Επισκέπτης Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Καλημέρα σας! Έχω ένα πρόβλημα με το lenny. Δύο φορές πήγα να κάνω εγκατάσταση και τις δύο το ίδιο. Σε desktop και laptop διαμόρφωση είναι να κατεβάσει 809 πακέτα. Τα κατεβάζει όλα ωραία και καλά και εκεί που λέει retrieving file 809 from 809 μηδενίζει ο χρόνος και... τίποτα! Κανονικά σε άλλες εγκαταστάσεις μόλις πάρει και το τελευταίο πακέτο αρχίζει κατευθείαν την εγκατάσταση .Περιμένω 20 λεπτά και τζίφος! Νεκρό! Δοκιμάζω με άλλο mirror και τα ίδια. Τί μπορεί να συμβαίνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Καλημέρα. Δεν είναι ακριβώς απάντηση στο ερώτημά σου, αλλα μπορεί να δώσει λύση στο πρόβλημα της εγκατάστασης: Μιας και θέλεις να βγεις σε έτοιμο desktop, γιατί δεν κατεβάζεις το πλήρες ISO του installation CD #1 (ή αν δε θέλεις GNOME, το αντίστοιχο CD #1 για KDE/XFCE); Η εγκατάστασή του δεν εξαρτάται από επιπλέον πακέτα κατεβασμένα από το διαδίκτυο και θα ολοκληρωθεί χωρίς παρατράγουδα. Τα netinstall ISOs (και ακόμη περισσότερο, τα businesscard images) βολεύουν περισσότερο ως starting base για τις περιπτώσεις που θέλουμε να καταλήξουμε σε σύστημα με Debian testing ή unstable, καθώς σε αυτά τα branches τα πακέτα ανανεώνονται συνεχώς και δε θα είχε νόημα να μπουν πάρα πολλά στο ISO (αφού θα αποτύπωναν την εικόνα των repositories μόνο τη στιγμή που έγινε build το image και όχι κάποια μεταγενέστερη). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπέρα την έχω υπόψη μου την εναλλακτική που μου δίνεις απλά μου κάνει εντύπωση κυρίως μή συμβαίνει κάτι με το υλικό μου. Το μόνο πράγμα που μπορώ να υποθέσω είναι ότι είναι κακογραμμένο iso. Γράφτηκε σε K3B 1.05 με τσεκαρισμένο το verify data και στο τέλος έβγαλε success. Τί να πώ ρε παιδιά δέ μου έχει ξανασυμβεί! Έχω κάνει άπειρες εγκαταστάσεις με netinstall images και ποτέ δέν είχα πρόβλημα. Θα ξαναγράψω την εικόνα σε άλλο δισκάκι και θα ξαναδοκιμάσω. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Πριν το ξαναγράψεις σε 2ο δισκάκι, έλεγξε τo MD5 checksum του αρχείου μήπως και το πρόβλημα ήταν στο κατέβασμα του ISO... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalis.m Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 απλα να πω οτι και γω αντιμετωπισα ακριβως το ιδιο προβλημα. η λυση ειναι αυτη που δινει ο parsifal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mistral Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δοκίμασες στην αρχή της εγκατάστασης να πατήσεις F3 και να επιλέξεις «Εxpert» ή «Expert gui» για την εγκατάσταση; Ρωτάω επειδή πάντα από netinstall κάνω εγκατάσταση και ποτέ δεν είχα πρόβλημα Αν ναί και δεν σου δούλεψε σωστά τότε σου μένει η πρόταση του parsifal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.