Physics_Rulez Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Καλημέρα! Έχω κάποια φύλλα excel στα οποία θέλω ο χρήστης να μπορεί μόνο να εισάγει δεδομένα στα κελιά που θα του επιτρέπω εγώ και τίποτε άλλο. Να μην μπορεί: Να κάνει εισαγωγή γραμμών, στηλών, να αλλάζει τις συναρτήσεις κτλ... Στην επιλογή προστασία του φύλλου δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Έχω καταφέρει να κλειδώσω τις περιοχές που θέλω με κωδικό, μου επιτρέπει να κλειδώσω την εισαγωγή γραμμών και στηλών αλλά ταυτόχρονα ο χήστης δεν μπορεί να εισάγει δεδομένα...
million_voices Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 απο default ολα τα κελια στο excel ειναι κλειδωμενα (δεξι κλικ->μορφοποιηση κελιων->προστασια) οποτε αν ξεκλειδωσεις τα κελια στα οποια θες να μπορουν να εισαγονται δεδομενα και μετα προστατεψεις το φυλλο (εργαλεια->προστασια->προστασια φυλλου) εισαι οκ
Physics_Rulez Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Ευχαριστώ εκατομμύρια φορές εκατομμύρια φωνές! Και εδώ http://office.microsoft.com/el-gr/excel/HA100968371032.aspx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.