Προς το περιεχόμενο

Alice: Madness Returns

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν οι προγραμματιστές έχουν κέφια βγάζουν σοβαρά, διασκεδαστικά, πειστικά, ατμοσφαιρικά παιχνίδια σαν αυτό. Δεν φταίνε ούτε οι κονσόλες, ούτε η έλλειψη ιδεών ούτε τίποτα, η σωστή δουλειά λείπει.

Πάρα πολύ καλό παιχνίδι.

Δημοσ.

Αλλαξα τα 2 Maxedsmoothedframerate και το πηγα 100 αλλα κολλαει στα 60fps λογω λογικα vsync .Το vsync νομιζα οτι ειναι το bSmoothFrameRate το οποιο το εκανα FALSE και στα 2 σημεια αλλα παλι κλειδωνει στα 60 fps.Ξερει κανεις μηπως ποιο ειναι ?

Δημοσ.

Λοιπον να πω τις ρυθμισεις μου για οσους συναντησουν προβλημα .

[Engine.Engine]

bSmoothFrameRate=FALSE

MinSmoothedFrameRate=22

MaxSmoothedFrameRate=200

[unrealEd.UnrealEdEngine]

bSmoothFrameRate=FALSE

MinSmoothedFrameRate=22

MaxSmoothedFrameRate=200

[systemSettings]

UseVsync=False

Τελος στο αρχειο καντε save απο τις ρυθμισεις και αλλαξτε το σε read only αλλιως καθε φορα που θα παιζετε μετα οταν θα βγαινετε απο το παιχνιδι θα εχει αλλαξει μονο του το Usevsync σε true και θα πρεπει να το ξαναρυθμιζετε καθε φορα που ξεκινατε .

Δημοσ.

Μου crashαρει καθως παιζω. Τι μπορει να φταιει? καμια λυση?

ΥΓ: Εχω ηδη κανει το φιξ για τα frames

ΥΓ: Μου πεταει αυτο "pure virtual function being called while application was running"

Δημοσ.

Και τι ΣΠΑΣΙΜΟ είναι πια αυτό με το xbox controller; Δηλαδή τί πρέπει να κάνουμε εμείς με άλλα controllers, να φάμε ένα απόγευμα για να σετάρουμε ένα @#$gamepad;;; Αηδία το έχουν καταντήσει.

Δημοσ.

καλουτσικο παιχνιδι αλλα οχι για 8-9.

Ενα 7ακι με το σκεπτικο οτι ειναι ευχαριστο αλλα ουτε θα σου μεινει ουτε θα καεις για να το βγαλεις.

Μετα απο ενα σημειο κουραζει...

Δημοσ.

Μου άρεσε αρκετά. Ποιοτικό όμορφο παραμυθένιο. Έπαιξα 1 ώρα το πρωί ίσα ίσα να δω πως είναι. Μου θύμησες σε πολλά σημεία το pandemonium για όσους το θυμούνται του ps1

iphone.png

Δημοσ.

Και τι ΣΠΑΣΙΜΟ είναι πια αυτό με το xbox controller; Δηλαδή τί πρέπει να κάνουμε εμείς με άλλα controllers, να φάμε ένα απόγευμα για να σετάρουμε ένα @#$gamepad;;; Αηδία το έχουν καταντήσει.

Ποιο controller εχεις? Δυο Logitech που εχω παιζουν μια χαρα χωρις επιπλεον assigns κτλ. Plug n Play.

Δημοσ.

Αφου εχετε τοσα προβληματα με τα gamepad γιατι δεν το αγοραζετε;Με λιγο υπομονη ανετα μαζευεις τα λεφτα,δεν ειναι δα και τοσο μεγαλο το εξοδο.Ισα ισα και καλο gamepad αγοραζεις και ησυχαζει και το κεφαλι σου στα παιχνιδια.

Δημοσ.

Αφου εχετε τοσα προβληματα με τα gamepad γιατι δεν το αγοραζετε;Με λιγο υπομονη ανετα μαζευεις τα λεφτα,δεν ειναι δα και τοσο μεγαλο το εξοδο.Ισα ισα και καλο gamepad αγοραζεις και ησυχαζει και το κεφαλι σου στα παιχνιδια.

σωστος. αν και εγω το ειχα (και εχω ) λογω xbox πραγματικα με εχει σωσει και παντα προτεινω το συγκεκριμενο για να μην ψαχνεσαι

ειδικα ενα ενσυρματο δεν ειναι και φοβερα ακριβο (δεν ασχολεισαι και ποτε με φορτισμα/μπαταριες) , οποτε αν δεν εχουμε να κανουμε με μεγαλη αποσταση ειναι μια χαρα

και οσοι εχουν ηδη xbox και θελουν να παιζουν απο μακρια σε τηλεοραση , μπορουν με ελαχιστα λεφτα να παρουν κινεζικο δεκτη απο το ebay που δουλευει μπομπα ( εχουν φιλοι) , γιατι αν θυμαμαι καλα ο αυθεντικος δεκτης για το pc μαζι με το χεριστηριο ειναι λιγο τσιμπημενα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...