Προς το περιεχόμενο

Alice: Madness Returns

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.metacritic.com/game/xbox-360/alice-madness-returns

ανάμεικτα τα reviews, αλλά αναμενόμενο για το συγκεκριμένο παιχνίδι...είναι για ιδιαίτερα γούστα...στους fan απ' ότι δείχνει αρέσει...προσωπικά το περιμένω από amazon την άλλη εβδομάδα, αλλά μάλλον θα με προλάβει ο θείος!!!

Δημοσ.

Και σε εμένα μια χαρά έπαιζε (μέχρι να κολλήσει και να με πετάξει έξω μετά από μια ώρα). Πάντως τα reviews το αδικούνε λίγο (όχι και 7 ρε άσχετοι στο Gamespot).

Δημοσ.

Για να παραφράσω και ένα άλλο διάσημο game που το περίμεναν 10 χρόνια: "Alice Nuked ForTheMoment" :mad:

Και σε εμένα μια χαρά έπαιζε (μέχρι να κολλήσει και να με πετάξει έξω μετά από μια ώρα). Πάντως τα reviews το αδικούνε λίγο (όχι και 7 ρε άσχετοι στο Gamespot)

Νομίζω η επιτυχία του game φαίνεται από τις αντιδράσεις των παικτών και δη των pc gamers στους οποίους πρωτοσυστήθηκε πριν 11 χρόνια...οι 9 στους 10 λένε ότι ήταν αυτό που περίμεναν!!! :shifty:

Δημοσ.

Ερώτηση: όλοι αυτοί οι επαγγελματίες-reviewers που βάζουν τα 6άρια και τα 7άρια, έχουν παίξει το πρώτο παιχνίδι;

Δημοσ.

Ερώτηση: όλοι αυτοί οι επαγγελματίες-reviewers που βάζουν τα 6άρια και τα 7άρια, έχουν παίξει το πρώτο παιχνίδι;

Καλά αυτό είναι σίγουρο, ότι δεν το ήξεραν καν το παιχνίδι, ειδικά οι reviewers στις κονσόλες...εγώ φοβάμαι ότι αρκετοί δεν ασχολήθηκαν και πολύ με το τωρινό βάζοντας ένα βαθμό ελαφρά την καρδία. Όταν διαβάζεις πχ. ότι "το παιχνίδι είναι άσχημο οπτικά", λες ΟΚ 3 τινά συμβαίνουν: Ο reviewer είναι αόμματος, μπέρδεψε τα κουτιά και κάνει review σε άλλο παιχνίδι ή έχει μια πολύ περίεργη αισθητική!!!

Δημοσ.

θα συμφωνήσω κ γω με τους απο πάνω έχοντας παίξει μια ωρα πριν φαω crash( :devil: )!

Η ατμόσφαιρα κ τα γραφικά ήταν ασύλληπτα κ γενικώς το παιχνιδάκι ήταν πολύ καλο.

btw δεν έχω παίξει το 1ο..

Δημοσ.

λοιπον το παιχνιδι ειναι ωραιο ατμοσφαιρικο κλπ κλπ

αλλα laggarei παρα πολυ. εχω καλο pc, ati radeon 4850 1gb καλα ram εχω απεριοριστη...

τα βαζω ολα στο off και κολλαει ακομα

Δημοσ.

λοιπον το παιχνιδι ειναι ωραιο ατμοσφαιρικο κλπ κλπ

αλλα laggarei παρα πολυ. εχω καλο pc, ati radeon 4850 1gb καλα ram εχω απεριοριστη...

τα βαζω ολα στο off και κολλαει ακομα

Έχει ένα θέμα με τις ΑΤΙ που δεν γουστάρουν το PhysX, δες και εδώ για λύσεις:

http://www.americanmcgee.com/forum/index.php?topic=2810.0

http://www.americanmcgee.com/forum/index.php?topic=2837.0

Δημοσ.

θα συμφωνήσω κ γω με τους απο πάνω έχοντας παίξει μια ωρα πριν φαω crash( :devil: )!

Η ατμόσφαιρα κ τα γραφικά ήταν ασύλληπτα κ γενικώς το παιχνιδάκι ήταν πολύ καλο.

btw δεν έχω παίξει το 1ο..

Το πρώτο πάει πακέτο με το καινούργιο οπότε ρίξτου μια ματιά ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...