Προς το περιεχόμενο

Alice: Madness Returns

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πριν ειχα ξεχασει να σβησω ολοκληρο το φακελο γιατι νομιζα οτι το εσβησε μονο του

τωρα κανει παλι εγκατασταση και θελει αλλο λιγο για να τελειωσει

Δημοσ.

Με υπνωτίζει αυτό το βλέμμα και το μαλλί όπως κουνιέται από τον αέρα... ^_^

Συμφωνώ...το hair animation είναι all the money...κάπου διάβασα ότι ένας προγραμματιστής ασχολήθηκε αποκλειστικά με αυτό αναπτύσσοντας δικιά του μηχανή!!!

Δημοσ.

Το chapter 4 είναι Ε-Π-Ι-Κ-Ο.Πέρασα κανένα δεκάλεπτο χοροπηδώντας πάνω στην τράπουλα, χαζεύοντας το τοπίο και ακούγοντας την φανταστική μουσικη. :confused: :confused: :confused:

Δημοσ.

καλα το ign ανεκαθεν εκανε περιεργα review αλλα αυτο ειναι το πλεον τραγικο.και το eurogamer me το 5αρακι δεν το περιμενα.το παιχνιδι ειναι υπεροχο!!!νταξει δεν ειναι και η επιτομη της πρωτοτυπιας αλλα αμα ειναι ετσι καθε fps πρεπει να παιρνει 3.

• Moderators
Δημοσ.

Το τερμάτισα και μου άρεσε το storytelling του in-game εδώ. (μιας και στο American McGee's Alice έπρεπε να διαβάζεις εκτός παιχνιδιού)

Αυτό που με ξύνισε κάπως είναι πως

έχει αντιπάλους στο character list που δεν εμφανίστηκαν ποτέ σε μένα και δεν ξέρω αν βγαίνουν σε άλλες δυσκολίες -έπαιζα normal- ή κόπηκαν λόγω rushed game; :(

Έκανα και την "αλλαγή" στο Aliceengine.ini για τα DLCs και θα παίξω το New Game+ με τα "καλούδια" for fun. :P

Δημοσ.

Μη δίνετε βάση στις βαθμολογίες των μεγάλων σελίδων μωρέ κι εσείς.Άκου εκεί review του ign και του eg...

Πέραν αυτού άπαξ και σας αρέσει εσάς τι σημασία έχει πώς το βαθμολογούν οι άλλοι;Δεν έχουν όλοι τα ίδια γούστα.Τα πάντα θέμα γούστου είναι.

Δημοσ.

Πάπαλα και από μένα!!!Ένα 8,8-9/10 ίσως να το πάρει.Άντε για το new game+ τώρα.

ήταν όμως λίγο εύκολο το τελευταίο boss

Δημοσ.

Είναι πολυ ύποπτο ένα τέτοιο game με τόσο τούμπανη ατμόσφαιρα κ γραφικά χωρίς κάποιο σοβαρό ελάττωμα να παίρνει τέτοιες βαθμολογίες...

Δημοσ.

Απο διαρκεια πως τα παει;

Ένα 15ωρο το θες...εγώ πάντως το πάω με το πάσο μου...παίζω & χαζεύω ένα πράγμα!!! :P

Έτσι έτσι, όσοι το τελειώνουν spoiler tags pls ;)

Δημοσ.

Ένα 15ωρο το θες...εγώ πάντως το πάω με το πάσο μου...παίζω & χαζεύω ένα πράγμα!!! :P

Χμμμ 15ωρακι ε;Μια χαρα,καιρο ειχα να παιξω ενα καλο παιχνιδι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...