Neo Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 theta fix! αλλα αυτα τα δοντια που τα δινουμε ρε μαγκες chapter 2 και δεν εχω κανει ενα upgrade
Kassandros Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 theta fix! αλλα αυτα τα δοντια που τα δινουμε ρε μαγκες chapter 2 και δεν εχω κανει ενα upgrade Το ξεκινάω απ΄την αρχή (δεν είχα προχωρήσει και πολύ) με το fix...πρώτη φορά για το upgrade μου είχε πετάξει ένα pop-up παράθυρο μέσα στο παιχνίδι λίγο πριν πας στο Mad Hatter domain.
>-Nosakos<- Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Προσπάθησε να σπάς τα κοχύλια κ να βρίσκεις τα ιπτάμενα γουρούνια
>-Nosakos<- Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 πρέπει γτ αλλιώς τρως ενα περιποιημένο crash πριν μπεις στο καστρο..
gavros10 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 εγω εκανα αυτο που ελεγαν τα ποστ που εβαλε ο kassandros (ευχαριστω κιολας) και μου κρασαρει πριν καν μπω στο παιχνιδι χαχααχχαχα edit: εβαλα το fix αλλαξα και ολες τις τιμες που ελεγε στο λινκ πιο πανω αλλα και παλι κρασαρει μολις ανοιγει το παιχνιδι μαλλον δεν θα το παιξω ποτε
qsis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Και σε εμένα μια χαρά έπαιζε (μέχρι να κολλήσει και να με πετάξει έξω μετά από μια ώρα). Πάντως τα reviews το αδικούνε λίγο (όχι και 7 ρε άσχετοι στο Gamespot). κοιτα ομως κραξιμο που τρωει το ign για το 6.5αρι , βριζουν ολοι στο youtube http://www.youtube.com/watch?v=BQaFLB9T6rI
Iridium Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 κοιτα ομως κραξιμο που τρωει το ign για το 6.5αρι , βριζουν ολοι στο youtube http://www.youtube.com/watch?v=BQaFLB9T6rI Ναι το είχα δει αυτό το "review"...τι να πω Btw το παιχνίδι γίνεται όλο και καλύτερο και φαίνεται αρκετά μεγάλο Όσοι έχετε πρόβλημα με crash βγάλτε πρώτα τα παλιά αρχεία και μετά βάλτε το fix(είναι σε διαφορετικούς φακέλους )
Kassandros Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 εγω εκανα αυτο που ελεγαν τα ποστ που εβαλε ο kassandros (ευχαριστω κιολας) και μου κρασαρει πριν καν μπω στο παιχνιδι χαχααχχαχα edit: εβαλα το fix αλλαξα και ολες τις τιμες που ελεγε στο λινκ πιο πανω αλλα και παλι κρασαρει μολις ανοιγει το παιχνιδι μαλλον δεν θα το παιξω ποτε Μάλλον έχουν μπλεχτεί τα 2 fix γι'αυτό κρασάρει...κάνε ένα fresh install με το 2ο και ξεκλείδωσε το frame rate όπως λέει στο post...το έκανα και 'γω, αλλάζεις 2 τριαντάρια πχ σε εξηντάρια ώστε να μην μπουκώνει το σύστημα. Εγώ παίζω σε laptop με κάρτα γραφικών 3ετιάς και τρέχει σούπερ!!! Γενικά το παιχνίδι μαμεί που λένε και άσε τα reviews να κουρεύονται!!! Υ.Γ Δεν θα ξαναδώ τσαγιέρα με τον ίδιο τρόπο απο 'δω και πέρα!!!
aekoupoli Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 παντως κ σε μενα με το physx στο high τα frames πεφτουν στο 30 απο 60 που το εχω βαλει αυτο γινεται μονο οταν πυροβολαω εβαλα το physx στο Low κ εχω σταθερα 60 κ το μονο που αλλαξε αποτι παρατηρησα ειναι απλα οταν πυροβολαω βγαινει πιο λιγο καπνος,αλλα γιατι το κανει αυτο σε κανενα αλλο game δεν εχω προβλημα με το physx
Iridium Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Σε εμένα δεν κολλάει καθόλου(ή δεν το κατλαβαίνω) ωστόσο θα ήθελα να αλλάξω αυτό με τα frames.Αν δεν βαριέστε, εξηγήστε... Α, και κάτι άλλο!!!Έχει δοκημάσει κανένας τα διαφορετικά όπλα που διαλέγεις στην αρχική οθόνη;
aekoupoli Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 πριν αλλαξω τα frames απο 30 σε 60 ουτε εγω το καταλαβαινα το κολλημα με physx στο high αλλα οταν το εβαλα 60 το καταλαβα γιατι πεφτει αποτομα στα 30
Kassandros Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Σε εμένα δεν κολλάει καθόλου(ή δεν το κατλαβαίνω) ωστόσο θα ήθελα να αλλάξω αυτό με τα frames.Αν δεν βαριέστε, εξηγήστε... Α, και κάτι άλλο!!!Έχει δοκημάσει κανένας τα διαφορετικά όπλα που διαλέγεις στην αρχική οθόνη; Θα πας εδώ \Documents\My Games\Alice Madness Returns\AliceGame\Config\AliceEngine.ini το ανοίγεις με το notepad και βρίσκεις το MaxSmoothedFrameRate(υπάρχει νομίζω 2 φορές) και αλλάζεις το 30 πχ σε 60 ή και μεγαλύτερο αν θες. Τα DLC όπλα & φορέματα μάλλον θα τα δοκιμάσω σε 2ο playthrough!!!
gavros10 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Μάλλον έχουν μπλεχτεί τα 2 fix γι'αυτό κρασάρει...κάνε ένα fresh install με το 2ο και ξεκλείδωσε το frame rate όπως λέει στο post...το έκανα και 'γω, αλλάζεις 2 τριαντάρια πχ σε εξηντάρια ώστε να μην μπουκώνει το σύστημα. Εγώ παίζω σε laptop με κάρτα γραφικών 3ετιάς και τρέχει σούπερ!!! Γενικά το παιχνίδι μαμεί που λένε και άσε τα reviews να κουρεύονται!!! Υ.Γ Δεν θα ξαναδώ τσαγιέρα με τον ίδιο τρόπο απο 'δω και πέρα!!! εκανα αλλο ενα clean install εβαλα σκετο το theta αλλα και παλι κρασαρει μπορει καποιος να μου δωσει το αρχειο aliceengine.ini? ας μου το κανει ολο copy paste σε μηνυμα
JohnVani18 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Σβήστο και άσε το παιχνίδι να το δημιουργήσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα