BonJovi1000 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 καθε φορα που τον οριζω ως βασικο αναπαραγωγο για τα αρχεια βιντεο παθαινει αυτο το προβλημα δεν ανοιγει μεσα απο κονσολα μου δινει αυτο VLC media player 0.9.8a Grishenko [00000001] main libvlc debug: VLC media player - version 0.9.8a Grishenko - © 1996-2008 the VideoLAN team [00000001] main libvlc debug: libvlc was configured with ./configure '--build=i586-mandriva-linux-gnu' '--prefix=/usr' '--exec-prefix=/usr' '--bindir=/usr/bin' '--sbindir=/usr/sbin' '--sysconfdir=/etc' '--datadir=/usr/share' '--includedir=/usr/include' '--libdir=/usr/lib' '--libexecdir=/usr/lib' '--localstatedir=/var' '--sharedstatedir=/usr/com' '--mandir=/usr/share/man' '--infodir=/usr/share/info' '--x-includes=/usr/include' '--x-libraries=/usr/lib' '--enable-release' '--enable-pvr' '--disable-dependency-tracking' '--enable-bonjour' '--enable-smb' '--enable-mozilla' '--enable-ncurses' '--enable-lirc' '--enable-x11' '--enable-xvideo' '--enable-fb' '--disable-mga' '--enable-aa' '--enable-sdl' '--enable-ggi' '--enable-svgalib' '--enable-xosd' '--enable-mad' '--enable-vorbis' '--enable-ogg' '--enable-theora' '--enable-speex' '--enable-flac' '--enable-mkv' '--enable-dv' '--enable-dvbpsi' '--enable-dvb' '--enable-pulse' '--enable-esd' '--enable-jack' '--enable-alsa' '--enable-arts' '--enable-libmpeg2' '--enable-faad' '--enable-dca' '--enable-live555' '--with-live555-tree=/usr/lib/live' '--enable-v4l' '--enable-gnutls' '--disable-rpath' '--enable-vcdx' '--enable-cddax' '--enable-libcddb' '--enable-x264' '--enable-loader' '--enable-twolame' 'build_alias=i586-mandriva-linux-gnu' 'CFLAGS=-O2 -g -pipe -Wformat -Werror=format-security -Wp,-D_FORTIFY_SOURCE=2 -fexceptions -fstack-protector --param=ssp-buffer-size=4 -fomit-frame-pointer -march=i586 -mtune=generic -fasynchronous-unwind-tables' 'LDFLAGS= -Wl,--as-needed -Wl,--no-undefined -Wl,-z,relro' 'CPPFLAGS= -DOJI -DMOZ_X11 -I/usr/include/ebml -I/usr/include/speex' 'CXXFLAGS=-O2 -g -pipe -Wformat -Werror=format-security -Wp,-D_FORTIFY_SOURCE=2 -fexceptions -fstack-protector --param=ssp-buffer-size=4-fomit-frame-pointer -march=i586 -mtune=generic -fasynchronous-unwind-tables' [00000001] main libvlc debug: translation test: code is "el" [00000001] main libvlc: Running vlc with the default interface. Use 'cvlc' to use vlc without interface. Σφάλμα κατάτμησης (segmentation fault) το θεμα ποιο ειναι οτι οι mplayer δεν τρεχουν καλα αφου κολλανε οταν εγω κανω κλικ σε παραθυρα αλλα κτλ το ιδιο και ο xine με τον kaffeine δεν βγηκε γενικα ακρη θελω πισω τον vlc!υπαρχει καποιος αλλος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Segmentation fault... Κάτι πάει πολύ στραβά. Είναι από τα ποιο σοβαρά λάθη. Συνήθως (όσες φορές το έχω βρει μπροστά μου) οφείλετε σε περισσότερους από έναν παράγοντες που αφορούν το σύστημα και όχι την εφαρμογή που το βγάζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BonJovi1000 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 τετοια λεγε μου...τι θα κανουμε?μπορει να ειναι bug του 2009.1 beta αλλα κατι δεν μπορει να γινει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δοκίμασε μια παλιότερη έκδοση του vlc να δεις τι κάνει. Το πρόβλημα πότε προέκυψε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilleashormovas Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 GOMPlayer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ωρααίος player επίσης!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 GOMPlayer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ωρααίος player επίσης!!!!! Αν βγει για Linux... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BonJovi1000 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 και να βγαινε ειναι mplayer αναφερω στο ποστ μου οτι δεν μου κανουν κολλανe επισης αναφερω οτι εγινε ενω εκανα τα αρχεια ηχου να ανοιγουν default με τον vlc θα γυρισω σε 2009 stable. δεν μπορω να γυρισω σε 0.9.3 το πρασπαθησα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilleashormovas Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Α sorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrry!!!! Δεν πρόσεξα ότι είναι για linux!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flamelab Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Εγκατάστησε τον Smplayer. Είναι ένα άριστο frontend για τον Mplayer (ο οποίος είναι καλός μονο σε CLI) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 GNOME-MPlayer αν εχεις GNOME. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BonJovi1000 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 παιδια επαναλαμβανω οτι εχει να κανει με mplayer δεν παιζει καλα κολλαει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ippo00 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Σε ποια διανομή όλα αυτά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BonJovi1000 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 2009.1 mandriva! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Και με τι video output στον mplayer? Και με τι audio output? Μεχρι πριν λιγο καιρο που το ειχα σε gl ακουγα ενα ηχηρο "τσικ" με το που ξεκινουσε το οποιοδηποτε βιντεο σε οποιοδηποτε frontend του mplayer. Μετα μου ηρθε η θεια φωτιση να το βαλω σε xv και απο τοτε ολα μια χαρα. Αρχιζω πλεον να καταλαβαινω γιατι ο vlc 0.9x εχει κολλησει εδω και μηνες στο debian experimental. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BonJovi1000 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 τα δοκιμασα ολα εμεινα σε x11audio alsa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.