alex2005 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπέρα παιδιά. Ξαφνικά σταμάτησαν να δουλεύουν τα κουμπιά ελέγχου του ήχου από το laptop μου....ενώ μέχρι και χθες δούλευε κανονικά. Ιδού τι γίνεται: To Master volume αλλάζει αλλά αν προσέξετε πάνω δεξιά δεν αλλάζει ο ήχος. Και φυσικά δεν υπάρχει καμία αυξομείωση στον ήχο. Αν επιλέξω οποιοδήποτε άλλο device τότε απλά δεν αλλάζει ούτε στην κονσόλα ο ήχος. Όπως παρακάτω. Έχετε καμία ιδέα? Ευχαριστώ. P.S. Το laptop μου είναι το Dell XPS1530 P.S2 Παρεμπιπτόντως μόλις ανακάλυψα ότι δεν δουλεύουν και οι ήχοι στο skype Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Για δώσε asoundconf list και ανέβασε ότι σου βγάλει εδώ Είχαμε πριν λιγες μέρες update στον kernel. Δοκίμασε να μπεις και με την προηγούμενη έκδοση μήπως είναι θέμα του kernel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex2005 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δεν νομίζω πως βοηθάει πολύ αυτό που ζήτησες , αλλά το αποτέλεσμα είναι: Names of available sound cards: Intel Αν ψάχνεις πια είναι η κάρτα μου είναι η : Intel Corporation 82801H (ICH8 Family) HD Audio Controller Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.