isspro Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 καλημερα παιδια. πηρε ενας φιλος πριν ενα μηνα το sony vaio VGN-FW11E απο mediamarkt κοντα περιπου €920. χθες μου ειπε οτι δε λειτουργει το alt+shift για να αλλαξει τη γλωσσα απο αγγλικα σε ελληνικα. ουτε το αριστερο ουτε το δεξι. επισης δε μπορει να λητουργησει τα κουμπια που ειναι με τους αριθμους και "τρεχουν" πατωντας το shift, οπως το @ στο νουμερο 2 κλπ ειναι vista 32bit ελλ. cd δε του δωσανε. "γυμνο" τοπηρε απο το καταστημα. καμια ιδεα?
basilis5 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 δεν δινουν μαζι cd φτιαχνεις μονος σου, λογικα του βγαζει συνεχεια μηνυματα το σονυ απο μονο του να φτιαξει αυτος δικα του dvd με το λειτουργικο+οδηγους σε πρωτη φαση ας κανει μια επαναφορα συστηματος 1-2 μερες πριν καποιο προβλημα με τα windows θα ειναι
isspro Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 δε λειτουργησε. αλλη λυση? Ps: μου το εχει δωσει σε εμενα να το φτιαξω αλλα εχω σηκωσει τα χερια ψηλα....
basilis5 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 κανε ενα backup και τρεξε το restore της σονυ υποψην, ειναι σαν να κανεις φορματ, θα χαθουν ολα και θα ερθει το λαπτοπ στην κατασταση που ηταν την 1η μερα που το αγορασε
isspro Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 τρεχω το restore τωρα, για να δουμε... edit: τπτ ουτε το shit, ουτε shift+alt, ουτε το ctrl, δλδ ctrl+c - ctrl+v απ'οτι ειδα δουλευει. μονο αυτα! τι φταιει????
Aristeidis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Τρέξε κάποιο linux live cd και δες αν και εκεί δεν πιάνουν τα κουμπιά, για να αποκλείσεις ότι το πρόβλημα βρίσκεται στο software. Αν υπάρχει και εκεί πρόβλημα τότε πρέπει να πάει για service.
basilis5 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Τρέξε κάποιο linux live cd και δες αν και εκεί δεν πιάνουν τα κουμπιά, για να αποκλείσεις ότι το πρόβλημα βρίσκεται στο software. Αν υπάρχει και εκεί πρόβλημα τότε πρέπει να πάει για service. ισως και ενα φλασαρισμα του bios πριν το στειλει για σερβις παντως δεν θα του το αργησουν λογικα στο σερβις, 4-5 εργασιμες πιθανολογω το πολυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.