bludiemerry Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Γεια σας. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα DVD player που να περιλαμβάνει τις εξής δυνατότητες: να διαβάζει ελληνικούς υπότιτλους(σε ικανοποιητικό μέγεθος), να έχει θύρα για usb stick, να έχει υποδοχή για hdmi και, προαιρετικά, να διαβάζει DVD με πολλές ενότητες. Θα ήθελα να προτείνετε αν γνωρίζετε κάποιο που έχει πέσει στα χέρια σας και αξίζει τα λεφτά του. Αυτά που μου έχουν τραβήξει την προσοχή είναι: http://www.shopcenter.gr/pegasus/h002/showproduct.php?code=304143&pcode=H002_I00304143 http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=41101&cmicc=skroutz http://www.multirama.gr/products/product?pid=0342562&catid=060302
Didimos_GR Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Όποιο από τα 3 και να διαλέξεις θα μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος !!! Και τα 3 τα πάνε πολύ καλά με τους ελληνικούς υπότιτλους , έχουν USB port για να παίζουν και από εκεί ταινίες και έχουν και σύνδεση HDMI !!!
bludiemerry Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Φίλε μου έχεις χρησιμοποιήσει κάποιο από τα 3 ή το λες κοιτώντας τα χαρακτηριστικά τους;
million_voices Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 θες να κανει και upscaling? http://en.wikipedia.org/wiki/Video_scaler
bludiemerry Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Ναι, γιατί όχι; Νομίζω ότι από τα παραπάνω κάνει upscaling το Toshiba. Έχεις να μου προτείνεις κάποιο με τα χαρακτηριστικά που προανέφερα; Πάντως ο υπάλληλος σε γνωστή αλυσίδα ηλεκτρικών μου πρότεινε κατά σειρά:Philips-Toshiba-Lg.
million_voices Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 θα σου προτεινα να το ψαξεις εδω,καλο διαβασμα http://www.avclub.gr/forum/forumdisplay.php?f=52 η αν βαριεσαι http://www.skroutz.gr/s/43615/Toshiba-SD580EKTE.html?keyphrase=toshiba+sd+580
tech25 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Το philips παρε με κλειστα ματια. Φοραει mediatek και υπαρχουν ηδη αξιολογοτατα firmware που αφηνουν το ανταγωνισμο απλα πολυ πισω..
bludiemerry Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Κι εγώ προς το Philips κλίνω και όπως διαπιστώνω έχει και upscaling.
Didimos_GR Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Κι εγώ προς το Philips κλίνω και όπως διαπιστώνω έχει και upscaling. Λοιπόν αν και δεν ήθελα να το πω ωμά και από την αρχή , το καλύτερο από τα 3 είναι το LG Έχουμε και λέμε : . Ελληνικό menu ! . 1080p FULL HD up scaling . Progressive Scan . Έξοδος HDMI . USB port . Δεν υπάρχει λόγος για firmware update ! . Παίζει ελληνικούς υπότιτλους χωρίς κανένα πρόβλημα . Είναι πιο φθηνό και από το Philips και από το Toshiba !!! http://www.skroutz.gr/s/41360/LG-DVX392H.html
tech25 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 . USB port . Δεν υπάρχει λόγος για firmware update ! . Παίζει ελληνικούς υπότιτλους χωρίς κανένα πρόβλημα . Θα εστιασω σε αυτα κυριως. Το 5990 εχει USB 2.0 Στο LG αν δεν σου αρεσουν οι υποτιτλοι δεν μπορεις να κανεις τιποτα.Στο philips βαζεις οτι font και μεγεθος θελεις. Επισης περαν ολων με firmware update εχεις ακομη και 48 χαρακτηρες στους φακελους οταν κουμπωνεις USB. Επισης το LG εχει προβλημα σε xvid με packed bitstream.
