Voodooman Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Saitek rumblepad P3200. Πιο πριν είχα ένα άλλο χειριστήριο. Όταν πρωτοσυνάντησα το πρόβλημα, νόμισα πως είχε χαλάσει και πήγα και πήρα άλλο. Όταν είδα ότι ούτε και εκeίνο δεν δούλευε, τότε το έψαξα και έμαθα τί συμβαίνει. Τί μου λες λοιπόν, να πάω να πάρω και τρίτο gamepad, γιατί έτσι γουστάρουν δυό-τρεις εταιρίες,να ξοδεύω άσκοπα χρήματα και να γεμίζω το σπίτι ή το περιβάλλον με σκουπιδια; Μπα, δεν νομίζω. Αν το παιχνίδι αξίζει με gamepad προτιμώ να φάω ένα απόγευμα για να το φτιάξω, αν δεν αξίζει, παίζω με keyboard. Τότε θα μου πείτε "ρε φίλε, τί γκρινιάζεις;" Απλά αυτό δεν είναι ωραία πρακτική, τί κερδίζουν με αυτό οι εταιρίες; Πόσο δύσκολο είναι να κάνουν όλους τους controllers να δουλέψουν; Και πώς και δεν αντιδρούν logitech, saitek και λοιπές;
nemesiskp Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Ενταξει δεν σε αναγκασε κανεις να πας να παρεις το gamepad του 360,αλλα αμα θες να εχεις το κεφαλι σου ησυχο καθε φορα που θα βγαινει ενα νεο παιχνιδι και να μην κανεις παπαδες για να φτιαξεις τα κουμπια,ειναι η μονη λυση.
qsis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 @voodooman κατανοω απολυτα το παραπονο σου και το προβληματισμο σου , ομως αυτη την επιλογη θα επρεπε να την ειχες κανει νωριτερα αν δεν ηθελες να ταλαιπωρεισαι πολλοι απο μας ετυχε να την εχουμε κανει λογω κατοχης και xbox , αλλα απο τη στιγμη που βλεπεις οτι εδω και χρονια πολλα παιχνιδια το μονο που αναγνωριζουν ειναι το χειστηριο xbox (ελεω microsoft προφανως) και απο τη στιγμη που ειναι γνωστο οτι κατα κανονα δουλευει τελεια με σχεδον τα παντα απο τα παιχνιδια των τελευταιων ετων, ειναι για μενα η αυτονοητη επιλογη. στο κατω κατω ο pc gamer εχει να ασχοληθει με ενα καρο πραγματα σε σχεση με τους κονσολακηδες που απλα βαζουν το παιχνιδι στη κονσολα και παιζει , οχι να ασχολουμαστε και με το χειριστηριο.. αν αντεχεις τη ταλαιπωρια μην παρεις ποτε, εσυ εισαι αυτος στο κατω κατω που ξερει καλυτερα απο ολους τι αξιζει και τι οχι για σενα και ποσο αξιζει να χανεις το απογευμα που λες
Voodooman Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Φυσικά και δεν θα έπρεπε να ασχολούμαστε με το χειριστήριο, θα έπρεπε να παίζει κανονικά, όπως γινόταν όλα τα προηγούμενα χρόνια. Ή τουλάχιστον να μπορούμε να κάνουμε mapping τα πλήκτρα. Αλλά όχι, τους ήταν εξαιρετικά δύσκολο να κάνουν μία φορά μία σωστή ενσωμάτωση όλων των controllers και να το χρησιμοποιούν σε όλα τα παιχνίδια τους. Ωραία λογική, να πηγαίνουμε με τα νερά τους!
nemesiskp Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Και εμενα δεν μου αρεσει να πηγαινω με τα νερα τους αλλα τι να κανεις;Τοσο καιρο κρατουσα το παλιο και εφτιαχνα τα κουμπια.Σε αλλα παιχνιδια εκανα λιγα λεπτα και σε αλλα πολυ ωρα.Ολα αυτα μεχρι να παιξω το darksiders,το οποιο δεν επαιζε με ΤΙΠΟΤΑ.Πραγματικα ειχα δοκιμασει τα παντα.Ε αποφασησα να μαζεψω λεφτα και να παω να παρω αυτο το περιβοητο gamepad του 360.Απο τοτε δεν εχω πηραξει κουμπια σε παιχνιδι,τα αφηνω ολα οπως τα εχει.
konstantinos77 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Παιδια μπορει να με βοηθησει καποιος στο εξης ...Εκει που επαιζα το παιχνιδι μια χαρα ξαφνικα εφαγε ενα μικρο κολλημα ,μαυρισε η οθονη και επειτα οταν επανηλθε τα ρολογια της καρτας ειχαν πεσει στα 400mghz core και 700 memory clock με αποτελεσμα τα fps να ειναι 30.Το ιδιο προβλημα το τσεκαρα και στο bc2 ,αρα εφταιγαν οι drivers.Επανεγκατεστησα τους drivers διορθωθηκε το προβλημα με τα ρολογια αλλα τωρα τα frames κολλησανε στα 60 στο παιχνιδι παρολο που το vsync το εχω στο false.Eχετε καμια ιδεα τι να κανω?
nemesiskp Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Τι σε πηραζει που τα frame ειναι κολλημενα στα 60;Τεσπα ψαξε εδω μεσα μερικες σελιδες πισω για δεις τον τροπο ωστε να βαλεις τα frame σε μια τιμη που θες.
oldermania Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 καποιο online μαγαζι με σχετικα καλη τιμη να το αγορασω?εδω αθηνα δεν το βρηκα κατω απο 59 ε
konstantinos77 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Οκ τελικα ηταν κολλημα του παιχνιδιου ,το ξαναφορτωσα και εφτιαξε.
Kassandros Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 καποιο online μαγαζι με σχετικα καλη τιμη να το αγορασω?εδω αθηνα δεν το βρηκα κατω απο 59 ε Στο Αγγλικό Amazon θα το βρεις πολύ πιο φθηνά!!!
oldermania Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 βαζω το πειρατικο και δεν ξεκιναει ρωταει κατι gia online activation αφου εβαλα το κρακ γιατι δεν πεζει τι πρεπει να κανω?
chek2fire Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 ερώτηση μια και λέω να το αγοράσω. Η retail συσκευασία είναι σαν αυτές τις πλάκας που δίνει η ΕΑ ως συνήθως η είναι πιο πλούσια γιατί αν είναι θα το ψάξω σε digital μορφή.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Εγώ το πήρα digital, σήμερα ειδικά απλές εκδόσεις είναι, meeeh.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα