Προς το περιεχόμενο

αγορα κουτιου alienware

Arkudas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ontopic τωρα...

αυτο το 2ο EROCOOL κατι μου κανει, πολυ ενδιαφερον...

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

Ρε παιδιά, σας αρέσουν αυτά τα κουτιά;;;

Honestly, δεν θα μπορούσα να βάλω κάτι τόσο άσχημο στον χώρο μου.

Ακόμα με εκπλήσσει το πόσο διαφέρουν τα γούστα των ανθρώπων :shock:

αληθεια ειναι γουστα αυτα... τα alienware ειναι πολυ alien, πολυ εξωτικα, πολυ εξογυηνα... και πολυ μουρατα, απο την αλλη κοστιζουν πολλα €€€€ ή μαλλον πολλα $$$$$$. Αλλα δεν κρατιεμαι, θα το παρω...

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και εμένα δε μου αρέσουν...Αν και κοιτάω πρώτα αερισμό,θέσεις κ.λπ. και μετά το design.Να και ένας λόγος που διάλεξα το haf 932,όχι οτι έχω πρόβλημα και με τον σχεδιασμό του :-)

Δημοσ.
Και εμένα δε μου αρέσουν...Αν και κοιτάω πρώτα αερισμό,θέσεις κ.λπ. και μετά το design.Να και ένας λόγος που διάλεξα το haf 932,όχι οτι έχω πρόβλημα και με τον σχεδιασμό του :-)

γουστα ειναι αυτα γιωργο.αν δεν πουλουσαν δεν θα κυκλοφορουσαν φιλε.εμενα μου αρεσει παντως.

Δημοσ.
γουστα ειναι αυτα γιωργο.αν δεν πουλουσαν δεν θα κυκλοφορουσαν φιλε.εμενα μου αρεσει παντως.

Δεν είπα οτι δεν είναι ωραία...Αλλά το συγκεκριμένο μου θυμίζει πιο πολύ τη τοστιέρα μου παρά κουτί για υπολογιστή :P

Δημοσ.

Συμφωνω και με τους 2. Τα aerocool και εμενα δεν μου αρεσουν γενικα.αυτο ειναι το πρωτο που βλεπω και με συγκινει. ολα τα αλλα μου φαινονταν πολυ μεγαλοι οι ανεμιστηρες, υπεργολικα μεγαλοι...

Δημοσ.
Δεν είπα οτι δεν είναι ωραία...Αλλά το συγκεκριμένο μου θυμίζει πιο πολύ τη τοστιέρα μου παρά κουτί για υπολογιστή :P

θα σε φωναξω στο καινουργιο σπιτι διακοσμητη γιωργο.:lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...