Didimos_GR Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Θα εστιασω σε αυτα κυριως.Το 5990 εχει USB 2.0 Στο LG αν δεν σου αρεσουν οι υποτιτλοι δεν μπορεις να κανεις τιποτα.Στο philips βαζεις οτι font και μεγεθος θελεις. Επισης περαν ολων με firmware update εχεις ακομη και 48 χαρακτηρες στους φακελους οταν κουμπωνεις USB. Επισης το LG εχει προβλημα σε xvid με packed bitstream. Το 5990 εχει USB 2.0 ,..... και λοιπόν ; Στο LG αν δεν σου αρεσουν οι υποτιτλοι δεν μπορεις να κανεις τιποτα.Στο philips βαζεις οτι font και μεγεθος θελεις. ,..... να το ξαναπούμε για χιλιοστή φορά πως οι υπότιτλοι στο LG είναι μια χαρά και δεν χρειάζεται κάτι να τους κάνουμε ! Επισης περαν ολων με firmware update εχεις ακομη και 48 χαρακτηρες στους φακελους οταν κουμπωνεις USB. ,...... και λοιπόν ; Επισης το LG εχει προβλημα σε xvid με packed bitstream ,.... σοβαρά ; ... για πες τώρα , σοβαρά , πόσα firmware update έκανες το Philips από τότε που το πήρες ; Πόση ώρα - ώρες , έχεις ασχοληθεί μαζί του ; Εγώ φίλε μου με το LG , δεν ασχολήθηκα ούτε 1 λεπτό . Δεν χρειάστηκε ! Το LG φίλε μου έχει το καλό πως από τη στιγμή που το βάζεις στο ρεύμα , πας απέναντι στο καναπέ σου και απολαμβάνεις αμέσως την ταινία σου ! Και δεν ασχολείσαι καθόλου πια μ'αυτό , δεν ψάχνεις σε forum για update ούτε ρωτάς για το ένα ή για το άλλο δεξιά και αριστερά ! Γι' αυτό λέω πως ανάμεσα στο Philips και στο LG , το LG είναι καλύτερο , έστω και με πολύ μικρή διαφορά αν θες !
kostas1966 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Το 5990 εχει USB 2.0 ,..... και λοιπόν ; ... για πες τώρα , σοβαρά , πόσα firmware update έκανες το Philips από τότε που το πήρες ; Πόση ώρα - ώρες , έχεις ασχοληθεί μαζί του ; Εγώ φίλε μου με το LG , δεν ασχολήθηκα ούτε 1 λεπτό . Δεν χρειάστηκε ! Το LG φίλε μου έχει το καλό πως από τη στιγμή που το βάζεις στο ρεύμα , πας απέναντι στο καναπέ σου και απολαμβάνεις αμέσως την ταινία σου ! Και δεν ασχολείσαι καθόλου πια μ'αυτό , δεν ψάχνεις σε forum για update ούτε ρωτάς για το ένα ή για το άλλο δεξιά και αριστερά ! Γι' αυτό λέω πως ανάμεσα στο Philips και στο LG , το LG είναι καλύτερο , έστω και με πολύ μικρή διαφορά αν θες ! I WANT TO BELIEVE!!! Μακαρι ναναι αληθεια τα παραπανω που γραφεις. Δραττομαι της ευκαιριας να αναφερω κι εγω τα τραυματικα μου βιωματα με τα φιλιπς-αποτρεπτικα για μελλοντικες αγορες-και να ζητησω τη βοηθεια της κοινοτητας για μια νεα αγορα media player. Χρειαστηκαν αρκετοι μηνες συμβιωσης με το φιλιπς 5980 για να καταλαβω το ποσο προχειροφτιαγμενη φτηνοκατασκευη ειναι(ισως δεν το λειτουργουσα πολλες ωρες).Δεν θα αναφερθω σε δευτερευουσης σημασιας "αισθητικα χαρισματα" (πενιχρο & ασθενικο χειριστηριο,περιβλημα για τα μπαζα,πρωτογονο ξερο μενου,μεγεθος γραμματοσειρας κ.α) ουτε στην μη υποστηριξη απο την εταιρεια του CP1253. Για το τελευταιο ας ειναι καλα η κοινοτητα που το υποστηριξε πολυ με βολικα firmware.Μαλιστα του προσθεσαν και καποιους παραπανω ποντους οπως το πολυτιμο GoTo,το autosub κ.α αφου η "μαμα" του δεν του εκανε την τιμη αυτη. Το πααρα πολυ σοβαρο του προβλημα-αποτρεπτικο για την αγορα του-δεν ειναι αλλο απο τα αδικαιολογητα παγωματα. Εκει που βλεπω μια ταινια avi,ξαφνικα κολλαει για 5-10 δευτερολεπτα,χανει τα καρε και-αφου προωθηθει...συνεχιζει για λιγα λεπτα ωσπου παλι να μαρμαρωσει και να ξεσκαλωσει όποτε του καπνισει και ξανα τα ιδια.Στατιστικα,διαπιστωσα οτι το ποσοστο του ειναι 25-35%. Αυτο ηταν τρομερα εκνευριστικο για τον χρηστη-θεατη (εμενα επι του προκειμένου) και τρομερα μοιραιο για αυτο το μαραφετι αφου του στοιχισε τη ζωη του,τελικα,με ενα μπαλκονατο λακτισμα απο το αριστερο μου ποδι (my left foot).Τωρα ειναι στα περιβολια(επαρχια γαρ) και δεν κανει παρεα ουτε με τα περιστερια αφου δεν τους χρησιμευει καν για φωλια. Θαρρω πως σιγα-σιγα,δειλα-δειλα θα αρχισουν να βγαινουν κι αλλες πικριες απο τους δυσαρεστημενους χρηστες,κι αλλα κλαματα για 100€ περιπου που πεταχτηκαν ασκοπως. Και να σκεφτει κανεις οτι αλλαξα το φιλιπς 5100 που ειχα πριν γιατι ειχε αργους χρονους φορτωματος,γιατι δεν υποστηριζε (τοτε) ελληνικα srt,γιατι δεν εκανε resume στα avi-divx αρχεια,γιατι δεν αναγνωριζε δισκακια υψηλων ταχυτητων(οπως cd-rw verbatim 24x,tdk dvd+rw 8x κ.ά),γιατι δεν υπακουγε το τηλεκοντρολ του παρα αφου με εσκαγε πρωτα,γιατι...γιατι.... ...Γιατι δεν εβαλα μυαλο και συνεχισα στα φιλιπς; Για να συνδεω τωρα το φορητο μου SONY DVP-FX 720 στην μεγαλη τηλεοραση του σαλονιου με απλα rca (ονειδος!). Για νεωτερους υποψηφιους αγοραστες: κρατηθειτε μακρια απο τη φιλιπς,τουλαχιστον στα divx player. Και στην περιπτωση που δεν πειστηκατε απο το "τραγουδι μου",υπαρχει και πολυπληθης "χορωδια",παρτε μια γευση στο http://www.avforums.com/forums/dvd-p...vpns708-2.html ("...i own a Philips DVP5980 and its a piece of cr**! It sticks and freezes when switching on, I can no longer watch discs on it as it ALWAYS freezes at some point and not matter what i do (pull the plug even) i cannot get the player to play past the freeze point, the discs are fine and work in everything else...") και http://www.avforums.com/forums/dvd-p...ivx-files.html Αυτα για τους νεους αγοραστες. Για τους παλιους και εμπειρους τωρα: 1.Ποια Ασιατικη εταιρεια δεν θα με πικρανει & δεν θα με στενοχωρησει οταν της ζητησω να παιξει και κατι απο την τεραστια συλλογη μου με MPEG1; 2.Αυτο το Ασιατικο μοντελο (τερμα τα ευρω-πεικα και τα αμερι-κλανικα για μενα) εχει το χρηστικοτατο πληκτρο GoTo;Αν οχι,κανει-εστω-resume στα avi,divx; 3.Για srt δε θα ρωτησω (το 1253 θα του περαστει ακομα και με "ενεση",δεν το συζητω) αλλά...απο μεγεθος γραμματοσειρας πως τα παει;Απο wordwarp καταλαβαινει (=αναδίπλωση των γραμμών των υποτίτλων αν είναι πολύ μεγάλες) ή θα κυνηγαω τις λεζαντες; 4.USB υπαρχει;Ποιες οι δυνατοτητες της;αντεχει,πχ,στικακια ανω των 4GB;Σκληρο;NTFS; Αυτα τα...ολιγα.Απο τις μεχρι τωρα ερευνες μου (και μεχρι να βρω SONY να διαβαζει MPEG-1) "γέρνω" στην πλευρα του TOSHIBA SD-580 (πλαισιο 75€). Παρα την...οποια "κλιση" μου ομως,ακομα δεν εχω πεσει.Κι αυτο γιατι-ενω το γουγλισμα παει ροδα-δεν εχω καταφερει ακομα να δω τα specifications ή το manual καποιων μοντελων ετσι ωστε να εντοπισω τις διαφορες μεταξυ των μοντελων της TOSHIBA παντα. To Divx-compare (http://www.divx-compare.com/index.ph...on&TOSSD370=on) δεν μπορω να πω οτι με διαφωτισε στο παραπανω,ολα τα μοντελα δειχνουν ισοπαλα. Γι'αυτο καθε βοηθεια ευπροσδεκτη.
tech25 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Το 5990 εχει USB 2.0 ,..... και λοιπόν ; Στο LG αν δεν σου αρεσουν οι υποτιτλοι δεν μπορεις να κανεις τιποτα.Στο philips βαζεις οτι font και μεγεθος θελεις. ,..... να το ξαναπούμε για χιλιοστή φορά πως οι υπότιτλοι στο LG είναι μια χαρά και δεν χρειάζεται κάτι να τους κάνουμε ! Επισης περαν ολων με firmware update εχεις ακομη και 48 χαρακτηρες στους φακελους οταν κουμπωνεις USB. ,...... και λοιπόν ; Επισης το LG εχει προβλημα σε xvid με packed bitstream ,.... σοβαρά ; ... για πες τώρα , σοβαρά , πόσα firmware update έκανες το Philips από τότε που το πήρες ; Πόση ώρα - ώρες , έχεις ασχοληθεί μαζί του ; Εγώ φίλε μου με το LG , δεν ασχολήθηκα ούτε 1 λεπτό . Δεν χρειάστηκε ! Το LG φίλε μου έχει το καλό πως από τη στιγμή που το βάζεις στο ρεύμα , πας απέναντι στο καναπέ σου και απολαμβάνεις αμέσως την ταινία σου ! Και δεν ασχολείσαι καθόλου πια μ'αυτό , δεν ψάχνεις σε forum για update ούτε ρωτάς για το ένα ή για το άλλο δεξιά και αριστερά ! Γι' αυτό λέω πως ανάμεσα στο Philips και στο LG , το LG είναι καλύτερο , έστω και με πολύ μικρή διαφορά αν θες ! Κοιτα δεν προσπαθω να σε πεισω για τιποτα. Αν δεν σε νοιαζει το usb 2 , οι χαρακτηρες στο USB,οι 8 γραμμες στον browser και το γκριζο φοντο πισω απο τους υποτιτλους στο LG τοτε ΟΚ.Και το 5990 απο την μανα του υποστηριζει ελληνικους υποτιτλους (οπως το βγαζεις απο το κουτι), αλλα εστω οτι δεν μου αρεσουν.Εχω την δυνατοτητα να τους αλλαξω, δεν τους ανεχομαι γιατι δεν μπορω να κανω αλλιως. ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Μακαρι ναναι αληθεια τα παραπανω που γραφεις. Χρειαστηκαν αρκετοι μηνες συμβιωσης με το φιλιπς 5980 για να καταλαβω το ποσο προχειροφτιαγμενη φτηνοκατασκευη ειναι(ισως δεν το λειτουργουσα πολλες ωρες).Δεν θα αναφερθω σε δευτερευουσης σημασιας "αισθητικα χαρισματα" (πενιχρο & ασθενικο χειριστηριο,περιβλημα για τα μπαζα,πρωτογονο ξερο μενου,μεγεθος γραμματοσειρας κ.α) ουτε στην μη υποστηριξη απο την εταιρεια του CP1253. Για το τελευταιο ας ειναι καλα η κοινοτητα που το υποστηριξε πολυ με βολικα firmware.Μαλιστα του προσθεσαν και καποιους παραπανω ποντους οπως το πολυτιμο GoTo,το autosub κ.α αφου η "μαμα" του δεν του εκανε την τιμη αυτη. Το πααρα πολυ σοβαρο του προβλημα-αποτρεπτικο για την αγορα του-δεν ειναι αλλο απο τα αδικαιολογητα παγωματα. Εκει που βλεπω μια ταινια avi,ξαφνικα κολλαει για 5-10 δευτερολεπτα,χανει τα καρε και-αφου προωθηθει...