themizzz Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Εγω εχω ενα συστημα με 2gb RAM , 2.8 ghz Celeron CPU , 400 Watt Τροφοδοτικο (δεν ειναι σιγουρο αλλα σε λιγες μερες θα παρω 550 Watt) και αυτη η καρτα γραφικων συνεχεια κολουσε.Δηλαδη παγωνε η εικονα απλα.Ξερει κανενας γιατι γινεται αυτο? Η μητρικη μου ειναι ASUS P4R800-V DELUXE
Panathinaikara Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 MemphisX: τελικα εγώ το πήρα απόφαση ότι δεν προκειται να δουλεψει, οποτε και πλεον ειμαι ευτυχής! Παρεπιπτόντως πήρα και καινουριο τροφοδοτικο για προστασια απο πτωση τασης, διακοπες μιας και στην περιοχη μου υπαρχει θεμα. Το τροφοδοτικο της Enermax στα 550. Απο δω και περα θα βαζω νεους drivers καθε 3-4 μηνες χωρις να περιμενω τπτ, ουτως η αλλως παιχνιδια δεν παιζω, για ταινιες και browsing η δουλεια γινεται, ασχετως αν στο scrolling συνεχιζει να κολαει.
Thanos1972 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 MemphisX, σ' ευχαριστώ. Δεν πιστευω να περιμενεις να σου απαντησει τωρα?αργησες λιγο.......
gkarabid Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Καλησπερα στην παρεα. Προσπαθω να αναστησω εναν παλιο υπολογιστη που εχω (πεντιουμ 4 στα 3 με 1.5 γιγα μνημη) για να παιζ ο μικροτερος γιος παιχνιδια σε lan μαζι με τον αδελφο του που τον εχω βολεψει με ενα καινουργιο μηχανιμα. Αφου τον εκανα ενα φορματ για να καθαρισω τα παντα που ειχα μεσα περασα τα windows 7 (και η υπολοιπο 2 υπολογιστες μεσα στο σπιτι αυτο το λειτουργικο εχουν) ωστε να κανω ενα οικιακο δικτιο , και μετα τους οδηγους απο την καρτουλα γραφικων την γνωστη AH3650. Φυσικα οδηγους για win 7. Ολα καλα ,ξεκιναμε ενα παχνιδακι σε lan και μετα απο 3,4 λεπτα τα γνωστα .....μπλε οθονη ,κρασαρισμα ...κλπ. Τωρα διαβασα για AGP Hotfix οδηγους που κατεβασα μια εκδοση (12-3_agp-hotfix_vista_win7_32_dd_ccc) και θελω να ρωτησω πρεπει να επαγκαταστησω τους προηγουμενους οδηγους που εχω επανω και να κανω εγκατασταση τους AGP Hotfix , η θα ειναι κατι σαν βοηθεια .? Ακομα διαπιστωσα οτι δεν εχω ηχο απο την καρτα ηχου (νομιζω οτι ειναι ενσωματομενη επανω στην μυτρικη) , και νομιζω οτι η asus 3650 πρεπει να εχει και ηχο, πως την ενεργοποιώ ? Το βυσμα απο τα ηχεία που μπαινουν γιατι ειδα οτι δεν εχει απο πισω υποδοχη. Σορρυ παιδια για της πολλες ερωτησεις . Ξερω ξερω ειμαι ψιλο -ως ποολυασχετος με τους υπολογιστες αλλα παιδες θα μπω στο κλιμα παλι μετα απο 12 χρονια αποχης. Βλεπεται 3 παιδια περιμενουν απο εμενα να τους μαθω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα