kostas1966 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 tech25,κατ'αρχην τα θερμα μου συγχαρητηρια για ολες τις αναβαθμισεις λογισμικου που εχεις κανει-συμμετασχει.Τι να πω,εχεις συνεισφερει τοσο πολυ ωστε η δουλεια σου να αποτελει σημειο αναφορας και προαπαιτουμενο απο νεες κυκλοφοριες στο χωρο,ανεξαρτητου μοντελου και τιμης. Ειχα το 5980 και οχι το 5980S(ποια η διαφορα αληθεια Ο αδελφος μου εχει το 3040 και δεν εχει αντιμετωπισει προβλημα κοληματων ποτέ.Μαλιστα,επειδη ανεχεται και το αργο φορτωμα-της υπομονης-μπορει και συμβιωνει αβασανιστα.Εγω πηγαινα για το κατι παραπανω και...ειχα πικραθει ηδη,οπως ανεφερα,και απο το 5100. Δυστυχως πλεον εχουμε να κανουμε με φτηνιαρικες συσκευες-αρκετα κατω των 100 ευρω- που ειναι αναξιοπιστες και το κυριοτερο,δεν διακρινονται οι οποιες ατελειες τους με το πρωτο. Και,δυστυχως,δυσκολα μπορει και καποιος χρηστης να μας φωτισει-προτρεψει στο δικο του μοντελο αφου,οταν πλεον το γνωρισει καλα,παυει να διατιθεται στην αγορα. Τι να πω,ισως ειναι,τελικα,καθαρα θεμα τυχης η αξιοπιστια μιας φετας. Ο χρονος ειναι ο καλυτερος κριτης. Εκτος κι αν εχουμε γινει τοσο απληστοι και απαιτητικοι ως καταναλωτες (ναι να παρει,τωρα που το λες,κι εμενα μου τη δινει το γκρι φοντο πισω απο τους υποτιτλους στο LG,φιλε tech25). Συμπερασματικα,παντως,δεν υπαρχουν και πολλοι επωνυμοι παικτες στην αγορα του divx(η αγορα ομως βριθει απο "ενωμενους" "μπλε ουρανους" και δη στα καταστηματα που πουλανε τυρια και σαλαμια).Σιγουρα ακομα λιγοτεροι διαβαζουν το φορμα των παλιων μου βιντεοκλιπς,του mpg. Για να δουμε παλι.Τιι θα φερει ο τροχος της τυχης... ΥΓ . Δεν ειναι,αληθεια,εκνευριστικο να βλεπεις Federer-Nadal (tennis) και να χανεις τους ποντους;Εχανε,βλεπετε,το τελευταιο καρε του winner.Λες και το εκανε επιτηδες το μηχανακι μου (5980) να μου δειχνει συνεχως την προετοιμασια του σερβις.Ε κι εγω βαρεθηκα να βλεπω να χτυπουν τη μπαλα κατω,παρανοησα,και το χτυπησα κατω.Καλα δεν εκανα;(τωρα να δω τι θα κανω)
bludiemerry Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Φίλε Kostas1966 από τα σχόλιά σου παραπάνω συμπεραίνω πως ή είναι τελικά τόσο δύσκολο να επιλέξει κάποιος ένα DVD Player ή μάλλον ψάχνεις το υπερ-μηχάνημα των 150+ ευρώ. Νομίζω δεν χρειάζεται να τα κάνουμε τόσο δύσκολα τα πράγματα. Υ.Γ.: Λίγο που είδα τα χαρακτηριστικά των τριών μοντέλων, παίζουν και τα 3 MPEG1. Για τα υπόλοιπα ας μας πει κάποιος που ενδεχομένως τα έχει δοκιμάσει.
kostas1966 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Βλεπω οτι βγηκε και SONY (DVP-SR100). Επειδη βαριουνται να τα γραφουν ολα η πληρης πληροφορηση γινεται στο http://www.divx-compare.com/lecteur-SONDVPSR100B-SONY-DVP-SR100B.htm Αυτα. Εγω ξεμπερδεψα. Sony: one & only! ΥΓ. Τελευταια ενημερωση: Με λυπη μου αναφερω οτι το παραπανω site δεν ειναι και 100% αξιοπιστο. Μολις δοκιμασα ενα δισκακι μου dvd με παλια βιντεοκλιπς τυπου MPEG1 στο φορητο μου sony dvp-fx720. Δυστυχως δεν μπορεσε να τα διαβασει παρολο που στο site που εδωσα πιο πανω του εχει το χαρακτηριστικο mpg1 (http://www.divx-compare.com/lecteur-SONDVPFX720-SONY-DVPFX720W.htm) Τι να πω,η κατασταση περιπλεκεται & η ερευνα συνεχιζεται. Ας ελπισουμε,εγω ή καποιος αλλος απο δω,να μπορεσουμε να βρουμε και καποιο-α ακομα site για να διασταυρωσουμε πληροφοριες κα χαρακτηριστικα. Το videohelp δεν αποτελει σημειο αναφορας κι αυτο αφου εχει ελλειπεις πληροφοριες ειδικα για τις νεες συσκευες.
bludiemerry Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Μόνο που το μοντέλο που αναφέρεις (SONY DVP-SR100) δεν έχει ούτε έξοδο HDMI ούτε θύρα USB.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Παιδια τελικα καλυτερο ειναι το philips ή το toshiba?Πιο να παρω απο τα δυο?
bludiemerry Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ φίλε μου αποφάσισα να πάω στο κατάστημα που τα είδα και τα τρία και να τα τεστάρω από κοντά.
Didimos_GR Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Παιδια τελικα καλυτερο ειναι το philips ή το toshiba?Πιο να παρω απο τα δυο? Το LG .
tech25 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Παιδια τελικα καλυτερο ειναι το philips ή το toshiba?Πιο να παρω απο τα δυο? Το philips θα παρεις. Ξαναλεω οτι ΔΕΝ υπαρχει συγκριση, ουτε με το toshiba ουτε με το LG. Θα "κλαις" τα λεφτα σου αν παρεις κατι αλλο, και δεις το philips αφου του περασεις firmware.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Ναι αλλα δεν μπορω να το βρω το philips.Το απεσυραν απο το πλαισιο.Και αμα το παρω απο αλλο μαγαζι τα μεταφορικα ειναι περιπου 10 ευρω. ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Ελεος,παραγγειλα απο το πλαισιο το toshiba και μου στελνουν μυνημα οτι δεν ειναι διαθεσιμο.Παω για philips τωρα αλα τα μαγαζια που το εχουν ειναι μακρια απο εδω που μενω δεν εχω και μεταφορικο μεσω ,και τα εξοδα αποστολης ειναι περιπου 10 ευρω ,διηλαδη 85 ευρω. ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Περνω τηλ στο πλαισιο να δω μπας και εχουν το phlips [εστω στην αποθηκη τους ]αλιως θα το απρω απο εδω http://www.shopcenter.gr/pegasus/h002/showproduct.php?code=304143&pcode=H002_I00304143 ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Μη δαιθεσιμο ακαι απο το shop centre ,ετσι λεει το site τους.Μπας και τα καταργησανε?
Didimos_GR Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Όποιο από τα 3 και να διαλέξεις θα μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος !!! Και τα 3 τα πάνε πολύ καλά με τους ελληνικούς υπότιτλους , έχουν USB port για να παίζουν και από εκεί ταινίες και έχουν και σύνδεση HDMI !!! .......Πάρε κάποιο επιτέλους !!! Που να έρθει η ώρα να αγοράσεις και σπίτι δηλαδή !!!
tech25 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Ναι αλλα δεν μπορω να το βρω το philips.Το απεσυραν απο το πλαισιο.Και αμα το παρω απο αλλο μαγαζι τα μεταφορικα ειναι περιπου 10 ευρω.***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Ελεος,παραγγειλα απο το πλαισιο το toshiba και μου στελνουν μυνημα οτι δεν ειναι διαθεσιμο.Παω για philips τωρα αλα τα μαγαζια που το εχουν ειναι μακρια απο εδω που μενω δεν εχω και μεταφορικο μεσω ,και τα εξοδα αποστολης ειναι περιπου 10 ευρω ,διηλαδη 85 ευρω. ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Περνω τηλ στο πλαισιο να δω μπας και εχουν το phlips [εστω στην αποθηκη τους ]αλιως θα το απρω απο εδω http://www.shopcenter.gr/pegasus/h002/showproduct.php?code=304143&pcode=H002_I00304143 ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Μη δαιθεσιμο ακαι απο το shop centre ,ετσι λεει το site τους.Μπας και τα καταργησανε? Mπα δεν εχει καταργηθει Παρτα αυτα τα μαγαζια με τη σειρα http://www.skroutz.gr/s/50328/Philips-DVP5990.html?keyphrase=5990
GeorgT. Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 αυτο σκεφτόμουν κ εγω, επρεπε μην το ψάξεις τοσο πολυ κ να δρασεις πιο γρήγορα, θυμάμαι το GVG Πρωί ειχα διαβάσει εδω μεσα κ έφερα πηγα το πήρα, ασχεταν αν ειχα άλλο μουφα dvd (παει κ το Gvg)
kostas1966 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Αυτα μας λενε 9 reviews χρηστων απο το amazon εδω Βεβαια,απο την αλλη,υπαρχουν 49 χρηστες ευχαριστημενοι. Οπως και με το αδελφακι του το 5980(δειτε προηγ.post μου) ετσι και εδω εχουμε να κανουμε με ρωσικη ρουλετα.Ενας στους 6 δηλαδη...θα πικραθει. Αν σου κατσει;
bludiemerry Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Αυτα μας λενε 9 reviews χρηστων απο το amazon εδω Στο πλάι της σελίδας βλέπουμε το εξής παράδοξο: το Philips 5990 είναι ακριβότερο από το 5992. Λίγο κουφό, ε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.