Massiv0r Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Καλημερα παιδες Σημερα μετα απο τοσο καιρο με ενα μυστηριωδες ονειρο, θυμηθηκα ενα παιχνιδι που ειχα παιξει πριν 10 χρονια ! Σαν πιτσιρικας και εγω ειχα πορωθει πολυ ασχημα και ακομα περισσοτερο που δεν πολυκαταλαβα το παιχνιδι Απο αυτην την ηλικια φυσικα και δεν μπορουσα να το παιξω το παιχνιδι αλλα το εβλεπα απο τον αδερφο μου καθε μερα,και μου χουνε μεινει ακομα πολλες στιγμες και σκηνες. Υπαρχει κανεις που να το ειχε τερματισει και αυτος το παιχνιδι και μετα απο 10 χρονια μπορει να βοηθησει ενα συναδερφο για το τι ακριβως εγινε ? και τελικα θα βγει επομενο release της σειρας ? οπως το Orta
Pytzamarama Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δωσε 16 ευρω και παρε τα δυο τελευταια τευχη του RetroGamer οπου εχουν πολυ προσεγμενο αφιερωμα. Στα καπακια δωσε ενα 40αρι και παρε ενα Saturn Model1(για να παιζει το swap trick) και λιωσε. Δυστυχως το Orta ηταν το τελευταιο PD μιας και η Team Andromeda αλλα και η SmileBit δεν υφιστανται πια. Τωρα αν η Sega κανει καποια κινηση...ΜΑΚΑΡΙ!
rodi Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Massiv0r, τώρα έφερες απίστευτες αναμνήσεις στο μυαλό! Η σειρά του Panzer Dragoon ήταν από τις αγαπημένες μου και ειδικά το saga. Η αίσθηση του παιχνιδιού πραγματικά σου μένει ακόμη και μετά από τόσα χρόνια. Να σου προτείνω τη σελίδα http://www.panzerdragoon.net όπου μπορείς να βρεις πολλές χρήσιμες πληροφορίες για το παιχνίδι και τον κόσμο του. Αν ασχοληθείς με το παιχνίδι σίγουρα θα σε ξαναεντυπωσιάσει παρά τα χρόνια που πέρασαν. Μου φαίνεται θα πάω να κατεβάσω το saturn από το πατάρι (πρέπει να έχει ακόμη τα saves του παιχνιδιού μέσα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.