xtrmsnpr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Aπενεργοποιησε το vertical sync ... Μαλλον οχι ,το θυμαμαι τωρα αμυδρα ,θελει να αλλαξεις καποιες τιμες στο config googlare το λιγο και θα το βρω και θα σου πω . Διαβασε το 5o post αλλαξε την τιμη που σου λεει . http://forum.ea.com/...st/6929738.page Κύριους κωνσταντίνους,ευχαριστώ!!! (μάλλον πρέπει να κάνω και το ίδιο και στο dead space2..εκεί ούτε πάνω από 30,ούτε κάτω πάει ) Το πήγα :P 250..Στην αρχή βρήκα λάθος κομάτι..που ήταν για την unreal engine..αλλά μετά βρήκα το σωστό..Δεν έγινε κάτι,απλώς πήγε στα 60...και μου τρώει σκάλωμα κάτω από 20...ενώ το min το έβαλα 29 και το max 250..
JohnVani18 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Kάτι δεν πάει καλά με το Origin και το PC σου, δεν χωνεύονται..
xtrmsnpr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Kάτι δεν πάει καλά με το Origin και το PC σου, δεν χωνεύονται.. ίσως..Αλλά να λυθεί;;
JohnVani18 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Σου είχα πεί και στο Dead Space 2 πως σε εμένα έτρεχε με 70+ frames, το ίδιο έγινε και με το Alice. Γι' αυτό είπα ότι είπα.
xtrmsnpr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Σου είχα πεί και στο Dead Space 2 πως σε εμένα έτρεχε με 70+ frames, το ίδιο έγινε και με το Alice. Γι' αυτό είπα ότι είπα. οοο ναι ισχύει!!Και κει υποθέτω να κάνω το ίδιο..Τώρα όμως τούτο,δεν λύθηκε..Έχει κάποιο stand alone patch ή κάπως έτσι;Αν και το origin θα έπρεπε να το είχε βάλει αν είχε.
Cloud_7 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Πολύ ωραίο , το μονο που με ενοχλεί είναι πως στρίβει πολύ απότομα η κάμερα , υπάρχει τρόπος να το διορθώσω? Υπάρχει κάνας τρόπος ώστε η κάμερα να στρίβει αυτόματα και να μην είναι εντελώς χειροκίνητη απ' τον 2ο αναλογικό? Είναι εκνευριστικό και δεν μπορώ να το συνηθίσω. Ίσως κάποια ρύθμιση απ' το AliceEngine?
MetalGearFan Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Τι γαμάτο παιχνίδι, λέω να το ξαναρχίσω
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Πολύ ΕΑ bashing τελευταία; American McGee: EA wanted to “trick” gamers with Alice: Madness Returns trailers
Despotas Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Το τερμάτισα πρόσφατα και όντως είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι που σε κρατάει λόγω ατμόσφαιρας-αισθητικής. Το combat είναι καλό με καλή ποικιλία εχθρών αλλά επαναλαμβανόμενο. Τα γραφικά όμορφα αλλά έχει πολλά low-res textures συν το χειρότερο stutter που έχω βιώσει σε UE3. Ευτυχώς τουλάχιστον ξεκλειδώνεται το frame rate. Tο κατατάσσω στην ίδια κατηγορία με τα Prince of Persia (ειδικά του 2008) που τα λατρεύω, από μένα 8/10. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Καλό ήταν ναι και μακάρι να βγάλουν κι άλλο.Είναι Unreal Stuttering 3 η μηχανή δυστυχώς, είναι παλιά και πρέπει να αντικατασταθεί από την 4.
redarmada Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Ξεθαψα το παιχνιδι μετα απο καιρο και ειπα να παιξω (δεν εχω ασχοληθει σχεδον καθολου με συγκεκριμενο,ετυχε) Λοιπον εχω παρατηρησει οτι εχει καποια θεμματα με stuttering και εννοω κανει stuttering ενος δευτερολεπτου σε τελειως τυχαιο χρονο παρατηρησα συγκεκριμενα οτι απο εκει που ειναι 60 frames σταθερα κανει ξαφνικα ενα αποτομο framedrop και πεφτουν μεχρι 15-20 ακαριαια και μετα ξαναγυρναει στα 60fps κανονικα και οπως ειπα δεν το κανει μονιμα αλλα ορισμενες φορες και τελειως τυχαια. Σκαλισα τα αρχεια .ini εκανα διαφορες αλλαγες συγκεκριμενα απενεργοποιησα το vsync σε "false" αλλαξα τις τιμες min/max smoothframerate σε 60 απο 31 που ειναι το max και σε 15 το min και το bsmoothframerate το τεσταρα και το εβαλα "false" αλλα το προβλημα παραμενει. Τελος διαβασα στο [TextureStreaming] γραφει σε ενα σημειο "PoolSize=140" αυτο απο οτι εχω καταλαβει παιζει ρολο στη φορτωση των γραφικων. συγκεκριμενα: The engine loads textures in the background. However, sometimes there is simply too much to load and the game might stutter or simply freeze for a second. If you are experiencing either, try to increase this value. As a matter of fact, increase it anyway. Suggested value: 560 on high-end GPU, 280 on others και η ερωτηση μου ειναι σε sli 770 ποσο πρεπει να αυξησω αυτον τον αριθμο; Εαν εχει βρει καποιος τροπο για διορθωση του stuttering ας δωσει τα φωτα του!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δεν θυμάμαι ποιος Insomniac το είχε κάνει link, αλλά το PCGaming Wiki έχει διάφορα και γι' αυτό το παιχνίδι. Για δες εδώ τι μπορεί να σε βοηθήσει. http://pcgamingwiki.com/wiki/Alice:_Madness_Returns Δεν το έχω παίξει απ' όταν βγήκε, οπότε δεν θυμάμαι με τι ρυθμίσεις το είχα. 1
redarmada Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση θα το ψαξω ελπιζω να βρω ακρη! πολυ ωραιο παιχνιδακι αλλα αυτο το ριμαδοstuttering....
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 το tressFX(έτσι δεν λέγεται; ή τα μπερδεύω με της lara?) στα μαλιά της είναι,βάλτο off όπως και να το λένε,και δεν θα χαλάνε τα fps
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 το tressFX(έτσι δεν λέγεται; ή τα μπερδεύω με της lara?) στα μαλιά της είναι,βάλτο off όπως και να το λένε,και δεν θα χαλάνε τα fps Yep, TressFX = Tomb Raider. Το Alice έχει PhysX.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα