redarmada Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Οντως δεν εχει tressfx εχει μια επιλογη που λεγεται post process η οποια δεν γνωριζω τι ειναι.
xtrmsnpr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Yep, TressFX = Tomb Raider. Το Alice έχει PhysX. αυτό αυτό,ας το κλείσει. Οντως δεν εχει tressfx εχει μια επιλογη που λεγεται post process η οποια δεν γνωριζω τι ειναι. αυτό είναι άλλο αν θέλεις κλείστο Αλλά γω ποντάρω πάνω στα μαλλιά,επειδή το έκανε και μένα,νομίζω το είχα ρωτήσει εδώ.
redarmada Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Εκανα ενα καρο αλλαγες το εψαξα οσο μπορουσα αλλα το "random stuttering/framedrop" παραμενει και με βαση και αλλα σχολια που εχω διαβασει ειναι προβλημα του παιχνιδιου. Ειναι unreal stuttering engine οπως λεει και ο φιλος Psycho.κλασσικα προβληματα port παιχνιδιων απο κονσολες...Την επιλογη physx την εβαλα στο low μεσα απο τα settings του παιχνιδιου αλλα και παλι υπαρχει το προβλημα. Υπαρχει τροπος να απενεργοποιησω τα physx τελειως μεσα απο καποιο .ini αρχειο;;
Despotas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Το παιχνίδι έχει σοβαρό πρόβλημα stutter που δε νομίζω πως λύνεται. Έτσι το έπαιξα και εγώ αναγκαστικά, με υπομονή..
firepc Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2020 Εχω παθει πλακα με το game, μου αρεσει παρα πολυ μεχρι τωρα btw, ποια ειναι η καλυτερη Alice ταινια? (να ειναι σκοτεινη, να εχει κακο μεσα. Βασικα να μοιαζει στο game)
JohnVani18 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Αν τυχόν καταφέρει και βγάλει την ταινία που θέλει ο McGee (ή ήθελε, δε θυμάμαι πλέον), θα έχεις την απάντησή σου. 1
emmanuel5 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Πάντως, παιδιά, και το πρώτο παιχνίδι "'American McGee's Alice" αξίζει να το παίξετε, έστω και αν είναι πολύ παλιό. Mάλιστα, απ' όσο θυμάμαι είχε κυκλοφορήσει και ένα HD mod για σύγχρονες κάρτες γραφικών που βελτίωνε αισθητά τα textures. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2020 από emmanuel5
firepc Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, emmanuel5 είπε Πάντως, παιδιά, και το πρώτο παιχνίδι "'American McGee's Alice" αξίζει να το παίξετε, έστω και αν είναι πολύ παλιό. Mάλιστα, απ' όσο θυμάμαι είχε κυκλοφορήσει και ένα HD mod για σύγχρονες κάρτες γραφικών που βελτίωνε αισθητά τα textures. Θελω να το παιξω και αυτο αλλα δεν το εχουν τα ψηφιακα μαγαζια. Και δεν θελω να το πειρατεψω Ισως το βρω physical απο κανα amazon
JohnVani18 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 ^ Αν θυμάμαι καλά, περιέχεται μαζί με το Madness Returns.
firepc Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 6 λεπτά πριν, JohnVani18 είπε ^ Αν θυμάμαι καλά, περιέχεται μαζί με το Madness Returns. τι εννοεις? στο origin το εχω το MR
JohnVani18 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Στον φάκελο εγκατάστασης του παιχνιδιού έχει έναν υποφάκελο και έχει το αρχικό παιχνίδι μέσα. Μπές τσέκαρε γιατί απ' όσο θυμάμαι το είχαν βάλει πακέτο.
firepc Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, JohnVani18 είπε Στον φάκελο εγκατάστασης του παιχνιδιού έχει έναν υποφάκελο και έχει το αρχικό παιχνίδι μέσα. Μπές τσέκαρε γιατί απ' όσο θυμάμαι το είχαν βάλει πακέτο. μολις εψαξα αλλα δεν ειχε τπτ
JohnVani18 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Χμμ, θυμάμαι που το είχε στην εγκατάσταση και είχε βγεί στη φόρα ότι θα περιέχεται.. Ίσως το αφαίρεσαν αργότερα.. https://www.gamespot.com/articles/alice-madness-returns-includes-original-alice/1100-6308997/
emmanuel5 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Παιδιά, μην το ψάχνετε άδικα, το πρώτο "Alice" περιλαμβάνονταν μόνον στη PS3 έκδοση του "Alice Madness Returns" και μάλιστα όχι σε "φυσική" μορφή στο blu-ray του παιχνιδιού, αλλά ως download κωδικός για να το κατεβάσεις απο το playstation store.
NickTG Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 minutes ago, emmanuel5 said: Παιδιά, μην το ψάχνετε άδικα, το πρώτο "Alice" περιλαμβάνονταν μόνον στη PS3 έκδοση του "Alice Madness Returns" και μάλιστα όχι σε "φυσική" μορφή στο blu-ray του παιχνιδιού, αλλά ως download κωδικός για να το κατεβάσεις απο το playstation store. Το έχει κανονικά και στην digital του Xbox One, του 360 για την ακρίβεια αλλά παίζω στο One, που αγόρασα πρόσφατα. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2020 από NickTG
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα