ktsak Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Εβαλα πριν απο καμια βδομαδα στο καινουριο μου Dell Studio 1535 τα Ubuntu 8.10. Ολα πηγαν καλα, βρηκα δικτυο, εκανα τα updates μου, εκανα εγκατασταση OpenOfficeOrg 3.0 Ελληνικο, παιζω ταινιες, ΤΕΛΕΙΑ. Εκτος ............................. Εκτος του ηχου. Δεν εχω ηχο καθολου, Οτι ρυθμισεις και αν δοκιμασα απο το sound mixer, τιποτα. Δεν παιζει ηχος στα τραγουδια, δεν παιζει ηχος στις ταινιες, δεν παιζει ηχος στα ακουστικα, πουθενα. Δεν ειμαι και ο super duper χρηστης των Ubuntu, αλλα το παλεψα λιγο. ΤΙΠΟΤΑ. Κανεις καμια ιδεα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Ανοιξε το terminal και δώσε alsamixer και δες αν οι μπάρες είναι ανεβασμένες. Ακόμα πάτα στο μεγαφωνάκι που υπάρχει στην μπάρα πάνω δεξιά και δες εκεί αν το master είναι ανεβασμένο η αν το pcm είναι ανεβασμένο. Τέλος δώσε στο terminal lspci και asoundconf list και ανέβασε εδώ ότι σου βγάλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.