Green Dragon Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Το λαπτοπ Toshiba Satellite Pro A120-196 σκοπεύω να το πουλήσω, αλλά δεν ξέρω ποιά είναι μία ρεαλιστική και τίμια αξία για να ζητήσω. Το έχω 2 χρόνια + και είναι σε άριστη κατάσταση, τόσο εμφανισιακά όσο και λειτουργικά. Έχει τα specs που φαίνονται στο site της Toshiba, απλά του έχω βάλει 2Χ1 GB μνήμη. Φυσικά έχει τα recovery cd's. πόσο λέτε ότι μπορεί να πιάσει; ή για να το θέσω διαφορετικά, αν ήταν δικό σας πόσο θα ζητούσατε; κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη
basilis5 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 νομιζω 300 μαξιμουμ.αφου με παραπανω παιρνεις καινουργιο λαπτοπ με παρομοια χαρακτηριστικα αλλα και εγγυηση
Green Dragon Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 νομιζω 300 μαξιμουμ.αφου με παραπανω παιρνεις καινουργιο λαπτοπ με παρομοια χαρακτηριστικα αλλα και εγγυηση Σε ευχαριστώ φίλε μου για την εκτίμηση που έκανες Κάποιος άλλος;
panos2000gr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Έχει τα specs που φαίνονται στο site της Toshiba, απλά του έχω βάλει 2Χ1 GB μνήμη.πόσο λέτε ότι μπορεί να πιάσει; ή για να το θέσω διαφορετικά, αν ήταν δικό σας πόσο θα ζητούσατε; κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη Νομίζω 250-300 ευρώ...πολύ δύσκολο να πιάσει παραπάνω.
vasilisga Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Και ποιο λιγα φανταζομαι τωρα θα το εχει πουλησει... :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.