aekoupoli Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 εγω ειμαι στις 5 ωρες κ 40 λεπτα αλλα ψαχνω βεβαια full για μυστικα κτλ κ το ειχα αφησει κ λιγο ανοιχτο κ ελειπα κ ειμαι στο 39% στο chapter 3 ποσα chapters εχει?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 6 chapters, (το βλέπεις και από το main menu αν κοιτάξεις αριστερά. ) πολύ μικρό όμως το τελευταίο. Btw, μόνο εμένα μου φαίνεται ή (για όσους έχουν περάσει το πρώτο chapter δεν είναι spoiler) το Infernal Train θα κόλλαγε πολύ στο Chaos του Warhammer 40k; Corruption, μαύρο/κόκκινο, κινούμενος καθεδρικός. Γουστάρω.
john2gr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Alice: Madness Returns appeared on Steam Εντελώς τυχαία να υποθέσω ότι εδώ δεν έχουμε πρόβλημα που πωλείται μέσω δύο digital download services... αλλά στο Crysis 2 είχαμε . Γεια σου μωρή ΕΑ με τα κόλπα σου.
Greygore Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Alice: Madness Returns appeared on Steam Εντελώς τυχαία να υποθέσω ότι εδώ δεν έχουμε πρόβλημα που πωλείται μέσω δύο digital download services... αλλά στο Crysis 2 είχαμε . Γεια σου μωρή ΕΑ με τα κόλπα σου. Επιφυλάσσομαι μέχρι να βρώ το source, αλλά (νομίζω) είχε ακουστεί οτι κάτι παιζόταν μεταξύ VALVe/Crytek στο availability του Crysis 2 στο Steam. Edit: Δήλωση της EA στο UK IGN.com, dunno κατά πόσο είναι και η αλήθεια, έχουμε μάθει με τα "ωραία" της ΕΑ εδώ και αρκετό καιρό
john2gr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Αυτό ακριβώς. Τι κανόνα ειδικό είχε για το C2 σε αντίθεση με τα The Witcher 2 ή Alice που πωλούνται και από άλλα download digital stores. Πιο πολύ μου φαίνεται εμένα ότι έγινε η όλη φάση για να πέσουν τα βλέμματα πάνω στο Origin.
Moderators Praetorian Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δεν υπήρχε και το θέμα του DLC για το Crysis 2 που δεν θα ήταν διαθέσιμο μέσω Steam; http://www.giantbomb.com/news/crysis-2-was-removed-from-steam-over-dlc-distribution-deal/3399/
nicoc89 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Πολύ ωραίο , το μονο που με ενοχλεί είναι πως στρίβει πολύ απότομα η κάμερα , υπάρχει τρόπος να το διορθώσω?
gtsamour Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Ναι, μείωσε το mouse sensitivity στα control settings.
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 (επεξεργασμένο) Το παιχνίδι απλώς δεν υπάρχει! Μετράει με χίλια!!Μου αρέσει πολύ.Πρόσωπα,μουσικη,μέρη..η αλίκη! Έπαιξα τώρα καμιά ώρα,αρκετά ωραίο και καλό.Και το gameplay καλό,παίζω με το gamepad .. Μόλις τελειώσω θα εκφέρω την ολική μου άποψη. Μόνο κάποια προβλήματα έχω,πέφτουν τρελά τα fps...υπήρχαν στιγμές που έπαιζα με 4 lol(με ati5770 1gb, 4gb ram και intel core2 quad 2.4ghz) ,και γίνεται με τον ήχο,φασολάδα! και μου πετάει σφάλματα κάθε τόσο. ὀπως αυτά. http://imageshack.us.../62/alikiw.jpg/ Είδα να λέτε ότι ο θείος S φταιίει.. Η μουσική στο μενου,με έχει τρελάνει..αλλά και ingame βάζει φωτιές. http://www.youtube.c...h?v=olwC4sUBDbM http://imageshack.us...alikisteam.jpg/ και η Αλίκη στο steam . Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2011 από xtrmsnpr
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 (επεξεργασμένο) οΚ..Ευχαριστώ.Αλλά θα μας σβήσουν την κουβέντα.. Και άλλο που θέλω να πω.Τα σκίτσα των χαρακτήρων είναι απίθανα,στο πρώτο μέρος καθόμουν και με 1st κάμερα και τους έβλεπα..Πέρα από τρομαχτικά,είναι να βγάζουν κάτι σαν παλιά εποχή..αυτό μου φαίνεται. Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2011 από xtrmsnpr
Kassandros Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Το τελείωσα και 'γω πριν λίγο...το απόλαυσα στο έπακρο...ατμόσφαιρα, χαρακτήρες, story, gameplay, μουσική ήταν όλα ότι περίμενα, ίσως και παραπάνω...σίγουρα δεν απογοήτευσε τους fans & αυτό είναι το πιο σημαντικό...τελική βαθμολογία 9/10!!! μου άρεσε που διακωμώδησαν την απουσία level bosses (προσωπικά δεν με πείραξε ιδιαίτερα) στο τέλος του 1ου chapter όταν βγαίνει εκείνο το μηχανικό θηρίο, ακούς και την ατάκα "time to die, missy" και λες θα γίνει χαμός, όταν ξαφνικά το θηρίο τα φτύνει και τους ξερνάει, lol Wonderland is safe in our memory...for now!!!
devil-ji Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Ειμαι στην αρχη και μολις εμφανιζονται εχθροι (εκεινα τα μαυρα με ασπρο κεφαλι, οπως επισης και τα μαυρα σκουλικια) το παιχνιδι σερνεται. Εχω την 5650 και τους καταλιστ 11.6 . Εχει συμβει και σε αλλον. Το anti-alias ειναι οφ.
devil-ji Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 θενκς, οταν παιζεις το παιχνιδι δεν υπαρχει η επιλογη physx γι'αυτο δεν το εβλεπα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα