Voodooman Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Όταν οι προγραμματιστές έχουν κέφια βγάζουν σοβαρά, διασκεδαστικά, πειστικά, ατμοσφαιρικά παιχνίδια σαν αυτό. Δεν φταίνε ούτε οι κονσόλες, ούτε η έλλειψη ιδεών ούτε τίποτα, η σωστή δουλειά λείπει. Πάρα πολύ καλό παιχνίδι.
konstantinos77 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Αλλαξα τα 2 Maxedsmoothedframerate και το πηγα 100 αλλα κολλαει στα 60fps λογω λογικα vsync .Το vsync νομιζα οτι ειναι το bSmoothFrameRate το οποιο το εκανα FALSE και στα 2 σημεια αλλα παλι κλειδωνει στα 60 fps.Ξερει κανεις μηπως ποιο ειναι ?
JohnVani18 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Vertical Sync αν θυμάμαι καλά. edit : άκυρο, τώρα το κοίταξα κι εγώ, UseVsync
konstantinos77 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Ok το βαζω το UseVsync στο false το κανω save και μετα οταν παιζω το γυρναει παλι μονο του στο true.Το framerate το εχω στο 200 αλλα παιζει στα 24fps .
konstantinos77 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Λοιπον να πω τις ρυθμισεις μου για οσους συναντησουν προβλημα . [Engine.Engine] bSmoothFrameRate=FALSE MinSmoothedFrameRate=22 MaxSmoothedFrameRate=200 [unrealEd.UnrealEdEngine] bSmoothFrameRate=FALSE MinSmoothedFrameRate=22 MaxSmoothedFrameRate=200 [systemSettings] UseVsync=False Τελος στο αρχειο καντε save απο τις ρυθμισεις και αλλαξτε το σε read only αλλιως καθε φορα που θα παιζετε μετα οταν θα βγαινετε απο το παιχνιδι θα εχει αλλαξει μονο του το Usevsync σε true και θα πρεπει να το ξαναρυθμιζετε καθε φορα που ξεκινατε .
nemesiskp Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Τελος και απο εμενα.Ενα 8,5-9/10 το παιρνει ανετα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Το τερμάτισα και γω, αρκετά κουραστικό μου φάνηκε....Δεν έλεγε να τελειώσει.....
Jimys2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μου crashαρει καθως παιζω. Τι μπορει να φταιει? καμια λυση? ΥΓ: Εχω ηδη κανει το φιξ για τα frames ΥΓ: Μου πεταει αυτο "pure virtual function being called while application was running"
Voodooman Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Και τι ΣΠΑΣΙΜΟ είναι πια αυτό με το xbox controller; Δηλαδή τί πρέπει να κάνουμε εμείς με άλλα controllers, να φάμε ένα απόγευμα για να σετάρουμε ένα @#$gamepad;;; Αηδία το έχουν καταντήσει.
devil-ji Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 καλουτσικο παιχνιδι αλλα οχι για 8-9. Ενα 7ακι με το σκεπτικο οτι ειναι ευχαριστο αλλα ουτε θα σου μεινει ουτε θα καεις για να το βγαλεις. Μετα απο ενα σημειο κουραζει...
GaGaS_Thess Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μου άρεσε αρκετά. Ποιοτικό όμορφο παραμυθένιο. Έπαιξα 1 ώρα το πρωί ίσα ίσα να δω πως είναι. Μου θύμησες σε πολλά σημεία το pandemonium για όσους το θυμούνται του ps1
EliasKir Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Και τι ΣΠΑΣΙΜΟ είναι πια αυτό με το xbox controller; Δηλαδή τί πρέπει να κάνουμε εμείς με άλλα controllers, να φάμε ένα απόγευμα για να σετάρουμε ένα @#$gamepad;;; Αηδία το έχουν καταντήσει. Ποιο controller εχεις? Δυο Logitech που εχω παιζουν μια χαρα χωρις επιπλεον assigns κτλ. Plug n Play.
nemesiskp Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Αφου εχετε τοσα προβληματα με τα gamepad γιατι δεν το αγοραζετε;Με λιγο υπομονη ανετα μαζευεις τα λεφτα,δεν ειναι δα και τοσο μεγαλο το εξοδο.Ισα ισα και καλο gamepad αγοραζεις και ησυχαζει και το κεφαλι σου στα παιχνιδια.
qsis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Αφου εχετε τοσα προβληματα με τα gamepad γιατι δεν το αγοραζετε;Με λιγο υπομονη ανετα μαζευεις τα λεφτα,δεν ειναι δα και τοσο μεγαλο το εξοδο.Ισα ισα και καλο gamepad αγοραζεις και ησυχαζει και το κεφαλι σου στα παιχνιδια. σωστος. αν και εγω το ειχα (και εχω ) λογω xbox πραγματικα με εχει σωσει και παντα προτεινω το συγκεκριμενο για να μην ψαχνεσαι ειδικα ενα ενσυρματο δεν ειναι και φοβερα ακριβο (δεν ασχολεισαι και ποτε με φορτισμα/μπαταριες) , οποτε αν δεν εχουμε να κανουμε με μεγαλη αποσταση ειναι μια χαρα και οσοι εχουν ηδη xbox και θελουν να παιζουν απο μακρια σε τηλεοραση , μπορουν με ελαχιστα λεφτα να παρουν κινεζικο δεκτη απο το ebay που δουλευει μπομπα ( εχουν φιλοι) , γιατι αν θυμαμαι καλα ο αυθεντικος δεκτης για το pc μαζι με το χεριστηριο ειναι λιγο τσιμπημενα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα