lemonide Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Το έχει στο abandonware πάντως οπότε μπορείς να το κατεβάσεις νόμιμα
firepc Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Τελος το game Πολυ καλο και δεν το περιμενα. Παιξτε το οπωσδηποτε Κατι ακουγεται οτι το 2021 θα βγει το τριτο μερος
pollop Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 11 ώρες πριν, firepc είπε Τελος το game Πολυ καλο και δεν το περιμενα. Παιξτε το οπωσδηποτε Κατι ακουγεται οτι το 2021 θα βγει το τριτο μερος μακαρι, γιατι μιλαμε για ενα παιχνιδι πολυ καλο, οχι τελειο αλλα με πολυ καλες στιγμες 1
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Τι μου θυμησατε τωρα ρε παιδια.. πραγματι πολυ ωραιο παιχνιδι. Προσωπικα ειχα τρελαθει με τα εφε-ανιματιονς. Η ατμοσφαιρα και η ιστορια επισης ηταν ενδιαφεροντα. Η βλακια ομως ηταν οτι "ετρεχε" μονο στα 30 fps, το οποιο μ εφερνε πονοκεφαλο, και ηθελε κατι να πειραξεις (κανα config αρχειο θα ταν) για να παει παραπανω.
firepc Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε Τι μου θυμησατε τωρα ρε παιδια.. πραγματι πολυ ωραιο παιχνιδι. Προσωπικα ειχα τρελαθει με τα εφε-ανιματιονς. Η ατμοσφαιρα και η ιστορια επισης ηταν ενδιαφεροντα. Η βλακια ομως ηταν οτι "ετρεχε" μονο στα 30 fps, το οποιο μ εφερνε πονοκεφαλο, και ηθελε κατι να πειραξεις (κανα config αρχειο θα ταν) για να παει παραπανω. MinSmoothedFrameRate=60 MaxSmoothedFrameRate=60 Βαζεις αυτα τα δυο 60 και 60 και τελος Παντως ναι, ηταν πολυ ωραιο παιχνιδι, μου αρεσε πολυ που αλλαζε περιβαλλον, δεν το βαριοσουνα ποτε και ας ειχε πολυ παρκουρ και ιδιους εχθρους Και με αυτο κλεινεις την δονηση απ το χειριστηριο ForceFeedbackManagerClassName=false
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Lezantas26 είπε Προσωπικα ειχα τρελαθει με τα εφε-ανιματιονς Εγώ με το animation στο μαλλί της Αλίκης. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, GhostRiderLSOV είπε Εγώ με το animation στο μαλλί της Αλίκης. και μενα μ αρεσε πολυ, νομιζω τοτε δεν υπηρχε κατι αντιστοιχο σ αλλα παιχνιδια. αλλα αυτο που με τρελαινε ειναι θυμαμαι το μπλε που αφηνε πισω το μαχαιρι και οι πεταλουδες οταν εξαφανιζοσουν Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2020 από Επισκέπτης
firepc Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Το παιχνιδι επεστρεψε στο Steam https://store.steampowered.com/app/19680/Alice_Madness_Returns/ 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα