεσω ιντερνετ και να εχει την δυνατοτητα να τον χρησημοποιηση και μεσω Paypal.com για αγορες και και μεταφορα χρηματων σε αυτον απο το Paypal οπως επισης και την μεταφορα χρηματων απο εκεινη την τραπεζα σε ελληνικη?

Δημοσ.

πολυ απλα ανοιξε ενα λογαριασμο σε μια τραπεζα ελληνικη που να εχει e-banking (εφ'οσον το χρειαζεσαι π.χ. για να πληρωνεις λογαριασμους ΔΕΚΟ) βγαζεις και μια καρτα ΑΤΜ χρεωστικη visa και κανεις τη δουλεια σου για paypal και αγορες στο internet

Αν δε σε βολευει το παραπανω εξηγησε τους λογους που θελεις κατι τετοιο ωστε να παρεις πιο καλη απαντηση

δε νομιζω οτι υπαρχει τραπεζα που ανοιγεις λογαριασμο μεσω internet εκτος κι αν εχω μεινει τοσο πισω

Δημοσ.
πολυ απλα ανοιξε ενα λογαριασμο σε μια τραπεζα ελληνικη που να εχει e-banking (εφ'οσον το χρειαζεσαι π.χ. για να πληρωνεις λογαριασμους ΔΕΚΟ) βγαζεις και μια καρτα ΑΤΜ χρεωστικη visa και κανεις τη δουλεια σου για paypal και αγορες στο internet

Αν δε σε βολευει το παραπανω εξηγησε τους λογους που θελεις κατι τετοιο ωστε να παρεις πιο καλη απαντηση

δε νομιζω οτι υπαρχει τραπεζα που ανοιγεις λογαριασμο μεσω internet εκτος κι αν εχω μεινει τοσο πισω

Δεν έχεις μείνει πίσω. Δεν υπάρχει γιατί πολύ απλά η τράπεζα χρειάζεται χειροπιαστό επίσημο έγγραφο με τα στοιχεία σου ( Αστυνομική Ταυτότητα, ή Διαβατήριο). Οπότε από απόσταση χλομο.

Δημοσ.

Μοναδική εξαίρεση είναι το να είσαι ήδη πελάτης και να ανοίξεις έναν επιπλέον λογαριασμό μέσω Internet. Νομίζω το κάνει η Winbank

Δημοσ.
Μοναδική εξαίρεση είναι το να είσαι ήδη πελάτης και να ανοίξεις έναν επιπλέον λογαριασμό μέσω Internet. Νομίζω το κάνει η Winbank

Το οποίο έχω την εντύπωση ότι γίνεται μόνο αν έχεις δηλώσει κάποιο κινητό στην τράπεζα, και για να στο κάνει σου στέλνει κάποιους κωδικούς στο κινητό, για να επιβεβαιώσει ότι είσαι εσύ.

Δημοσ.
Δεν έχεις μείνει πίσω. Δεν υπάρχει γιατί πολύ απλά η τράπεζα χρειάζεται χειροπιαστό επίσημο έγγραφο με τα στοιχεία σου ( Αστυνομική Ταυτότητα, ή Διαβατήριο). Οπότε από απόσταση χλομο.

το ξερω αλλα φυλαω τα ρουχα μου για να εχω τα μισα. :P

δε γινεται αυτο που λες φιλε με λιγα λογια γιατι δεν υπαρχει η δυνατοτητα ταυτοπροσωπειας. Θα γινοντουσαν απιστευτες κομπινες ετσι

Δημοσ.

Μάλλον ο φίλος θελει να παίρνει λεφτά σε λογαριασμό στο εξωτερικο.

Παίρνεις το αεροπλανακι και πας Ελβετία. Βρίσκεις τράπεζα και ανοιγεις λογαριασμό. Απλά τα πράματα.

Δημοσ.

Θα μπορούσες να κάνεις αίτηση για web-banking στην ALPHA ΒΑΝΚ :

http://www.alphabank.gr/page/default.asp?id=6568

και να ανοίξεις 2 λογαριασμούς τους οποίους να τους συνδέσεις.

Στον ένα λογαριασμό να έχεις τα χρήματά σου και τον άλλον να τον έχεις κενό. Όταν θες να κάνεις αγορές να μεταφέρεις τα χρήματα που θες από τον ένα λογαριασμό στον άλλο και να πληρώνεις με αυτόν.

Το σύστημα είναι πολυ ασφαλές γιατί εκτός από τους κωδικούς που σου δίνουν από την τράπεζα, έχεις την δυνατότητα να προμηθευτείς (από την τράπεζα) και με ένα μηχανηματάκι που σου παρέχει εκείνη την στιγμή κωδικούς 'αποδεκτούς' από τηντράπεζα....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...