συνεχιζει για λιγα λεπτα ωσπου παλι να μαρμαρωσει και να ξεσκαλωσει όποτε του καπνισει και ξανα τα ιδια.Στατιστικα,διαπιστωσα οτι το ποσοστο του ειναι 25-35%. Αυτο ηταν τρομερα εκνευριστικο για τον χρηστη-θεατη (εμενα επι του προκειμένου) και τρομερα μοιραιο για αυτο το μαραφετι αφου του στοιχισε τη ζωη του,τελικα,με ενα μπαλκονατο λακτισμα απο το αριστερο μου ποδι (my left foot).Τωρα ειναι στα περιβολια(επαρχια γαρ) και δεν κανει παρεα ουτε με τα περιστερια αφου δεν τους χρησιμευει καν για φωλια. Θαρρω πως σιγα-σιγα,δειλα-δειλα θα αρχισουν να βγαινουν κι αλλες πικριες απο τους δυσαρεστημενους χρηστες,κι αλλα κλαματα για 100€ περιπου που πεταχτηκαν ασκοπως. Και να σκεφτει κανεις οτι αλλαξα το φιλιπς 5100 που ειχα πριν γιατι ειχε αργους χρονους φορτωματος,γιατι δεν υποστηριζε (τοτε) ελληνικα srt,γιατι δεν εκανε resume στα avi-divx αρχεια,γιατι δεν αναγνωριζε δισκακια υψηλων ταχυτητων(οπως cd-rw verbatim 24x,tdk dvd+rw 8x κ.ά),γιατι δεν υπακουγε το τηλεκοντρολ του παρα αφου με εσκαγε πρωτα,γιατι...γιατι.... ...Γιατι δεν εβαλα μυαλο και συνεχισα στα φιλιπς; Για να συνδεω τωρα το φορητο μου SONY DVP-FX 720 στην μεγαλη τηλεοραση του σαλονιου με απλα rca (ονειδος!). Για νεωτερους υποψηφιους αγοραστες: κρατηθειτε μακρια απο τη φιλιπς,τουλαχιστον στα divx player. Και στην περιπτωση που δεν πειστηκατε απο το "τραγουδι μου",υπαρχει και πολυπληθης "χορωδια",παρτε μια γευση στο http://www.avforums.com/forums/dvd-p...vpns708-2.html ("...i own a Philips DVP5980 and its a piece of cr**! It sticks and freezes when switching on, I can no longer watch discs on it as it ALWAYS freezes at some point and not matter what i do (pull the plug even) i cannot get the player to play past the freeze point, the discs are fine and work in everything else...") και http://www.avforums.com/forums/dvd-p...ivx-files.html Αυτα για τους νεους αγοραστες. Κοιτα και εγω εχω ενα 5980s και δεν μου εχει κολλησει ποτε.. Πιθανον να επεσες σε ελλατωματικο κομματι. Δεν ξερω. Παντως πριν το 5980 ειχα δοκιμασει ενα LG,απογοητευτηκα και το πηγα πισω..
Didimos_GR Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Γεια σας. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα DVD player που να ...................... Αν κατέληξες πουθενά , ή όταν πάρεις κάποιο , όποιο και να είναι , πες μας και εμάς έτσι από περιέργεια...!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.