polisv Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 ρε παιδιά, όχι 29 ευρώ! 25 Πάμε στη σελίδα h++p://www.kotsovolos.gr/site/view_newsletter.jsp?pc=ZRUFRHQGTSXFEGMKYAYX και πατάμε στη λέξη ΕΔΩ Παίρνουμε τον κωδικό και έχουμε εξτρά 15% έκπτωση... Ευχαριστώ.Μόλις τσίμπησα δύο και μου έκανε την έκπτωση
sintalkas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Κοίτα κάλη η εκπτώση απλά εγώ δεν θέλω να μπλέκω με πιστωτικές σε τράπεζες για αυτό μάλλον θα το πάρω χωρίς πιστωτική...
isaias1983 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 wow θα παίζει σε φυσιολογικά fps? Ουτε να το σκεφτεσαι....
mihalakis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 το dynadock dvi δεν εχει ενσωματωμενη καρτα γραφικων. ΑΠλά έχει dvi έξοδο... Μου το είχαν κάνει δωρο στα μουλτιραμα οταν ειχα παρει εναν 13αρι φορητο τοσίμπα με 4 χρονια εγγυηση... Ακόμα δεν το έχω δοκιμασει απο τον Αυγουστο που το πηρα....I'll give it a shot
sintalkas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Βασικά έχει ενσωματωμένη κάρτα ήχου που ενεργοποιείται μόνο αν βάλεις ηχεία,ενσωματωμένη κάρτα δικτυόυ 100 αρα και ενσωματωμένη κάρτα γραφικών (32 mb cache ,με αυτή την κάρτα δεν μπορείς να παίξεις τ.π.τ. ίσως κανά παίχνιδι του 1997 και κάτω). Ωραία κάρτα αλλά έχω κάποιους προβληματισμούς να θέσω Α) η κάρτα ήχου και γραφικών δεν έχει κανά πίνακα ελέγχου όπως οι αντίστοιχες επώνυμες?Και Β) σε περίπτωση που διαλέξεις σαν κύρια κάρτα ήχου αυτή του dynadock γιάτι δεν έχω ήχο πάρα μόνο αν βάλω ξεχωριστά ηχεία και όχι από τα ηχεία του λάπτοπ μου. Καλά για τα λεφτά που έδωσα και παλι ευχαριστημένος είμαι !Απλά αν ξέρει κανείς τον τρόπο να λύσω αυτά τα προβλήματα καλώς να ποστάρει.
isaias1983 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Λοιπον σημερα μου ηρθε το dynadock το οποιο ειχα παραγγειλει online απο Kοτσοβολο την προηγουμενη εβδομαδα!Εδωσα 25.49 ευρω! Εχω VISTA x64 bit ...Οι μισοι drivers δεν δουλευουν...Ουτε οι drivers απο την εταιρια δουλευουν με τα 64bit... Τελικα ψαχνοντας γυρω γυρω τους βρηκα ολους εκτος απο το driver για την serial port.Μηπως ξερει κανεις που θα τον βρω?
TRoas Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Καλησπέρα παίδες. Είμαι φρέσκος στο site. Για την ακρίβεια κατα κύριο λόγο έκανα account με αφορμή το εν λόγω gadget. Δεν έχω πανάκριβα ηχεία (τα harman/kardon του Qosmio είναι αρκετά καλά για να ξοδέψω άλλα 300+ ευρώ για την S/PDIF σύνδεση του dynadock). Έκανα μια μάλλον λάθος επιλογή να το αγοράσω αφού δεν χρησιμοποιώ όλες τισ δυνατότητές του. Το χρησιμοποιώ κυρίως λόγω usb θυρών και ένα πιο τακτοποιημένο γραφείο. Έχω όμως να επισημάνω κάποια προβλήματα που αντιμετωπίζω με τη χρήση αυτού. 1) Ο συνδυασμός χρωμάτων έχει αλλάξει σε windows vista basic. 2) (Ίσως λόγω ρυθμίσεων) Τα βίντεο σέρνονται όπως το κάθε φλασάκι στo internet. 3) Ο explorer των windows σέρνεται... Όλο το Qosmio σέρνεται γενικότερα όταν έχω συνδεδεμένο το dynadock Πιστεύετε οτι είναι λόγω ρυθμίσεων που δεν έχω κάνει, ή οτι φταίει το Dynadock? Σε περίπτωση που είναι το πρώτο, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ. Αν είναι το δεύτερο, ΠΩΛΕΙΤΑΙ DYNADOCK DVI 20 EUROS (Το πήρα 100)!
papadi Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 ρε παιδιά, όχι 29 ευρώ! 25 Πάμε στη σελίδα h++p://www.kotsovolos.gr/site/view_newsletter.jsp?pc=ZRUFRHQGTSXFEGMKYAYX και πατάμε στη λέξη ΕΔΩ Παίρνουμε τον κωδικό και έχουμε εξτρά 15% έκπτωση... Ρε παιδιά τι τιμές είναι αυτές που βλέπω!; Το μηχάνημα (DVI έκδοση όχι dynadock U) έχει τουλάχιστον 80 ευρώ. Και στον Κωτσόβολο δεν το βλέπω πλέον. Γνωρίζετε τίποτα;
john_who Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 τι να σου πω; Όλα αυτά γίνονται τον Μάιο, το μηχάνημα το πήραμε τον Φλεβάρη και τώρα είναι... Αύγουστος!!!
parker Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 τι να σου πω; Όλα αυτά γίνονται τον Μάιο, το μηχάνημα το πήραμε τον Φλεβάρη και τώρα είναι... Αύγουστος!!! xa,xa,xa,xa,xa
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα