santas Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 καλησπερα σας,συγνωμη αν επαναλαμβανω το θεμα μου αλλα εψαξα και δε βρηκα κατι γι αυτο.τις τελευταιες μερες δεχομαι απανοτα mails με αποστολεα ''[email protected](μεχρι εκει μπορω να διαβασω) και εχει ως θεμα ''delivery status notification(failure).μιλαμε για περιπου 30 mails την ημερα.επισης δεχομαι και αλλα με αποστολεα ''internet mail delivery'' και θεμα ''notification:delivery has failed.''επισης δεχομαι στα junk mails πολλα με αποστολεα mailer-daemon@post(mexri ekei fainetai) και θεμα ''failure notice.και επισης πολλα junk με κανονικο name(αγνωστι προς εμενα)με εντελως ακυρα θεματα.αν θυμαμαι καλα την πρωτη φορα που τα ελαβα τα ανοιξα και τα εσβησα μετα.απο τοτε δεχομαι συνεχεια συνολο 60 περιπου mails την ημερα.απ οτι καταλαβαινω ισωσ μολυνθηκε το hotmail αν μπορει να σθμβει αυτο.ξερει καποιος περι τινοσ προκειται και πωσ θα τα αποφυγω??
santas Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 και τι πρεπει να κανω για να σταματησει το spam mail?
random Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 και τι πρεπει να κανω για να σταματησει το spam mail? η ερώτηση του 1 δις $ όποιος το καταφέρει, θα γίνει πιό πλούσιος απο τον Βασιλάκη τον Πόρτα. συμβουλή μου: φτιάξε λογαριασμό στο Gmail. εχει πολύ καλό spam filter. 1. αν δεν σου αρέσει το περιβάλλον του, μπορεις να βλέπεις τα mail μεσα απο outlook/thindirbird 2. αν εχεις ήδη αλλου λογαριασμο (πχ. yahoo, του isp σου, otenet, forthnet, κλπ ) στον οποιο σου στέλνουν φίλοι/συνεργάτες, μπορεις να ρυθμίσεις το gmail, να τραβαει απο τον παλιο σου όλα τα μηνυματα, να πετάει έξω τα spam, και να τα διαβάζεις απο το δικό του inbox.
random Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 * για το πως θα τραβάει το Gmail, τα μηνυματα του Hotmail: το hotmail σε επιλεγμένες χώρες, προσφέρει προσβαση pop3, δωρεάν. Οι χώρες ειναι : United Kingdom, Canada, Australia, France, Japan, Spain, Germany, Italy, Netherlands αν εχεις δηλώσει χωρα διαμονής άλλη, έχεις 3 λυσεις: 1. περιμένεις να δώσουν pop3 και στη δική σου ή 2. φτιάχνεις ενα νεο hotmail account, δηλώνοντας χώρα μια απο τις ανωτέρω, κανεις forward απο τον παλιό στον νέο, και απο τον νέο τραβάει το Gmail. ή 3. αλλαζεις τη χώρα διαμονής στα στοιχεία. Κλεινεις τον Hotmail account, (όχι το Windows Live ID σου), logout. ξαναανοίγεις ενα νέο hotmail account, με το Live ID που πάντα έχεις, και έχεις πρόσβαση pop3 ! αναλυτική περιγραφή εδώ: http://krishnan.co.in/blog/post/Windows-Live-Hotmail-POP3-Access-for-other-countries.aspx
disqualified Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 επισης ενας αλλος ενας πολυ καλος τροπος ειναι να σταματησουν καποιοι να στελνουν ηλιθια chain e-mails επιτελους και το ανεξελενγκτο forward και να χρησιμοποιουμε Βcc. Ετσι και εμεις και οι αλλοι θα εχουν ενα πολυ ωραιο και πιο καθαρο inbox
MaRaKoYlInI Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 παντως το hotmail εχει μεγαλο προβλημα, το εχω ακουσει απο πολλους. Μηπωσ ξερεισ γιατι το hotmail δεν μπορει να στελνει μηνυματα στο gmail??
kpartsi Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 παντως το hotmail εχει μεγαλο προβλημα, το εχω ακουσει απο πολλους. Μηπωσ ξερεισ γιατι το hotmail δεν μπορει να στελνει μηνυματα στο gmail?? Το Hotmail στέλνει κανονικά στο GMail....
larryf13 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Εγώ πάντως έχω αποκλείσει όποιον έστελνε chain mails. Δε πα να ναι φίλος γνωστός...
MaRaKoYlInI Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 ευχαριστω για την απαντηση αλλα εγω το δοκιμασα με μια φιλη μου και δεν γινετε τιποτα!!!!! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:37 ---------- πως το εκανεσ αυτο larryf13??? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:38 ---------- πωσ το εκανεσ αυτο larryf13???
million_voices Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 η ερώτηση του 1 δις $ όποιος το καταφέρει, θα γίνει πιό πλούσιος απο τον Βασιλάκη τον Πόρτα. συμβουλή μου: φτιάξε λογαριασμό στο Gmail. εχει πολύ καλό spam filter. 1. αν δεν σου αρέσει το περιβάλλον του, μπορεις να βλέπεις τα mail μεσα απο outlook/thindirbird 2. αν εχεις ήδη αλλου λογαριασμο (πχ. yahoo, του isp σου, otenet, forthnet, κλπ ) στον οποιο σου στέλνουν φίλοι/συνεργάτες, μπορεις να ρυθμίσεις το gmail, να τραβαει απο τον παλιο σου όλα τα μηνυματα, να πετάει έξω τα spam, και να τα διαβάζεις απο το δικό του inbox. ο Βασιλακης ο Πορτας? can't stop the lol
MaRaKoYlInI Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 πωσ το εκανεσ αυτο larryf13??? με ενδιαφερει??
TziniX Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 το έπαθα κι εγώ! ακου τι θα κάνεις: πρώτον μην ανοίγεις μηνύματα αγνώστων με θέμα hi και άλλα παρόμοια απλά σβήνε τα δευτερον πήγαινε στις επιλογές του hotmail αν ξέρεις που είναι και πάτα εκεί που λέει Αποστολή αυτοματοποιημένων απαντήσεων διακοπών Κ ΜΕΤΑ ΠΑΤΑ Να μην αποστέλλονται απαντήσεις διακοπών πιθανόν αυτό είναι το πρόβλημα
ΑΝΤΩΝΗΣ Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 δεν θα ήταν άσχημη κίνηση επίσης να αλλάξεις τους κωδικούς σου στο hotmail, βάζοντας έναν με πολλά ψηφία (άνω των 15)... Σε ανάλογο πρόβλημα που αντιμετώπισα παλιότερα η τακτική αυτή απέδωσε !!
Berolinezos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Τέτοιου είδους μηνύματα στέλνονται μονάχα μετά απο αποτυχίες αποστολής δικών σου μυνημάτων σε διευθύνσεις που δέν έφτασαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.