Προς το περιεχόμενο

Alice: Madness Returns

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά πόσες ώρες κρατάει; έχω παιξει 1.5 και μου λέει 2% στο game completion.

Και την ριμαδοομπρέλλα πως την χρησιμοποιείς;

Δημοσ.

Ρε παιδιά πόσες ώρες κρατάει; έχω παιξει 1.5 και μου λέει 2% στο game completion.

Και την ριμαδοομπρέλλα πως την χρησιμοποιείς;

Αν είσαι γρήγορος κάνα 15ωρο, αν δεν είσαι βάλε κάνα 10ωράκι ακόμα :rolleyes:

Η ομπρέλα δουλεύει μόνο όταν είσαι σε focus mode, αν δεν λειτουργεί ούτε τότε είναι bug και βλέπεις εδώ για λύση http://www.americanmcgee.com/forum/index.php?topic=2876.0

ερώτηση μια και λέω να το αγοράσω. Η retail συσκευασία είναι σαν αυτές τις πλάκας που δίνει η ΕΑ ως συνήθως η είναι πιο πλούσια γιατί αν είναι θα το ψάξω σε digital μορφή.

Όντως δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο η retail, μόνο αν θες να έχεις physical copy την προτιμάς, αλλιώς digital ;)

Δημοσ.

Τι 15 ώρες ρε παιδιά;;;Με τίποτα.Μου πήρε 12,5 ψάχνοντας παντού (και συμπεριλαμβάνονται τα 15 λεπτά για να θαυμάσουμε τα τοπία)

Δημοσ.

Τι 15 ώρες ρε παιδιά;;;Με τίποτα.Μου πήρε 12,5 ψάχνοντας παντού (και συμπεριλαμβάνονται τα 15 λεπτά για να θαυμάσουμε τα τοπία)

Είναι ομολογουμένως μεγάλο παιχνίδι...και κατηγορήθηκε γι' αυτό...εγώ δεν λέω πόσο χρόνο έκανα γιατί θα γελάσετε!!! :P

Επίσης, ΜΟΝΟ 15 λεπτά θαυμάζοντας τα τοπία;;;;; ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!!! :-D

Δημοσ.

Εγώ δεν το βρήκα μεγάλο(άκυρο:το κριτικάρουν επειδή είναι μεγάλο;τι άλλο θα ακούσουμε!)12,5 ώρες δεν είναι πολλές (δηλαδή 2,5 ώρες περισσότερες από το crysis 2)

Δημοσ.
Εγώ πάλι κόλλαγα μερικές φορές να θαυμάζω τα μαλλιά και αυτά τα μάτια.

I can has real Alice? (χωρίς τα ψυχο-υστερικά )

+1

Εγώ δεν το βρήκα μεγάλο(άκυρο:το κριτικάρουν επειδή είναι μεγάλο;τι άλλο θα ακούσουμε!)12,5 ώρες δεν είναι πολλές (δηλαδή 2,5 ώρες περισσότερες από το crysis 2)

Πριν την έκδοση, οι beta testers είχαν δηλώσει ότι με speed run θες 15 ώρες...μάλλον δεν είχαν υπολογίσει τους gamers του insomnia :P

Δημοσ.
Πριν την έκδοση, οι beta testers είχαν δηλώσει ότι με speed run θες 15 ώρες...μάλλον δεν είχαν υπολογίσει τους gamers του insomnia :P

Κοίταξε, μπορεί το ρολόι του παιχνιδιού να μη μετρά το χρόνο που χάνεις αν σκοτωθείς και να ξεκινά ξανά μετά το load οπότε μπορεί να έπαιξα και 15 ώρες και να μην το κατάλαβα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...