firebass_harris Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 παιδια εκανα update στο wii και τωρα ειναι 3.4 Ε αλλα τωρα βγαζει μετα το start να βγαλο το δισκακι να κλεισω τη συσκευη και να παω στο εγχειριδιο , δε μπορω να καταλαβω τι φταει
Narayan Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 1) Έχεις τσιπάκι ή softmod; 2) Γράψε τι σου λέει το μύνημα στα αγγλικά.
firebass_harris Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 εχω τσιπακι εκανα το update πριν λιγο και βαζω το cd παταω start και μου γραφει remove the disc , close the console and go to the manual το παιχνιδι που εβαλα το ειχα φτιαξει με καποια προγραμματα που αφαιροθν το προβλμα 001 unauthorized device has been detected
Narayan Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 WiiKey είναι ή κάποιο άλλο; Έχεις δοκιμάσει άλλο game μήπως φταίει το συγκεκριμένο; Βασικά με το 3.4E update δημιουργούνται ασυμβατότητες με πολλά chipακια και softmod, αν έχεις κανένα φθηνό ενδεχομένως να χρειαστεί να κάνεις το twilight hack και μετά downgrade το firmware σε 3.2 ή 3.3 μήπως στρώσει.
firebass_harris Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 star wars the force unleashed που μου δωσαν παιζει μια χαρα και πριν και μετα το update
Antretng Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 star wars the force unleashed που μου δωσαν παιζει μια χαρα και πριν και μετα το update Τότε ποιο το πρόβλημα;
gherudos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Το πρόβλημα είναι ότι το πείραξες με το trucha signer bug και στην 3.4 έχουν κάνει patch το trucha exploit.Αυτό σημαίνει ότι όσα παιχνίδια έχεις "πειράξει" δεν θα σου παίζουν.Απλά κάνε downgrade σε 3.3v2 και πέρασε σκέτο το IOS55 για να μπορείς να παίζεις τα παιχνίδια που απαιτούν 3.4 firmware.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.