Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με εκτυπωτή Canon...


vassilis_pap

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είμαι κάτοχος ενός Canon Pixma iP3000 εδώ και κάποια χρόνια και μέχρι σήμερα είχε ανταποκριθεί καλά στη (πολύ ήπια είναι η αλήθεια) χρήση του. Δυστυχώς για άλλη μια φορά οι νόμοι του Μέρφι επαληθεύτηκαν με σαδιστική ακρίβεια και έτσι ο εκτυπωτής με πρόδωσε ακριβώς τη στιγμή που πραγματικά το χρειαζόμουν.

Συγκεκριμένα εκτυπώνει τέλεια με τα 3 έγχρωμα μελάνια του αλλά το μαύρο ... αγρόν αγοράζει. Σαν να μην υπάρχει. Στα διαγνωστικά μου το δείχνει γεμάτο (όπως και είναι) αλλά σε οποιαδήποτε εκτύπωση είναι άφαντο χωρίς ούτε μια σταγόνα του να εμφανίζεται στο χαρτί. Δοκίμασα άλλο καινούργιο (και το αρχικό σχεδόν καινούργιο ήταν) καθαρισμό κεφαλών και τα λοιπά διαγνωστικά εργαλεία καθώς και εκτύπωση από διάφορα προγράμματα (αλλά και από τα διαγνωστικά των drivers). Επίσης δοκίμασα με δύο υπολογιστές , ένα laptop με XP, και ένα HTPC με Vista αλλά παντού η συμπεριφορά του ήταν η ακριβώς η ίδια. Προφανώς το πρόβλημα είναι στο hardware και αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω πριν την ... απόσυρση. Υπάρχει καμιά ιδέα κάτι που μπορώ να κοιτάξω μόνος μου?

Αν δε γλυτώνω την αντικατάσταση προτείνετε μου κάποιο ενδιαφέρον μοντέλο στη μεσαία κατηγορία τιμής. Αν κοιτάξω για αγορά το πρώτο που με ενδιαφέρει είναι η λογική τιμή των αναλωσίμων. Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...