freedubus Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Τελικά έγραφε στο manual, με πολύ μικρά γράμματα και ΜΟΝΟ στο section για τους επεξεργαστές της Intel, οτι αν προκληθεί βραχυκύκλωμα με το σίδερο στο πίσω μέρος της μητρικής, βγάλτε το, και βάλτε μονο τους πλαστικούς αποστάτες ανάμεσα στα παξιμάδια και τη μητρική. Οκ κύριε κούλερμάστερ (που να κουλαθείς). Εγώ δηλαδή που έχω επεξεργαστή AMD, για να δώ μια οδηγία που ισχύει για όλους τους επεξεργαστές είμαι υποχρεωμένος να διαβάσω πρώτα το κομμάτι του manual για τους Intel πριν κάνω την εγκατάσταση; Αλλιώς πρέπει να ρισκάρω κάψιμο μητρικής κλπ. ή να έχω πρόβλημα όπως τώρα και να πάει η ψυχή μου στην κούλουρη, για να το μάθω the hard way, έτσι; Επειδή εσύ κουλερμάστερ, τσιγκουνεύτηκες το μελάνι, και αμέλησες να γράψεις την οδηγία ΚΑΙ στο section για τους AMD, όπως όφειλες να κάνεις εξ'αρχής; Τεσπά, γκρινιάζω τώρα και δε μ' αρέσει. Σημασία έχει οτι τελικά πήγαν όλα καλά, αν και για λίγο χέστηκα πάνω μου. Αφήνω τα σχόλια σε εσάς.
Vatos_locos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 δεν είναι τίποτα αυτά η εμπειρία μας κάνει χειρότερους.... πού να στήνεις 10-20 pc και να ξεχνάς τα 4πινα λόγο εμπειρίας ( και καλά ξέρω ας τα ξεπετάξουμε μία όλα στα γρήγορα ) και να ρίχνεις πανάγιες επί ώρες και μέχρι να το πάρεις χαμπάρι να έχεις χάσει τον διπλάσιο και χρόνο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.