Προς το περιεχόμενο

HP Pavilion dv7-1150ev VS Toshiba P300-1CE P8400

ampalaea

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε. Έχω ένα πρόβλημα δεν ξέρω πιο λαπιτοπ να αγοράσω.Το μηχάνημα θα χρησιμοποιηθεί για εργασίες γραφείου-σχεδιαστικά προγράμματα και σίγουρα Κανά παιχνίδι.Desktop Replacement θα το έλεγα :P Μια από τις διαφορές που με ενοχλούσαν είναι το ότι το Toshiba δεν έχει θύρα firewire αλλά με μια αγορά PCMCIA με τις συγκεκριμένες θύρες και είναι μια χαρά. Τώρα μια ακόμη διαφορά είναι ο επεξεργαστής που στο HP είναι ένα κλικ παραπάνω αλλά έχει ένα 1g ram λιγότερο από το Toshiba.Βασικά γι'αυτο και γνωστοποιπ το δηλιμα μου μπας και με βοηθήσετε.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

ampalaea, δεν ξέρω για το hp αλλά αντίστοιχο toshiba μου βγήκε μεγάλη πατάτα γι΄αυτό πρόσεξε και ψαξ' το καλύτερα. Υπάρχουν και τα vaio...

Δημοσ.
ampalaea, δεν ξέρω για το hp αλλά αντίστοιχο toshiba μου βγήκε μεγάλη πατάτα γι΄αυτό πρόσεξε και ψαξ' το καλύτερα. Υπάρχουν και τα vaio...

Δεν εχεις δικιο φιλε ειναι κορυφη αλλα ειναι κ πανακριβα εγω κλεινω προς τα HP τα δουλευω πολυ και εχουν και καλη υποστηριξη

Δημοσ.

Θα το πω πολύ απλά και ίσως φανώ λίγο επιθετικός αλλά η πραγματικότητα αυτή είναι.

Όποιος αυτή τη περίοδο έχει ανάγκες που τα καλύπτουν τα Lenovo Thinkpad R61 (549 ευρώ στα Carrefour) και HP 8710w (KE192EA) στα 896 ευρώ και δεν τα αγοράζει έναντι των γνωστών "γυαλιστερών" και υποδεέστερων τόσο ποιοτικά όσο και από άποψη ταχύτητας φορητών είναι άξιος της μοίρας του.

Για την χρήση που περιγραφεις ampalaea το HP 8710w (KE192EA) είναι η καλύτερη λύση μακράν.

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με τον Μιχάλη....για την χρήση που περιγράφεις το HP 8710w είναι μονόδρομος. Το μηχάνημα είναι καλύτερο από πολλά desktop που μπορείς να φτιάξεις με 890 ευρώ, ενώ σε τεχνικά χαρακτηριστικά θα "αντέξει" για τουλάχιστον μια 5ετία. Επιπλέον είναι από τα λεπτότερα 17αρια που κυκλοφορούν και τα υλικά κατασκευής του απο τα καλύτερα στην κατηγορία.

Δημοσ.

+1 για το hp compaq 8710w..

Τα ακριβοτερα, με μικροτερη εγγυηση ,φθηνιαρικα ,με πολυ χειροτερη οθονη κ καρτα γραφικων, πιο βαρια κ πιο αργα λαπτοπ που ανεφερες ειναι κακιστες αγορες μπροστα σε αυτο.

Tελος, με 20 ακομα ευρω βαζεις στο hp compaq αλλα 2 GB Ram(μιας κ εχει ελευθερη θεση) χωρις να χανεται η εγγυηση. Η αλλαγη ειναι πανευκολη,μια βιδα ξεβιδωνεις.

Ετσι θα εχει συνολο 4GB Ram, τα οποια μαλιστα θα τα εκμεταλλευεται ολα γιατι ερχεται κ με 64bit λειτουργικο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...