Προς το περιεχόμενο

Alice: Madness Returns

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 232
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 ώρες πριν, firepc είπε

Τελος το game

Πολυ καλο και δεν το περιμενα. Παιξτε το οπωσδηποτε

Κατι ακουγεται οτι το 2021 θα βγει το τριτο μερος

μακαρι, γιατι μιλαμε για ενα παιχνιδι πολυ καλο, οχι τελειο αλλα με πολυ καλες στιγμες

• Like 1
Δημοσ.

Τι μου θυμησατε τωρα ρε παιδια.. πραγματι πολυ ωραιο παιχνιδι. Προσωπικα ειχα τρελαθει με τα εφε-ανιματιονς. Η ατμοσφαιρα και η ιστορια επισης ηταν ενδιαφεροντα.

Η βλακια ομως ηταν οτι "ετρεχε" μονο στα 30 fps, το οποιο μ εφερνε πονοκεφαλο, και ηθελε κατι να πειραξεις (κανα config αρχειο θα ταν) για να παει παραπανω.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε

Τι μου θυμησατε τωρα ρε παιδια.. πραγματι πολυ ωραιο παιχνιδι. Προσωπικα ειχα τρελαθει με τα εφε-ανιματιονς. Η ατμοσφαιρα και η ιστορια επισης ηταν ενδιαφεροντα.

Η βλακια ομως ηταν οτι "ετρεχε" μονο στα 30 fps, το οποιο μ εφερνε πονοκεφαλο, και ηθελε κατι να πειραξεις (κανα config αρχειο θα ταν) για να παει παραπανω.

MinSmoothedFrameRate=60
MaxSmoothedFrameRate=60

Βαζεις αυτα τα δυο 60 και 60 και τελος

Παντως ναι, ηταν πολυ ωραιο παιχνιδι, μου αρεσε πολυ που αλλαζε περιβαλλον, δεν το βαριοσουνα ποτε και ας ειχε πολυ παρκουρ και ιδιους εχθρους

Και με αυτο κλεινεις την δονηση απ το χειριστηριο

ForceFeedbackManagerClassName=false

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, GhostRiderLSOV είπε

Εγώ με το animation στο μαλλί της Αλίκης. :D

και μενα μ αρεσε πολυ, νομιζω τοτε δεν υπηρχε κατι αντιστοιχο σ αλλα παιχνιδια. αλλα αυτο που με τρελαινε ειναι θυμαμαι το μπλε που αφηνε πισω το μαχαιρι και οι πεταλουδες οταν εξαφανιζοσουν

Επεξ/σία από Επισκέπτης
  • 2 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...