fe31h Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Γεια σας... Θα ηθελα να ρωτησω οσο αφορα αυτο το θεμα γιατι απο τους 9 και κατι χιλιαδες ποντους πηγα 8 κατι???? πως γινεται να τους ανεβασω??? σορρυ κιολας αλλα δεν ξερω και καλα τα αγγλικα ωστε να το βρω στους ορους... Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων....
talisman Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Γεια σας...Θα ηθελα να ρωτησω οσο αφορα αυτο το θεμα γιατι απο τους 9 και κατι χιλιαδες ποντους πηγα 8 κατι???? πως γινεται να τους ανεβασω??? σορρυ κιολας αλλα δεν ξερω και καλα τα αγγλικα ωστε να το βρω στους ορους... Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.... Γιατι το πιο πιθανο θα εχεις τσεκαρει στο setting να χρησιμοποιει τους ποντους σου οταν θα τελειωνει το οριο σου
fe31h Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 ωραια... πολυ πιθανο γιατι οταν τελειωνει το οριο μου μου εβαλε ξαφνικα 1gb...:P Καθε βραδυ κανονικα δεν σου βαζει 5gb? ή 2,66?? δεν ξερω για αυτο ρωταω... Και πως κερδιζεις ποντους???
basilis5 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 με το να κατεβαζουν αρχεια απο εσενα αλλοι χρηστες..που σημαινει πως πρεπει να ανεβασεις υλικο και να το 'διαφημισεις'
blu-ray Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Νομίζω πως αν αγοράσεις account σου δίνει πόντους.
kirmis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Τσέακρε στο rapidshare.com... Εκεί τα αναφέρει όλα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.