Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Σιγά, θίχτηκες Είδα το σχόλιο πριν δω το όνομα. Βρε, άντε δες ποιο κουμπί ανοίγει την ομπρέλα και έλα να μας πεις μετά. :P
Erwdios Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Είδα το σχόλιο πριν δω το όνομα. Βρε, άντε δες ποιο κουμπί ανοίγει την ομπρέλα και έλα να μας πεις μετά. :P Χαχα, δεν έχω πάρει ακόμα ομπρέλα καρντιά μου. Το έπαιξα λίγο από το θείο και με ενθουσίασε. Τώρα για κάποιο λόγο δεν παίζει (την έλεγα και στον άλλο για το πειρατικό, τρομάρα μου ) και το παρήγγειλα από zavvi μαζί με το Witcher 2 στα 49 ευρώ σύνολο. Νομίζω ότι έκανα πολύ καλό deal
konstantinos77 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 To τελειωσα και εγω ...Ενα 8/10 του βαζω .Το δυνατο του σημειο ειναι οι καλοσχεδιασμενοι χαρακτηρες αλλα προς το τελος λιγο με κουρασε γιατι καποια πραγματα επαναλαμβανοντουσαν χωρις να προσφερουν κατι στο παιχνιδι κατα την γνωμη μου .Το θεωρω ομως πιο πολυ παιχνιδι για κονσολα ,δεν ξερω γιατι ...
Voodooman Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2011 Ώρα για κωλοτούμπα από εμένα... @konstantinos77, το θεωρείς για κονσόλα, γιατί είναι φτιαγμένο για κονσόλα. Κάτω από το ενδιαφέρον σκηνικό, τους ωραίους χαρακτήρες και το καλοδουλεμένο σενάριο, στον πυρήνα του είναι ένα platform-action σαν τα εκατοντάδες που κυκλοφορούν για κονσόλα. Πολύ καλό για το είδος του, μόνο που δεν μου αρέσει αυτό το είδος και το σενάριο δεν ήταν αρκετά δυνατό για να με κρατήσει. Αντικειμενικά είναι πολύ καλό, αλλά όχι για εμένα. Το hysteria mode όμως είναι όλα τα λεφτά!
konstantinos77 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Ώρα για κωλοτούμπα από εμένα... @konstantinos77, το θεωρείς για κονσόλα, γιατί είναι φτιαγμένο για κονσόλα. Κάτω από το ενδιαφέρον σκηνικό, τους ωραίους χαρακτήρες και το καλοδουλεμένο σενάριο, στον πυρήνα του είναι ένα platform-action σαν τα εκατοντάδες που κυκλοφορούν για κονσόλα. Πολύ καλό για το είδος του, μόνο που δεν μου αρέσει αυτό το είδος και το σενάριο δεν ήταν αρκετά δυνατό για να με κρατήσει. Αντικειμενικά είναι πολύ καλό, αλλά όχι για εμένα. Το hysteria mode όμως είναι όλα τα λεφτά! Δεν ειναι κακο ομως παιχνιδι ,σεναριο ναι λιγο ασαφες θα ελεγα αλλα ετσι και αλλιως δεν το παιζεις για το σεναριο του .Για μενα θα επρεπε να ηταν λιγο πιο μικρο γιατι τωρα το να μου βαζεις να κανω επι 1 ωρα σε ενα level συνεχεια το ιδιο πραγμα για να λεμε οτι το παιχνιδι ειναι 12-13 ωρες δεν εχει να λεει και τιποτα...Δηλαδη πιο πολυ για να δικαιολογησει τα 60 ευρω της κονσολας ειναι .
OROKUSAKI Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 σε εμενα με πεταει εξω καθε 10 λεπτα το πολυ . μετα ξαναμπαινω και παλι τα ιδια παιζει για λιγο και μετα κολλαει. βγαζει error. εχει καεις αντιμετωπισει αυτο το προβλημα?
hydro9 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 σε εμενα με πεταει εξω καθε 10 λεπτα το πολυ . μετα ξαναμπαινω και παλι τα ιδια παιζει για λιγο και μετα κολλαει. βγαζει error. εχει καεις αντιμετωπισει αυτο το προβλημα? ναι, πρεπει να βαλεις την proper εκδοση απο τους reloaded..
devil-ji Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 σε εμενα με πεταει εξω καθε 10 λεπτα το πολυ . μετα ξαναμπαινω και παλι τα ιδια παιζει για λιγο και μετα κολλαει. βγαζει error. εχει καεις αντιμετωπισει αυτο το προβλημα? Εμενα λυθηκαν τα προβληματα ,σε εναν φιλο, με το theta
chek2fire Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Να πω την αμαρτία μου εδώ και καμία βδομάδα παίζω φανατικά και τελείως κολλημένος το alice. Μιλάμε το game με έχει απορροφήσει τελείως στον κόσμο του. Τι απιστευτο τριπαρισμένο ταξίδι είναι αυτό το παιχνίδι ρε παιδιά. Μιλάμε δεν θέλω να τελειώσει. Φοβερές πίστες με τις καλύτερες στιγμές του νομίζω στα τραπουλόχαρτα και στην διαφορά που βλέπεις από την φωτεινή πλευρά στο αέρα μέχρι την τελείως σκοτεινή που υπάρχει στο και καλά έδαφος η ακόμα και ποιο πριν με τις πίστες μέσα στους πίνακες ζωγραφικής.
chek2fire Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Μόλις το τελείωσα.. φοβερό παιχνίδι με κράτησε μέχρι τέλος στο παρανοικό του κόσμο.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Να ήταν και λίγο μεγαλύτερο...
xtrmsnpr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Παίδες το πήρα στο origin...γιατί έχω cap μέχρι τα 30 fps ;;Και όταν lockαρω,πέφτουν τα fps...και παίζω με 11 i5 2500k 3.4 ati 6870 2gb 8gb ram windows 7 64bit
konstantinos77 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Παίδες το πήρα στο origin...γιατί έχω cap μέχρι τα 30 fps ;;Και όταν lockαρω,πέφτουν τα fps...και παίζω με 11 i5 2500k 3.4 ati 6870 2gb 8gb ram windows 7 64bit Aπενεργοποιησε το vertical sync ... Aπενεργοποιησε το vertical sync ... Μαλλον οχι ,το θυμαμαι τωρα αμυδρα ,θελει να αλλαξεις καποιες τιμες στο config googlare το λιγο και θα το βρω και θα σου πω . Aπενεργοποιησε το vertical sync ... Μαλλον οχι ,το θυμαμαι τωρα αμυδρα ,θελει να αλλαξεις καποιες τιμες στο config googlare το λιγο και θα το βρω και θα σου πω . Διαβασε το 5o post αλλαξε την τιμη που σου λεει . http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/6929738.page
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα